ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λέσβος: Αγωνία για την τύχη 34χρονης αγνοούμενης μητέρας τριών παιδιών – Τι εξετάζουν οι αρχές


Κορυφώνεται η αγωνία για την 34χρονη αγνοούμενη, μητέρα τριών παιδιών, από το Μεγαλοχώρι της Λέσβου, που από τις 10 του μήνα, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, όταν εξαφανίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από το σπίτι της.

Η 34χρονη μητέρα από τη Ρουμανία, φέρεται να έφυγε από το σπίτι της πανικόβλητη, λίγες ώρες αφότου το 1,5 ετών κοριτσάκι της ξέφυγε από την επίβλεψη της και έπεσε από το μπαλκόνι, την ώρα που εκείνη είχε βγει να απλώσει ρούχα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρχικά η γυναίκα εντόπισε το τραυματισμένο της παιδί, και ειδοποίησε τον άνδρα της να το πάει στο Νοσοκομείο. Κατόπιν φέρεται να πήρε την ταυτότητά της και να έφυγε.

Το παιδί, το οποίο να σημειωθεί ότι δεν έχει απογαλακτιστεί από τη μητέρα του, έφερε μόνο κάποιες εκδορές και μώλωπες που αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Πλωμαρίου όπου μεταφέρθηκε, οι οποίοι έκριναν ότι δεν διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του από την πτώση.

Το βράδυ η μητέρα γύρισε στο σπίτι της, όπου, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν είδε τον άντρα της να την καλεί να μπει μέσα, τράπηκε σε φυγή.

Υπάρχουν αναφορές ότι την είδαν να φεύγει μόνη της προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση η οποία ελέγχθηκε χωρίς αποτέλεσμα.

Από νωρίς το πρωί κλιμάκια της Αστυνομίας της Πυροσβεστικής, του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου συνεχίζουν την έρευνα στην ευρύτερη περιοχή του Μεγαλοχωρίου. Ερευνάται κάθε πιθανό σημείο.

Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ η 34χρονη γυναίκα έχει φύγει ξανά στο παρελθόν από το σπίτι της άλλη μια φορά.

Δεχόταν τη βοήθεια των συμπολιτών της στο Μεγαλοχώρι, δηλαδή της παρείχαν φαγητό, νερό ή ό,τι άλλο χρειαζόταν, αλλά δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Υπάρχουν επίσης αναφορές για φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας, θέμα το οποίο θα πρέπει να διερευνηθεί αρμοδίως.

Η 34χρονη μητέρα τριών κοριτσιών ηλικίας 7, 3,5 και 1,5 ετών γνωρίζει ελληνικά, φορούσε γαλάζιο τζιν όταν εξαφανίστηκε και λευκό φούτερ.

Η ανησυχία κορυφώνεται γιατί οι θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή ιδιαίτερα το βράδυ είναι πολύ χαμηλές, και δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία ότι ζήτησε τη βοήθεια κάποιου.

Εξαφανίστηκε από το σπίτι της από τις 10 Νοεμβρίου και η εξαφάνισή της δηλώθηκε στις 12 του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ρωτήθηκε ο άντρας της γιατί δεν ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, είπε ότι περίμενε ότι θα επέστρεφε στο σπίτι της όπως έκανε και την προηγούμενη φορά.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/fFrmIYg
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λέσβος: Αγωνία για την τύχη 34χρονης αγνοούμενης μητέρας τριών παιδιών – Τι εξετάζουν οι αρχές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">