ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τακτικιστής ο Δήμαρχος στον ορισμό νέων αντιδημάρχων


Γλυφάδα: Τακτικιστής ο Δήμαρχος στον ορισμό νέων αντιδημάρχων , ασφαλώς βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει το πλαίσιο με τον ίδιο.

Στο πλαίσιο της εναλλαγής ρόλων ορίστηκαν με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου οκτώ ''νέοι'' Αντιδήμαρχοι, καθώς και πέντε Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι έως τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

Ειδικότερα, ο Γ.Παπανικολάου δεν έχει αποσαφηνίσει αν θα θέσει υποψηφιότητα για τρίτη φορά ως δήμαρχος , είτε αν θα μπει στις υποψηφιότητες της ΝΔ.

Αναφορικά με την ρεκλάμα η οποία γίνεται από τη πλευρά συνεργαζόμενων πάσης φύσεως, και των υδραυλικών  ''εκδοτών'' , εμείς δεν υπάρχει ενδεχόμενο να πειστούμε.

Επί σειρά ετών δεν γνωρίζω πότε οι αντιδήμαρχοι και οι αιρετοί ήταν κοντά στον λαό, αντιθέτως, γνωρίζω σε πληθώρα περιπτώσεων πόσο κοντά ήταν σε συγγενικά τους πρόσωπα , κολλητούς , ημετέρους, και εξυπηρετήσεις σε ''ειδικά συμφέροντα''.

Οι Αντιδήμαρχοι που αναλαμβάνουν καθήκοντα είναι οι εξής:

  1. Βασίλειος Μουλακάκης, Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Δημόσιας Υγείας.
  2. Ελένη Δεναξά, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης.
  3. Ιωάννης Σκαλτσάς, Αντιδήμαρχος Πόλης και Καθημερινότητας.
  4. Μαρία Μηλιαρέση, Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Δράσεων του Δήμου για τα Αδέσποτα Ζώα.
  5. Περικλής Δορκοφίκης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς και Αναπληρωτής Δημάρχου.
  6. Αννα Καυκά, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.
  7. Μάριος Κασσέρης, Αντιδήμαρχος Παιδείας.
  8. Αναστασία Αργυροπούλου, Αντιδήμαρχος Εσόδων και Προγραμματισμού.

Οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι οι εξής:

  1. Δημήτριος Τσαμπίρας, Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας και Σταθμού Μεταφόρτωσης.
  2. Ιωάννης Παπάς, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
  3. Δαφνούλα Χαρίση – Μπίλια, Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και δράσεων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.
  4. Σπυρίδων Δήμου, Κοιμητηρίων.
  5. Ελένη Καράχου – Σκούταρη, Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Υφίσταται και ηλεκτρονική διακυβέρνηση στον Δήμο της Γλυφάδας ;Παράλληλα υφίσταται κοινωνική μέριμνα και αλληλεγγύη ;Υφίσταται βιώσιμη αστική κινητικότητα ;Παράλληλα υφίσταται προγραμματισμός , η μήπως υφίστανται δράσεις του δήμου για τα αδέσποτα ζώα τα οποία τα φροντίζουν όπως μπορούν οι κάτοικοι ;Αναφορικά με τη ανακύκλωση ουδέν σχόλιο διότι είναι γνωστά σε χιλιάδες συμπολίτες μας όσα πέρασαν δημόσια από τον υποφαινόμενο πριν από τρεις δεκαετίες.

Το κανάλι που ψήφισαν οι 4.500 χιλιάδες Γλυφαδιώτες που είναι κ.κ. καταχραστές του Ο.Τ.Α της Γλυφάδας ;Συνάδελφοί σας είναι τα άτομα που έπειτα των εκλογών παραποίησαν την εντολή των Γλυφαδιωτών ,η μήπως εσείς είστε εκπρόσωποι των Δημοτών και του Δήμου δεδομένου ότι δεν καλύψατε την εντολή χιλιάδων δημοτών ;

Ενδεχομένως οι 4.500 χιλιάδες δημότες - δημότισσες και η εντολή τους να είναι σταγόνα στον ωκεανό, όμως κάθε ένας προνομιούχος από εσάς μπορεί να μας αναφέρει με πόσες ψήφους λαμβάνει τις αποδοχές του αντιδημάρχου ;

Τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζω υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι/ες ακόμα και σήμερα κρίνουν τα πεπραγμένα δημάρχου και αντιπολιτευόμενων. Καλά Κέρδη και διεύρυνση της πελατειακής σας εξυπηρέτησης μέχρι τις δημοτικές εκλογές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: Δεν αναφέρομαι στενά σε εσάς που εικονίζεστε στην φώτο, αναφέρομαι στο σύνολο όσων επί οκτώ έτη διετέλεσαν αντιδήμαρχοι. 

- Αναφορικά με την φώτο, επίσης τακτικιστικής τακτικής είναι, διότι δεν διαπιστώνουμε να υπάρχουν πρόσφατες φωτογραφίες. Αυτό στο παρελθόν μπορούσε να δικαιολογηθεί, σήμερα δεν δικαιολογείται να περνούν δημόσια παλιές φώτο, είτε ακόμα την προεκλογική περίοδο κάποιος/α 80 ετών να βάζει την μαθητική του φωτογραφία όταν ήταν 18 ετών ! Γίνεται παραποίηση διότι οι 18χρονοι/ες θεωρούν ότι ψηφίζουν ένα συνομήλικό τους ! Μάλλον και γι' αυτό το λόγο υπονομεύτηκε η εντολή χιλιάδων δημοτών, διότι η νεολαία δεν κάθεται να παρακολουθήσει δημοτικά συμβούλια, όμως μια συζήτηση ενδεχομένως από περιέργεια μπορεί να την παρακολουθούσε.

- Το υφιστάμενο μοντέλο το οποίο ισχύει στον Δήμο Γλυφάδας , Γιώργος πίνει - Γιώργος κερνά , προσωπικά εσάς σας καλύπτει στην εποχή της ΑΙ και της ψηφιοποίησης ; Επίσης, τα Νότια προάστια και η Γλυφάδα να μην διαθέτουν ούτε ένα μέσο στα ερτζιανά σας καλύπτει ;Τελικά, δεδομένου ότι είστε οι καταλληλότεροι/ες γιατί δεν έχει υπάρξει σύγκλιση με την υπόλοιπη Αττική και την χώρα επί οκτώ χρόνια σε επίπεδο ραδιοτηλεοράσεων ;Εκτός αν αγνοείται βέβαια πόσοι δήμοι επί δικής θητείας απέκτησαν δημοτικά ραδιόφωνα , κανάλια και ενημερωτικές ιστοσελίδες. 

- Δεδομένου ότι πολύ φτωχοί δήμοι, σε σχέση με τον δήμο Γλυφάδας, απέκτησαν κανάλι και ραδιόφωνο η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί είναι δεδομένη, ακόμα και έπειτα της πλαστογραφίας την οποία έκαναν στο προεκλογικό πρόγραμμα. Εχω φροντίσει να διαθέτω το πρωτότυπο. Απλά περιμένω μέχρι τις εκλογές να διαπιστώσω το επίπεδο ''εκπροσώπησης'' συλλέγοντας και περισσότερα στοιχεία.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τακτικιστής ο Δήμαρχος στον ορισμό νέων αντιδημάρχων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">