ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίσκεψη Ν. Χαρδαλιά σε Τήλο, Κω, Ψέριμο, Καλόλιμνο, Κάλυμνο, Λέρο και Φαρμακονήσι


Επισκέψεις σε συγκροτήματα, μονάδες και φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή ευθύνης της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων, στα Δωδεκάνησα, πραγματοποίησε την Κυριακή (18/12) ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς. Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε Τήλο, Κω, Ψέριμο, Καλόλιμνο, Κάλυμνο, Λέρο και Φαρμακονήσι.

Ο κ. Χαρδαλιάς μετέβη στις έδρες της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) στην Τήλο, του 588 Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕ) στη Λέρο, των επιτηρητικών φυλακίων «Αγίου Φωκά» στην Κω, «Αγίου Νικολάου» και «Φάρου» στην Καλόλιμνο, «Χάλη» στην Κάλυμνο, «Ψερίμου» και «Φαρμακονησίου» στα ομώνυμα νησιά.

Στην Κω συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές με τα πληρώματα επιφυλακής (readiness) των ελικοπτέρων UH-1H Huey, στο αεροδρόμιο του νησιού.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τις διοικήσεις για τις τρέχουσες δράσεις των μονάδων και των φυλακίων, ενώ απευθυνόμενος προς τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους οπλίτες θητείας και τους εθνοφύλακες, τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν σε καθημερινή βάση, με τον καλύτερο δυνατό και εξαιρετικά επιτυχημένο τρόπο, με μαχητικό πνεύμα και με απτά αποτελέσματα αποτροπής, διασφάλισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και υπεράσπισης της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας, εκπέμποντας παράλληλα ισχυρά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Επιπρόσθετα, ο κ. Χαρδαλιάς είχε συναντήσεις με τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, Παΐσιο, τον θεοφιλέστατο επίσκοπο Στρατονικείας, Στέφανο, τον αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Ιωάννη Θεμέλαρο, τον έπαρχο ΠΕ Καλύμνου, Εμμανουήλ Μουσελλή, τους δημάρχους Τήλου, Μαρία Καμμά – Αλιφέρη, Καλυμνίων, Δημήτριο Διακομιχάλη και Λέρου, Μιχαήλ Κόλλια, τους λιμενάρχες Καλύμνου και Λέρου και τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου.

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσε ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων, αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/QABoLrg
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίσκεψη Ν. Χαρδαλιά σε Τήλο, Κω, Ψέριμο, Καλόλιμνο, Κάλυμνο, Λέρο και Φαρμακονήσι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">