ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παράγκα ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην παράγκα ΝΔ


Το κατώφλι του γραφείου του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, πέρασε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας ο εκδότης της εφημερίδας «Documento», Kώστας Βαξεβάνης, σε συνέχεια της παρέμβασης του Εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, για τα καταγγελλόμενα σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων. Ο Κώστας Βαξεβάνης προσήλθε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Γιάννη Μαντζουράνη. 

Στον Ντογιάκο, με υποδείξεις, ο Βαξεβάνης Προηγήθηκε η άρνηση του εκδότη να παρουσιαστεί ενώπιον της προϊσταμένης της Ποινικής Δίωξης Αγγελικής Τριανταφύλλου, για να προσκομίσει στοιχεία που επικαλείται στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» για την υπόθεση των υποκλοπών, δηλώνοντας ότι θα εμφανιστεί ενώπιον του ίδιου του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με την παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο κ. Βαξεβάνης καλείται να προσκομίσει όσα στοιχεία διαθέτει και τα οποία μπορούν να συνδράμουν στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ παράλληλα ζητείται και η κλήση προς εξέταση και άλλων προσώπων που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη διενεργούμενη έρευνα, προκειμένου να συνδράμουν με τυχόν επιπρόσθετα στοιχεία προς απόδειξη των καταγγελλομένων. 

Η πρώτη διαρροή, μέσω του φιλικά προσκείμενου στον ΣΥΡΙΖΑ, Τύπου, αναφέρει ότι κατά την κατάθεσή του ο εκδότης επικαλέστηκε την προστασία των πηγών του, ενώ πρόθεσή του ήταν να περιγράψει «προφορικά» τα μηνύματα, αλλά και τα βίντεο που φέρονται να έχουν καταγραφεί από το κακόβουλο λογισμικό Predator και αφορούν συνομιλίες υπουργών που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση. 

Ο ίδιος ο Κώστας Βαξεβάνης, σε δηλώσεις του εξερχόμενος της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, τόνισε ότι ζήτησε να ενοποιηθούν οι πέντε δικογραφίες για τις τηλεφωνικές υποκλοπές και να αναλάβει την έρευνα η Εισαγγελία Εφετών. 

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να σταματήσει να “κλείνει το μάτι” στο πολιτικό σύστημα. Η έρευνα έπρεπε να είναι ενοποιημένη σε εισαγγελέα Εφετών, ακολουθείται η τακτική της σαλαμοποίησης», παρατήρησε, κατηγορώντας ευθέως τον Πρωθυπουργό ως «εγκέφαλο» των παρακολουθήσεων. Οσο για το αν έχει αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας του, απάντησε λέγοντας: Φυσικά υπάρχουν αποδείξεις. 

Τα τέσσερα μηνύματα που δημοσιεύσαμε αποδεικνύουν την παρακολούθηση. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία. Οι αποδείξεις θα δοθούν με τον τρόπο που πρέπει να δοθούν. Η Δικαιοσύνη να κάνει έρευνα και να μην “πετά την μπάλα στην εξέδρα”. Υπάρχει ευρύ δίκτυο που παρακολουθεί το υπουργικό συμβούλιο τις συζύγους των υπουργών, επιχειρηματίες και εμμέσως και τον Αλέξη Τσίπρα. 

Σημασία έχει η αντίληψη που διέπει τον πολιτικό εγκέφαλο που τα σκέφτεται όλα αυτά». «Η Εισαγγελική Αρχή δεν δικαιούται ρόλο Πόντιου Πιλάτου, δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος του εκδότη, Γιάννης Μαντζουράνης. «Το νομικό κρυφτούλι με δράστες βαρύτατων κακουργημάτων δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ηρθε η ώρα του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Ξέρει τι μπορεί και τι πρέπει να πράξει. Ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις είναι πασίγνωστα», υποστήριξε χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω για το περιεχόμενο της κατάθεσης Βαξεβάνη στον κ. Ντογιάκο. 

Σημείωση του Γ.Κ: Τελικά σήμερα που υπάρχουν και αποδείξεις, μήπως μπορεί να αναφέρει και σε εμάς  που δεν μας γνωρίζει ούτε η μάνα μας , ο διάσημος Βαξεβάνης , ποιοι μας παραβίασαν τον κωδικό της  google, καθώς επίσης, ποιοι και γιατί μας έκλεισαν το κανάλι στο youtube , την σελίδα στο facebook καθώς και στο twitter εν μέσω του σκανδάλου των παρακολουθήσεων ;

Είναι γνωστό και επαληθεύεται για πολλοστή φορά. Άλλοι πληρώνουν το μάρμαρο και έτεροι επιχειρούν και καρπώνονται τα οφέλη !  Τι έχουν κλείσει στους Συριζαίους και τους Νεοδημοκράτες ;Γνωρίζεις κάτι ;Πότε τους δίωξαν είτε τους κατάσχεσαν τους εξοπλισμούς κατά το παρελθόν ;

'' Όπου κοιτάζω να κοιτάζεις

όλη η Ελλάδα ατέλειωτη παράγκα ''

Επισήμανση: Πολύς ντόρος γίνετε για παρακολουθήσεις στη χώρα μας όταν είναι γνωστό ότι η google και το facebook χρηματοδοτούν και βάζουν τα υποθαλάσσια καλώδια οπτικής ίνας για το παγκόσμιο ίντερνετ , ενώ μέσω AI παρακολουθούν άπαντες, αναστέλουν λογαριασμούς, κλείνουν σελίδες και κανάλια έπειτα από παρεμβάσεις κ.α. 

Προσωπικά σας θέτω ένα ερώτημα: Google , Facebook , Apple , Microsoft κ.α είναι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι η πολυεθνικές εταιρίες οι οποίες συνεργάζονται άρρηκτα με κυβερνήσεις ?

Ένα δεύτερο ερώτημα είναι:Ποιος Βαξεβάνης μπορεί να μπεί στα άδυτα της google με τους υπερυπολογιστές και να έχει στοιχεία να μας πεί τι κάνουν , και ειδικότερα , όταν διαθέτουν τους κωδικούς από το σύνολο των τηλεφώνων σε ολόκληρο τον πλανήτη

- Χωρίς λογαριασμό google ίντερνετ δεν έχεις , είτε στο κινητό android , το οποίο ανήκει στην google , είτε οτιδήποτε έτερο ! Εκτός αν νομίζεις ότι το κινητό ανήκει σε εσένα ! Σε εσένα ανήκει η δυνατότητα να έχεις μια συσκευή , την οποία την αγοράζεις , και πριν την αγοράσεις , από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις η google, και η Apple, ήδη διαθέτουν τον κωδικό της.

ΥΓ: Κουβαλήθηκαν από τα χωριά τους ''στο Αθήνα'', και τρία αστικά πολιτικά κόμματα , με τα ρουσφετάκια στην ΕΡΤ , καθώς επίσης , και μια χούφτα διαπλεκόμενοι ολιγάρχες , ( εργολάβοι - εφοπλιστές κ.α ) , με τα αδειοδοτηθέντα από τον ΣΥΡΙΖΑ κάναλα , τους έκαναν την πρώτη μούρη της Ελλάδας , ενώ όλα είναι μια διευρυμένη παράγκα η οποία εξυπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικοπολιτικοκοινωνικά συμφέροντα ! 

- Εσείς γνωρίζεται αρκετούς Αθηναίους/ες να δεσπόζουν ως ''οι πρώτες μούρες'' της Ελλάδας ως εκδότες , δημοσιογράφοι και παρουσιαστές/ιες στα Αθηναϊκά media και την πραγματικότητα της πρωτεύουσας , η έπειτα της ''Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως'' υφίσταται και η νεώτερη εσωτερική άλωση των Αθηνών ;

- Εμάς δεν μας κάλεσε - κλήτευσε - ο κ. Ντογιάκος ούτε έτερος σε επίπεδο δικαιοσύνης, ούτε ενδιαφέρθηκαν οι καθ' ύλην αρμόδιοι να εξετάσουν ποιοι και γιατί παραβίασαν τους κωδικούς μας Google και στη συνέχεια της παραβίασης έκλεισαν το κανάλι του youtube , ενώ έπειτα της παραβίασης του κωδικού μας της Google μας απαγορεύουν την είσοδο στην σελίδα μας στο facebook καθώς και στο twitter 

- Είναι σαφές ότι κάθε παραβίαση αφήνει ίχνη , ενώ οι ειδικοί του youtube σε απάντηση των ερωτημάτων μας για το κλείσιμο του καναλιού ανέφεραν ότι ''γίνονται και λάθη'' ! Ο νοών νοείτο, διότι τα ''λάθη'' συνέπεσαν με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων και την παραβίαση του κωδικού μας Google, την ίδια χρονική περίοδο που ο πρωθυπουργός παύει τον ανηψιό του από Γ.Γ, και τον διοικητή της ΕΥΠ, ενώ συμμετάσχει σε εκδηλώσεις της πολυεθνικής Google και φωτογραφίζεται με το λογότυπο της εν λόγω εταιρίας !

- Για εσένα ειδικά που στον παρελθόντα χρόνο είχες αναφέρει για ''ψευτοπροφιλάκια'' δες και αυτό: Αν σου κλέψουν το κινητό, όπως έγινε και με εμένα, το οποίο διαθέτει τον αριθμό με τον οποίο έχεις κάνει την διασταύρωση ασφάλειας λογαριασμού με την προαναφερόμενη εταιρία, στη συνέχεια δεν μπορείς με άλλο τηλέφωνο να κάνεις την σύνδεση στις σελίδες σου. Επίσης, μήπως γνωρίζεις τους λόγους, επί διακυβέρνησης ΝΔ, γιατί όλοι οι ''καναλάρχες'' του youtube διατηρούν πέραν του ενός καναλιού ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παράγκα ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην παράγκα ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">