ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκος Παππάς: Μήνυση εναντίον της γραμματέως του Χρ. Καλογρίτσα

 


«Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της», αναφέρει σε δήλωση του ο βουλευτής και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: “Η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου”

Ανακοίνωση σε σχέση με τα όσα κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα, Ευθαλία Διαμάντη, αλλά και για την αξιοποίηση της κατάθεσης από την κυβέρνηση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, “είναι αναμενόμενο η κυβέρνηση να ψάχνει εναγωνίως να στήσει κάποιο αφήγημα”.

“Μέχρι χθες μας έλεγαν ότι ο Καλογρίτσας ήταν ένας άφραγκος επιχειρηματίας που ο Νίκος Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ του έψαχναν χρήματα για να διεκδικήσει τηλεοπτικό σταθμό. Σήμερα αιφνιδίως μας λένε ότι ήταν ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας που χρηματοδοτούσε τον ΣΥΡΙΖΑ. Ας αποφασίσουν ποιο είναι το σωστό αφήγημα στο στημένο παραμύθι τους” τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ανακοίνωση της ΝΔ

«Αναμένουμε με ανυπομονησία την υλοποίηση της δεδηλωμένης πρόθεσης του κ. Παππά να μηνύσει τη γραμματέα του κ. Καλογρίτσα για τις καταγγελίες της.

Ωστόσο μας προκαλεί εντύπωση ότι δεν έχει μηνύσει τόσα χρόνια τον ίδιο τον κ. Καλογρίτσα που έχει καταγγείλει με λεπτομέρειες το πού κατέληγε το μαύρο χρήμα που έφευγε με τσάντες από το γραφείο του, βάσει όσων κατήγγειλε χθες η γραμματέας του.

Συγκεκριμένα ο κ. Καλογρίτσας έχει καταγγείλει:

Ότι ήταν μπροστινός του κ. Παππά στο ΣΥΡΙΖΑ channel που έστηναν, το οποίο αποτυπώνεται και σε έγγραφο που έχει στη διάθεσή του.

Ότι υπήρχε “διευθυντήριο” που λειτουργούσε υπό την καθοδήγηση του κ. Παππά, το οποίο του ζητούσε να στηρίξει οικονομικά ΜΜΕ του κόμματος ή στελέχη.

Ότι τα 3 εκατομμύρια της εγγυητικής που του δόθηκε βάσει της καθοδήγησης Παππά για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, κατέληξαν στο Documento με εντολές ΣΥΡΙΖΑ.

Σημείωση του Γ.Κ:Εμείς δεν είμαστε δικαστές να αξιολογήσουμε τα στοιχεία της υποθέσεως , όμως αν αληθεύουν όσα επικαλούνται από την ΝΔ και έχει αναφέρει ο κ . Καλογρίτσας η κατάσταση είναι τραγική. 

Προσωπικά γνωρίζοντας τι έχει καταθέσει ο κ. Καλογρίτσας, τα οποία επίσης ειπώθηκαν και από την γραμματέα του, έμεινα με την απορία την οποία αναφέρουν σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ασφαλώς γνωρίζουν τι εντύπωση προκαλείται σε κοινωνικό επίπεδο από τα δελτία τύπου - ανακοινώσεις, και δεδομένου ότι είμαστε σε ''προεκλογική περίοδο'' εκεί στοχεύουν και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αν είχε εκατομμύρια ο κ. Καλογρίτσας , βαλίτσες με χρήματα , τι χρειαζόταν τον Παππά ώστε να ανοίξει ένα αθηναϊκό κανάλι ;Άλλωστε το έχουν κάνει αρκετοί και με λιγότερα χρήματα.  Ονόματα δεν αναφέρουμε, γνωστοί είναι.

Είναι δεδομένο ότι είχε εμπειρία με εκδόσεις, γνώριζε, όπως δεδομένο είναι ότι κάτοικος Βάρκιζας και μακαρίτης σήμερα είχε στήσει με ελάχιστα χρήματα ένα τοπικό κανάλι, του έβγαλαν μια βεβαίωση λειτουργίας , και τελικά πωλήθηκε στον εφοπλιστή Ρέστη

Το αντίστοιχο με τοπικό ραδιόφωνο, το οποίο ξεκίνησε από τον υποφαινόμενο σχεδόν με τα ψέματα μέσα από μπάρ της Γλυφάδας ( ! ), και οι ιδιοκτήτες του μπάρ οι οποίοι συναλλάσσοντο με πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ ενώ είχα αποχωρήσει από τον Ρ/Σ έβγαλαν μια βεβαίωση λειτουργίας, καθώς και το χρήμα όταν πωλήθηκε στον  Κουρή

Είναι να παρέχεις ιδέες σήμερα στον πρώτο τυχόντα ο οποίος με λίγα χιλιάρικα βγάζει δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ? Με τον υποφαινόμενο γνωρίζεται τι έχει ισχύσει ? Προδοσία.  

Ακόμα και οι εντελώς άσχετοι, χωρίς καμία διαδρομή στον χώρο των ερτζιανών, μέσω ενός κονέ με κόμματα - πολιτικούς έγιναν ιδιοκτήτες μέσων, ενώ προσωπικά έχω δεχθεί σειρά διώξεων - κατασχέσεων από την δεκαετία του 70 έως και του 2000 και δεν έχω μέσο , όμως , έχω χουντικά κόμματα - κυβερνήσεις τα οποία υπηρετούν μια χούφτα ολιγάρχες , ουδέποτε εφάρμοσαν ορθά την νομοθεσία και δεν αποκαθιστούν το δίκαιο ! 

Το χειρότερο είναι ότι ακόμα και η Δικαιοσύνη δεν θα αποκαθιστούσε το δίκαιο στη χώρα μας ! Αναφέρομαι σε εισαγγελείς οι οποίοι με δίωκαν επί τέσσερις δεκαετίες. Που ανήκουν οι εισαγγελείς ;Εξέτασαν μια φορά ότι είχαμε καταθέσει σύννομα αίτηση αδειοδοτήσεως σύμφωνα με τον ν.1730/1987 ;Επίσης, μήπως εξέτασαν έστω μια φορά γιατί δεν έτυχε εφαρμογής ο νόμος ,η μήπως εξέτασαν γιατί δεν παρείχαν μια άδεια στον πρωτεργάτη ενός χώρου ενώ παρείχαν μαζικά βεβαιώσεις λειτουργίας  από το ΕΣΡ σε αντισυνταγματικές καραμπινάτες περιπτώσεις και σε χιλιάδες έτερους ;

Τέλος , το να έχουμε  στη χώρα μας πρωθυπουργούς, οι οποίοι σπούδασαν στις Η.Π.Α , διακατέχονται από τάσεις αμερικανικές, ιδεολογίες αντίστοιχες, ανεξάρτητα κομμάτων , και ουδέποτε εφάρμοσαν όσα ισχύουν στην Αμερική, αναφορικά με την ραδιοφωνία, ενώ τα είχα προτείνει πριν ισχύσουν στις Η.Π.Α, δεχόμενος διώξεις - κατασχέσεις, και ενώ παραμένω αδικαίωτος ακόμα και σήμερα καταμαρτυρά φαιδρότητα. 

Σας εύχομαι περισσότερα κομματικά και φιλοπαραταξιακά διαπλεκόμενα μέσα, αν είναι δυνατόν χιλιάδες - άπειρα και να τους παρέχετε όλα τα ΕΣΠΑ , δεκάδες λίστες Πέτσα , και αρκετό μαύρο χρήμα - βαλίτσες να ζουν βασιλικά ! 

ΥΓ: Προσωπικά μου κάνει τρομερή εντύπωση να δεσπόζει στις δικαστικές αίθουσες ο σταυρωμένος, σε μια χώρα στην οποία, ως προσωπική μου κρίση , δεν υφίσταται η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης ώστε να υπάρχει πραγματικά το δίκαιο. Για όσους/ες ξεχνάτε εύκολα ο κ. Τσίπρας προεκλογικά είχε κάνει σημαία - σύνθημα την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , όμως επί μια πενταετία δεν υπήρξε στα ερτζιανά FM κύματα , και προσωπικά διέπομαι από ιδιότροπη και ιδιόμορφη νοοτροπία και αντίληψη, άρα πλην της δημοκρατικής , θεσμικής , νομικής , δίκαιας και διαφανούς οδού δεν δέχομαι τίποτα έτερο. 

- Ένας ορθός νόμος αντίστοιχος με τις Η.Π.Α , όπως τον πρότεινα την δεκαετία του 90 , ενώ το 1999 επί διακυβέρνησης Σημίτη με δίωξαν - κατέσχεσαν δεν μπορούσε να προκύψει την περίοδο 2014 - 2019 ,και ασφαλώς δεν μπορεί να προκύψει και επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη ;Πόσα ραδιόφωνα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το κoμματικό πανελλήνια ;Τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής ;Το κυβερνών κόμμα ;Είναι χιλιάδες !

- Η φερόμενη ανεξάρτητη δικαιοσύνη και δικαστές της χώρας μας εξέτασαν τα στοιχεία των εκατομμυρίων από τις λίστες Πέτσα σε ποιούς κατέληξαν ;Επιπροσθέτως, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μήπως εξέτασαν που κατέληξε πακτωλός χρήματος από τα ΕΣΠΑ και για ποιούς λόγους διατίθονται τα εκατομμύρια ευρώ από την Ε.Ε ; Τα ευρωπαϊκά κονδύλια επί τρεις δεκαετίες παρέχονται για οικονομική ενίσχυση των εκατομμυριούχων ;Έτσι διαμορφώνεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις η άμβλυνση των ανισοτήτων και η ευρώπη της δικαιοσύνης και της προόδου , η μήπως αυταπόδεικτα συντηρείται ο κομματικός στρατός και το πελατειακό σύστημα ;

- Τέλος , ενώ δεν έχω την καλύτερη - θετική εικόνα για την δικαιοσύνη στη χώρα μας , προσωπικά επανειλλημμένα έχω γράψει ότι η Πολιτεία οφείλει να εκσυχρονίσει τα δικαστήρια και να διαθέσει χρήματα για την δικαιοσύνη. Να διατεθούν σημαντικά ποσά ώστε η δικαιοσύνη της χώρας μας να αποτελεί την κορωνίδα δικαίου και το τελευταίο καταφύγιο του πολίτη για δικαιοσύνη.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκος Παππάς: Μήνυση εναντίον της γραμματέως του Χρ. Καλογρίτσα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">