ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Η 4η κατάθεση της ανήλικης – «Ένα βήμα» πριν από την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης


Για 3 ως 7 άτομα αναμένονται εντάλματα σύλληψης σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας, ενώ στην Ειδική Διεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων προσέρχεται για τέταρτη κατάθεση η 12χρονη η οποία θα κληθεί να αναγνωρίσει άτομα που έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία. Τα ονόματά τους πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Από τα 10 άτομα που είχαν παρουσιαστεί αυτοβούλως υποστηρίζοντας ότι είχαν μόνο διαδικτυακή επικοινωνία με την ιστοσελίδα του 53χρονου Ηλία Μίχου, υπάρχουν στοιχεία για συνάντηση τουλάχιστον τριών υπόπτων με το ανήλικο κορίτσι.

Δεδομένου ότι η 12χρονη κατέθεσε ότι υπέστη βιασμό σε αυτοκίνητο από 11 άτομα, εκτιμάται ότι θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τρία ως επτά άτομα.

Η διαδικασία ταυτοποίησης υπόπτων στην οποία θα υποβληθεί η 12χρονη διεξάγεται πάντα παρουσία ψυχολόγου, ενώ ενδέχεται εισαγγελέας και ανακρίτρια να ζητήσουν να συνομιλήσουν με το κορίτσι.

Δεκάδες είναι και οι ταυτοποιήσεις των ατόμων από την λίστα των «212» που είχαν συνομιλήσει με τα προφίλ που είχαν δημιουργηθεί στην πλατφόρμα γνωριμιών για την εκπόρνευση του παιδιού.

Έως τώρα, οι συλλήψεις για την υπόθεση ανέρχονται σε έξι.

Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα της 37χρονης μητέρας, αναμένονται από την ψηφιακή εξέταση του κινητού της προφυλακισθείσας.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/MTmcbkP
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Η 4η κατάθεση της ανήλικης – «Ένα βήμα» πριν από την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">