ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φονικό στη Νέα Ιωνία: Στα ίχνη δυο κακοποιών η ΕΛ.ΑΣ. – Στο «μικροσκόπιο» το τζιπ έξω από την καφετέρια


NEA-IWNIA

Οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους επτά που συνεπλάκησαν μέσα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή ένας 39χρονος. Οι επτά, μέλη αντίπαλων συμμοριών, άρχισαν να διαπληκτίζονται, έβγαλαν όπλα και μία σφαίρα καρφώθηκε στον ώμο του άτυχου άνδρα. 

Τους δύο από τους τέσσερις επιβάτες του μαύρου τζιπ, που βρέθηκε έξω από την καφετέρια, φαίνεται πως γνωρίζουν οι αστυνομικές αρχές. Είναι μέλη συμμορίας, και συναντήθηκαν με την αντίπαλη ομάδα, που έφτασε στο κατάστημα με την ασημί Μερσεντές, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο.

Η φονική συμπλοκή με θύμα τον 39χρονο θαμώνα της καφετέριας έγινε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρισκόταν μία παρέα τεσσάρων ατόμων από την Αλβανία. Κάποια στιγμή μπήκαν στο μαγαζί ακόμη τρία άτομα και έπειτα από λίγα λεπτά ξεκίνησε καυγάς. Ένας από τους αλλοδαπούς, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε 9 φορές. Μια σφαίρα πέτυχε τον 39χρονο υδραυλικό στην ωμοπλάτη, όπου υπέκυψε στο τραύμα του, στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

«Άκουσα 6-7 πυροβολισμούς, πετάχτηκε έξω, είδα κόσμο εδώ… Ο χτυπημένος ήταν ξαπλωμένος, είχαν τηλεφωνήσει να έρθει ασθενοφόρο και αστυνομία, αυτά, αλλά τον είδα εγώ ήταν ζωντανός, μιλούσε » ανέφερε κάτοικος.

Μετά τους πυροβολισμούς οι δράστες διέφυγαν. Κοντά στην καφετέρια βρέθηκε το πολυτελές τζιπ, ενώ το Μερσεντές εντοπίστηκε στου Γκύζη και διαπιστώθηκε πως ήταν κλεμμένο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα μέλη των δύο συμμοριών, εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών, προστασία μαγαζιών και σωματεμπορία.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του Σύριζα, Χρήστος Σπίρτζης, επισήμανε πως η κοινωνία βιώνει καθημερινά τη δράση της μαφίας και ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοινώνει μείωση της εγκληματικότητας.

«Παρά τις υποσχέσεις Μητσοτάκη, η κοινωνία βιώνει καθημερινά τη δράση της μαφίας ενώ ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοινώνει μείωση της εγκληματικότητας και σιωπά στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις» τόνισε.

Οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είναι σε εξέλιξη και γίνονται προσπάθειες να μην διαφύγουν οι εμπλεκόμενοι στη χώρα τους.


Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης, Αντώνης Δοβώνης


www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/nNcjwaY
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φονικό στη Νέα Ιωνία: Στα ίχνη δυο κακοποιών η ΕΛ.ΑΣ. – Στο «μικροσκόπιο» το τζιπ έξω από την καφετέρια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">