ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Live Ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την έγκριση των ψηφοδελτίων


Σε απευθείας μετάδοση από το ertnews.gr σε λίγη ώρα η oμιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στην Κ.Π.Ε. του κινήματος, σε συνεδρίαση σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Αντικείμενο της συνεδρίασης η έγκριση των ψηφοδελτίων του κινήματος για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Παρακολουθήστε ζωντανά

Σύμφωνα με στελέχη, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του γιού του αείμνηστου βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη. Αναμένεται μάλιστα να ενταχθεί σε ψηφοδέλτιο «αυξημένου πολιτικού κύρους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενεργό συμμετοχή στα ψηφοδέλτια θα έχει ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης, ο οποίος πιθανόν να είναι στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ενώ όλοι οι νυν βουλευτές θα κατέβουν στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Ενδεικτικά κάποιες υποψηφιότητες

Στο Ρέθυμνο, ο αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής. Στη Ροδόπη ο Γιώργος Πεταλωτής

Στον Β3’ Νότιο Τομέα Αθηνών: Παύλος Χρηστίδης, Στέφανος Ξεκαλάκης και Τόνια Αντωνίου

Στον Β1΄ Βόρειο Τομέα Αθηνών: μεταξύ άλλων, Ανδρέας Λοβέρδος, Παναγιώτης Βλάχος, Μιλένα Αποστολάκη, ο δημοσιογραφος Ανδρέας Παπαδόπουλος, Έφη Χαλάτση, Κατερίνα Μπατζελή.

Στον Β2’ Δυτικό Τομέα της Αθήνας: Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στάμου.

Ανατ. Αττική: Ο πρώην γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ά Αθηνας: Κώστας Σκανδαλίδης, Παύλος Γερουλάνος, Ρωξάνη Μπέη. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

Στο ΠΑΣΟΚ απορρίπτουν την πόλωση που καλλιεργούν όπως λένε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και το δίλημμα των εκλογών που θέτει ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι:

«Ή με αυτούς που είναι ικανοί για όλα, αρκεί να έχουν μια θέση εξουσίας ακόμη και εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, των θεσμών και της Δημοκρατίας ή με αυτούς που είναι διατεθειμένοι να τα θυσιάσουν όλα για κοινωνική ειρήνη, και ευημερία».

Διαβάστε επίσης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Κλείδωσαν» οι υποψήφιοι

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/UHzYe7S
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Live Ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την έγκριση των ψηφοδελτίων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">