ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φ. Τζαρήμας, θύμα ξυλοδαρμού: Άνανδρη και δολοφονική η επίθεση – H μητέρα μου έχασε ποσοστό της όρασής της (video)


Ανακουφισμένος από την εξιχνίαση της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του δήλωσε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» ο Φίλιππος Τζαρήμας, ο οποίος πριν από ένα χρόνο έπεσε θύμα μαζί με τη μητέρα του άγριου ξυλοδαρμού. Με ευχαριστίες προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τα μέλη της υπηρεσίας Εγκλημάτων κατά της Zωής ξεκίνησε να εξιστορεί την περιπέτεια  που βίωσε πριν από ένα χρόνο ο ξενοδόχος, ο οποίος έγινε στόχος «συμβολαίου θανάτου» γιατί έκανε καταγγελία εναντίον νυχτερινού καταστήματος για ηχορύπανση.

«Δουλέψαμε από κοινού (με την αστυνομία) για το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτή την άνανδρη, δολοφονική επίθεση εναντίον μου και εναντίον της μητέρας μου. Και μετά από 13 μήνες εξιχνιάστηκε αυτή η υπόθεση και συνελήφθησαν οι φερόμενοι ως δράστες» είπε στις «Συνδέσεις».

Πώς έγινε η επίθεση με σιδερογροθιές

Η επίθεση συνέβη στις 28 Αυγούστου 2021 και όπως ανέφερε το θύμα της δολοφονικής επίθεσης βρισκόταν στο ξενοδοχείο του στην Αίγινα. «Για κακή μας τύχη την στιγμή που έγινε το περιστατικό δεν υπήρχε κάποιος άλλος να μας βοηθήσει ή να δει για να δώσει κάποιες πληροφορίες ή για να τους κυνηγήσει», εξήγησε.

«Εγώ και η μητέρα μου αντιληφθήκαμε δύο άγνωστους άντρες να περιφέρονται στο χώρο του ξενοδοχείου, ειδικά στο πάρκινγκ. Οι κινήσεις τους μας φάνηκαν λίγο περίεργες. Μπήκαν στον χώρο μας και πλησιάζοντας με ρώτησε προς τα πού είναι η θάλασσα. Με το που κάνω την κίνηση να του δείξω, αποσπώντας την προσοχή μου με γρονθοκόπησε σε μισό κλάσμα του δευτερολέπτου. Ο έτερος γρονθοκοπεί τη μητέρα μου, ο οποίος ήταν αρκετά γεροδεμένος. Ήταν και οι δύο άνθρωποι που πάνε γυμναστήριο, «φουσκωτοί» μπράβοι» εξιστόρησε ο κ. Τζαρήμας.

Το τραγικό, όπως είπε, ήταν ότι ο τετράχρονος γιος του βρισκόταν μπροστά στο συμβάν. «Για καλή μου τύχη εγώ δεν αναισθητοποιήθηκα. Σηκώθηκα αμέσως και άρχισα να φωνάζω βοήθεια».

Οι δράστες ήταν μπράβοι

Μιλώντας για τα χτυπήματα που δέχτηκε με σιδερογροθιά η μητέρα του, που υπέστη και το σοβαρότερο τραυματισμό, διευκρίνισε ότι επειδή έπεσε πίσω με το κεφάλι χτύπησε σε αρκετά σημεία του κρανίου.

«Της κατάφερε αρκετά πλήγματα στην τραχεία, όπου υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για τη ζωή της. Της έκοψε τη μία φωνητική χορδή και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μιλήσει. Τη χτύπησε στην οφθαλμική κόγχη, δημιουργώντας της μεγάλο πρόβλημα στο μάτι, όπου έχει χάσει αρκετό ποσοστό της όρασής της. Της έσπασε τη μύτη» δήλωσε αποκαλύπτωντας τη βιαιότητα των χτυπημάτων.

Ερωτηθείς γιατί συνέβη αυτό το περιστατικό απάντησε ότι όλα ξεκίνησαν επειδή ο ίδιος έκανε καταγγελία για ηχορύπανση από νυχτερινό κατάστημα το οποίο βρίσκεται πλησίον του σπιτιού της μητέρας του στην Καλλιθέα.

«Το κλαμπ αυτό ανοίγει γύρω στις 03.00 και κλείνει στις 14:30 της επομένης. Και τώρα που σας μιλάω είναι ανοιχτό» διευκρίνισε. Όσον αφορά αν η συγκεκριμένη δολοφονική επίθεση ήταν το μόνο περιστατικό εκφοβισμού απάντησε ότι «στο παρελθόν είχαμε δεχτεί αρκετές απειλές και είχαμε ακόμα δύο απόπειρες».

Ο ίδιος τόνισε ότι το χτύπημα έγινε στην Αίγινα για να μην μπορέσει η αστυνομία να συνδέσει τα δύο περιστατικά.

Οι κατηγορούμενοι στους οποίους η αστυνομία έχει αποδώσει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας μεταφέρθηκαν την Πέμπτη (6/10) στον εισαγγελέα για να απολογηθούν και παραμένουν υπό κράτηση μέχρι την προσεχή Δευτέρα, όταν και θα απολογηθούν.

Πηγή: Συνδέσεις | ΕΡΤ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/gdyYBTt
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φ. Τζαρήμας, θύμα ξυλοδαρμού: Άνανδρη και δολοφονική η επίθεση – H μητέρα μου έχασε ποσοστό της όρασής της (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">