ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήλωσε συμμετοχή σε ομάδα εστιασμένης συζήτησης με θέμα τις ανάγκες των νέων με αυτισμό


Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε ομάδα εστιασμένης συζήτησης (focus group) με θέμα τις ανάγκες των νέων με αυτισμό, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 12:00-15:00.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε:

  • επαγγελματίες ψυχικής υγείας
  • επαγγελματίες που εργάζονται με νέους και νέες με διαταραχές αυτιστικού φάσματος
  • οικογένειες και άτομα με διαταραχές αυτιστικού φάσματος

Στη διάρκεια της συζήτησης οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν εμπειρίες και απόψεις όσον αφορά στην κοινωνική ένταξη και προώθηση της ψυχικής υγείας των παιδιών και των νέων με διαταραχές αυτιστικού φάσματος. Στόχος είναι να καταγραφούν τα κενά αλλά και οι καλές πρακτικές που ήδη εφαρμόζονται, ούτως ώστε να διαμορφωθούν δράσεις που θα ενθαρρύνουν τη συμμετοχή παιδιών με ΔΑΦ σε οργανώσεις νεολαίας.

Μετά το τέλος της συζήτησης θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση πάνω στη μέθοδο της αφήγησης, ως εργαλείο για την ενίσχυση των δεξιοτήτων των νέων με αυτισμό.

Το focus group και η εκπαίδευση πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των προγραμμάτων “YouthASD” και “Storyliving” που υλοποιούνται από το ΚΜΟΠ με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο youth4asd-project@kmop.org ή στο 2103637547.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/kfNPOeS
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήλωσε συμμετοχή σε ομάδα εστιασμένης συζήτησης με θέμα τις ανάγκες των νέων με αυτισμό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">