ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εορτασμοί αντίστροφης μέτρησης για το νέο έτος 2023 σε όλο τον κόσμο ( LIVE )


Παρακολουθήστε διαδοχικές καλύψεις των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς από όλο το κόσμο καθώς οι χώρες εγκαινιάζουν το 2023 με πυροτεχνήματα  και παραστάσεις. 

Από τα πυροτεχνήματα πάνω από τον Παρθενώνα στην Αθήνα μέχρι τη Νέα Υόρκη στην Times Square, διασχίζουμε τον κόσμο και συμμετέχουμε στις μεγαλύτερες αντίστροφες μετρήσεις για την Πρωτοχρονιά!




Ρίψη πυροτεχνήματων έγινε και στην πλατεία Καραϊσκάκη της Τερψιθέας Γλυφάδας, όμως ήταν λίγο ''χαμηλής τροχιάς'' και από το σημείο που βρισκόμαστε δεν μπορούσαμε να έχουμε καλή λήψη.

Καλή χρονιά και το 2023 με περισσότερη υγεία , καλύτερες προθέσεις , και διαμόρφωση των όρων η κοινωνία να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. 

- Ειδικότερα για το Ελληνικό πρέπει να περάσει μέσα στο 2023 ότι υπάρχει και ο Βόσπορος - Εδώ είναι Βόσπορος , και ο Βόσπορος είχε ιδιοκτήτες. 

Ο επενδυτής Σ. Λάτσης πρέπει να κατανοήσει ότι σε όλες τις προηγμένες χώρες από την κάθε επένδυση προτεραιότητα έχουν οι αυτόχθονες , ενώ μέχρι αυτή την στιγμή ωφελούνται θυγατέρες υπουργών , εκδότες με έδρα την Βάρκιζα , ημέτεροι της ΝΔ , κ.α. ξενόφερτες/οι ! Αν δεν το κατανοήσει θα κάνει διαπιστώσεις σύντομα μέσα στο 2023.

Άλλωστε έχουν μαζευτεί τόσα πολλά, επί δεκαετίες , που ορισμένους δεν τους ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας !  

Ενδεικτικά υπενθυμίζω περιληπτικά:
1) Είχαμε συνοικία , γειτονιά και σπίτια , όμως , σήμερα δεν τα έχουμε !
2) Πρωτοστάτησα στα FM ώστε να έχουμε Ραδιοφωνικό σταθμό, όμως , σήμερα δεν τον έχουμε !
3) Πρωτοστάτησα για την ''ανατροπή'', ώστε να προκύψει τοπική παρατάξη στον Δήμο Γλυφάδας, όμως, υποψήφιος δεν ήμουν ούτε έγινε ανατροπή !
4) Είχαμε να ζήσουμε μια ζωή στο τόπο μας , όμως , και αυτή την λήστεψαν ξενόφερτοι ληστοσυμμορίτες, θεμελιωτές και οπαδοί της παράγκας ! 

Άτομα τα οποία χτίζουν καριέρες πάνω από πτώματα και δεν διστάζουν να περάσουν ανθρώπους μέσα απο την κρεατομηχανή για το προσωπικό τους όφελος  καριέρα και εξουσία.

Θέλετε περισσότερα ? Χρειάζονται ;Ονόματα δεν αναφέρω , όμως, σας είναι γνωστοί/ες , τους γνωρίζετε , και ασφαλώς διαθέτεται αντίληψη και κρίση πόσα χρόνια φτιάχνουν τα βιογραφικά και τα περιουσιακά τους στοιχεία χωρίς να υφίσταται ίχνος εκπροσώπησης. Αντιθέτως, υφίσταται παράγκα , αδιαφάνεια, διαπλοκή και προβοκάτσια. Εκ του μηδενός να απολαύσουν τα πάντα όλα για τον εαυτούλη τους ενώ στον αντίποδα εμείς ούτε όσα μας ανήκουν ! Τα δικά μας - Ο αγώνας μας. Εμείς δεν κάνουμε πλιάτσικο.

Χρόνια Πολλά σε όλους και με νέες νοοτροπίες για το 23 διότι εκατομμύρια άνθρωποι παγκόσμια πλέον δεν υπάρχουν. Αποδεικνύεται ότι δεν είμαστε απολύτως τίποτα. Την μια ημέρα κάποιος/α ζει και την επόμενη μαθαίνεις ότι πέθανε ! Έτσι απλά. Μπάμ και κάτω. Σαν τις ψεκασμένες μύγες ! Ακόμα και από ένα εμβόλιο για την λύσσα , η την πνευμονία, παθαίνει κάποιος μετάλλαξη και πεθαίνει σε 15 χρόνια. Προσοχή μη σας δαγκώσει κανένας σκύλος !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εορτασμοί αντίστροφης μέτρησης για το νέο έτος 2023 σε όλο τον κόσμο ( LIVE ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">