ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Β. Μαρινάκης για Κ. Μητσοτάκη: «Δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνησή του, οφείλει πράξεις και κινήσεις»



Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε θέση μετά την απάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για όσα ανέφερε ο Γιάννης Βρέντζος μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

Ο κ. Μητσοτάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε όσα είπε ο Γιάννης Βρέντζος μετά το ντέρμπι την Κυριακή (6/11).

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους. Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε.

Ωστόσο δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του. Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Ο Πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν. Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.

Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος».

www.ertnews.gr

from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/DxALFJI

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: O Μαρινάκης προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ότι από το 2019 δεν υφίσταται φιλελεύθερη Δημοκρατία στη χώρα μας ? Αντιθέτως υφίσταται νεοφιλελεύθερη και ειδικότερα άκρα δεξιά. ( Σαφώς συνηθισμένη η νεοελληνική κοινωνία , διότι και η πενταετία ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν στην βάση της σοσιαλιστικής Δημοκρατίας. )

Τι θα κάνει ο Μαρινάκης, ως μιντιάρχης, αν αποδειχθεί ότι πίσω από την ''ενορχήστρωση'' του σχεδίου βρίσκεται ο πρόεδρος , η έτερα στενά του πρόσωπα τα οποία είχε επιλέξει ο ίδιος  ;

Τουλάχιστον προσωπικά, εμείς οι ασήμαντοι του διαδικτύου, που ''δεν μας γνωρίζει ούτε η μάνα μας'' θέτουμε επί μεγάλο χρονικό διάστημα τα ακόλουθα:

Ζήσαμε και τις ημέρες διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, που επανειλημμένα είχαμε υπερβεί τα εσκαμμένα, καθώς και της κυβέρνησης Σαμαρά, ΣΥΡΙΖΑ, κ.α., όμως επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη μας παραβίασαν τους κωδικούς και μας έκλεισαν το κανάλι και τα sosial media, και ειδικότερα το 2022

Προσωπικά εμείς δεν κατηγορούμε τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη για μια ενέργεια που μπορεί να έχει σχεδιαστεί , είτε από χάκερ, είτε από μυστικές υπηρεσίες πλειάδας χωρών, είτε από κυβερνήσεις , είτε από κόμματα και ''αποκόμματα'' , διότι δεν διαθέτουμε τα στοιχεία. 

Εσείς που διαθέτετε στοιχεία γιατί παρουσιάζεται μονομερώς αποκλειστικά τους προβεβλημένους από τα κάναλα , ολιγάρχες, επιχειρηματίες, πολιτικούς και καλλιτέχνες ;Μόνο εις βάρος αυτών έχουν μεθοδευτεί ενέργειες παρακολούθησης , δεν υπάρχουν περιπτώσεις φίμωσης , αναστολής λειτουργίας sosial media , κ.α. εις βάρος της κοινωνίας ;Όσοι παραβιάζουν κινητά , υπολογιστές, κ.α. και παρακολουθούν , δεν έχουν παράλληλα την δυνατότητα και έτερων ενεργειών πλην της παρακολούθησης ;

Άλλωστε πλην όσων ταλανίζουν την εσωτερική μας πραγματικότητα, έχουμε και τον παγκόσμιο big brother, skynet , καθώς και ιδιοκτήτες πολυεθνικών που ουδείς γνωρίζει τι κάνουν, και ειδικότερα όταν μας αναφέρουν ότι ''γίνονται και λάθη''. Σε εμάς βρήκαν να κάνουν τα ''λάθη'' ; Γιατί δεν τα έκαναν στους ολιγάρχες της χώρας μας , στους εκδότες των αθηναϊκών εφημερίδων, καθώς και στα κανάλια των συνεργατών και των ομοϊδεατών τους ?

* Ορισμένοι θεωρούν ότι τα νευρωνικά δίκτυα και οι υπερυπολογιστές αποτελούν σενάρια χολιγουντιανών ταινιών, όμως , όλες οι μεγάλες πολυεθνικές πλέον διαθέτουν τα δικά τους εσωτερικά νευρωνικά δίκτυα και υπερυπολογιστές τα οποία διαρκώς εξελίσσουν με το επιχείρημα της παροχής υπηρεσιών , οι οποίες πλέον αμφισβητούνται δημόσια από εκατομμύρια ανθρώπους παγκόσμια οι οποίοι αναζητούν τρόπους προστασίας των θεμελιωδών τους δικαιωμάτων.

* Λογίζεται παροχή υπηρεσιών οτιδήποτε πληκτρολογήσεις σε μια μηχανή αναζήτησης να καταγράφεται, να ομαδοποιείται σύμφωνα λέξεων - φράσεων κλειδιών , και παράλληλα μέσω νευρωνικού δικτύου ΑΙ να αξιολογείται τι θα σου δείξει πρώτο, δεύτερο, τρίτο, η και καθόλου ; Το καθόλου δεν λογίζεται φίμωση και κατάλυση της διαδικτυακής δημοκρατίας ; Επίσης, μήπως γνωρίζεται ότι ακόμα και αυτά τα προσωπικά δεδομένα καταλήγουν μαζικά σε υπηρεσίες και κυβερνήσεις αν τα ζητήσουν ;

* Εννοούμε ότι κάθε ένας και ''προσωπικό κοστουμάκι'', ενω αν θυμάσαι, εμείς ως πρωτεργάτες των FM, διδάσκαμε την άμεση δημοκρατία και την συνδιαμόρφωση , είτε κάποιος/α ήθελε να αναφέρει δημόσια το όνομά του είτε επιθυμούσε την ανωνυμία του. Συγκεντρώναμε στοιχεία - προσωπικά δεδομένα - τα οποία παρείχαμε σε υπηρεσίες και κυβερνήσεις , είτε ακόμα τα αξιοποιούσαμε για εμπορικούς σκοπούς και ιδιοτελές όφελος ;

* Τέλος , τα νευρωνικά δίκτυα ΑΙ σταδιακά θα φτάσουν στο 100% της πρόγνωσης, άρα κάποιος/α θα συλλαμβάνεται , θα φυλακίζεται , είτε ακόμα θα τον στέλνουν στην ηλεκτρική καρέκλα και θα επικαλούνται ότι έσωσαν την ανθρωπότητα από επικίνδυνους τρομοκράτες , δολοφόνους, κ.α. Πως το βλέπετε αυτό ; Θετικό βήμα στα χέρια ολιγαρχών και κυβερνήσεων ; Τους έχετε τυφλή εμπιστοσύνη ; 

- Αν δεν γινόταν ποτέ η Ελληνική Επανάσταση του 1821 τι θα είσαστε συνολικά όλοι/ες σήμερα ; Αν υπήρχε η ΑΙ και τα νευρωνικά δίκτυα πριν από διακόσια χρόνια σήμερα δεν θα υφίστατο Ελλάς και ασφαλώς ούτε ΝΔ και ο Μητοστάκης ως πρωθυπουργός ! ( Αυτά τα αναφέρουν στα κάναλα των ολιγαρχών ? ) Οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων , οι φιλοαμερικανοί και οι νεοφιλελέ που μας κυβερνούν λέτε να αγνοούν τι θα ίσχυε σήμερα εδώ σύμφωνα όσων πρεσβεύουν ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Β. Μαρινάκης για Κ. Μητσοτάκη: «Δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνησή του, οφείλει πράξεις και κινήσεις» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">