ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπόθεση 12χρονης: Eν αναμονή νέων ενταλμάτων – Τους δέκα έφτασαν οι εμπλεκόμενοι που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως


Κοντά στην ταυτοποίηση κι άλλων εμπλεκόμενων στη υπόθεση με την 12χρονη στον Κολωνό φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Το Σάββατο τρία άτομα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην Αστυνομία ανεβάζοντας τον σχετικό αριθμό των ατόμων που επικοινωνούσαν με την ανήλική στο διαδίκτυο και παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση, στους δέκα. Είναι μεγάλος ο όγκος των δεδομένων που έχει συλλεχθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Η ερχόμενη εβδομάδα θεωρείται κρίσιμη με την έκδοση ενταλμάτων για νέους υπόπτους να είναι σίγουρη καθώς φαίνεται να έχουν ταυτοποιηθεί και νέα πρόσωπα στην πολύκροτη υπόθεση.

Καθοριστικός παράγοντας για την διαλεύκανση της υπόθεσης θα είναι και η απόφαση της δικαιοσύνης για τη δημοσίευση των στοιχείων και των υπολοίπων συλληφθέντων για την υπόθεση.

«Φύλλο και φτερό» γίνονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί σε σχετική εφαρμογή στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταγραφεί 367 συνομιλίες στην εφαρμογή στο διαδίκτυο, ενώ τα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί ξεπερνούν τα 50.

Από τους μέχρι στιγμής πέντε κατηγορούμενους για την σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης μαθήτριας έχουν δημοσιευτεί μόλις τα στοιχεία των πρώτων δύο συλληφθέντων.

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς | ΕΡΤ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/8UGE5ZY
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπόθεση 12χρονης: Eν αναμονή νέων ενταλμάτων – Τους δέκα έφτασαν οι εμπλεκόμενοι που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">