ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μοσχάτο: Θρίλερ με τον θάνατο 50χρονου στο διαμέρισμά του – Εγκληματική ενέργεια εξετάζει η ΕΛΑΣ


Ως ανθρωποκτονία εκ προθέσεως αντιμετωπίζει πλέον η ΕΛ.ΑΣ. τον θάνατο ενός 50χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο.

Αν και η πρώτη εικόνα, καθώς ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από αυτοσχέδιο βρόχο σε μονόζυγο, παρέπεμπε σε αυτοχειρία η προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνδυασμό με την πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή, «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια.

Στο σημείο είχε εντοπιστεί μια 50χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πήγε στο σπίτι του για να ζητήσει κάποια χρήματα που της χρωστάει και τσακώθηκαν, με τον 50χρονο να δίνει τέλος με αυτόν τον τρόπο στη ζωή του.

Σημειώνεται ότι περίοικοι άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα και κάλεσαν την αστυνομία.

Η 50χρονη οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, για να να δώσει κατάθεση, ωστόσο δεν έπεισε τις αρχές καθώς έπεσε σε αντιφάσεις και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/UEYpJc7
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μοσχάτο: Θρίλερ με τον θάνατο 50χρονου στο διαμέρισμά του – Εγκληματική ενέργεια εξετάζει η ΕΛΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">