ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα ονόματα των υποψηφίων της ΝΔ στα Νότια προάστια


Ετοιμα σε ένα ποσοστό που ξεπερνάει το 95% είναι τα γαλάζια ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών που θα λάβουν χώρα σε δύο ή τρεις μήνες από σήμερα.

Εντύπωση προκαλεί η παντελής απουσία του ''γαλάζιου'' δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου από τις βουλευτικές υποψηφιότητες στο Νότιο Τομέα.

Νότιος Τομέας

Πλην των εν ενεργεία βουλευτών Νίκου Δένδια, Κώστα Κυρανάκη, Διονύση Χατζηδάκη, Χάρη Θεοχάρη, Αννας Καραμανλή, Σοφίας Βούλτεψη, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Γιάννη Καλλιάνου, Βασίλη Σπανάκη αλλά και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου που έχει ήδη ανακοινωθεί ως υποψήφιος, η Ν.Δ. έχει καταρτίσει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο στον Νότιο Τομέα. 

Εκ νέου την είσοδό τους στη Βουλή θα διεκδικήσει ο Τάσος Γαϊτάνης, εκπρόσωπος Τύπου Ν.Δ., η Ιωάννα Γκελεστάθη, δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και η Δήμητρα Αράπογλου, που είναι κωφή και σηματοδοτεί τη μεγάλη σημασία που δίνει η Ν.Δ. σε έναν πολύ ευαίσθητο χώρο. 

Η Ν.Δ. θα έχει συνολικά στον Νότιο Τομέα εννέα νέα πρόσωπα από τα 23 συνολικά. Υποψήφιοι θα είναι ο Τάσος Κορίλλης, καθηγητής Χημείας στο Κολλέγιο Ψυχικού, ο Μιχάλης Κουμεντάκος, πνευμονολόγος και πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ, ο Νίκος Κανέλλος, οικονομολόγος, διδάκτωρ του ΕΜΠ και τομεάρχης Ερευνας και Καινοτομίας της Ν.Δ., ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός. Ως στιχουργός, συμμετείχε δύο φορές και στο Φεστιβάλ της Eurovision, ο Σταύρος Νικολαΐδης, ηθοποιός και σκηνοθέτης, που έγινε ευρύτερα γνωστός ως ο Μιχαλάκης από τα Εγκλήματα, που κατατάσσονται στις πέντε δημοφιλέστερες ελληνικές σειρές, η Μαρία-Ελλη Κουτσουβελή, διεθνολόγος, η Δήμητρα Καντεράκη, οικονομολόγος και υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς, η Μαρία Ζάγκα, πρόεδρος της Ενωσης Βενζινοπωλών και δημοτική σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου και τέλος η Παταπία Καπράλου, μαχόμενη δικηγόρος.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου:Γιωργάκη Παπανικολάου που είσαι ως υποψήφιος Βουλευτής ;Εσένα το κόμμα σου έπειτα από το αξίωμα του ευρωβουλευτή σε προορίζει για επαγγελματία δήμαρχο ;Και έπειτα ορισμένοι/ες ασχολούνται με τον υποφαινόμενο σαν να είναι απόλυτα τυφλοί.

Μήπως αυταπόδεικτα θεωρείται υποβιβασμός κάποιος ο οποίος έχει διατελέσει ευρωβουλευτής πριν από δεκαετία και δυο θητείες δήμαρχος να παραμείνει υποψήφιος δήμαρχος ;

Τελικά το στέλεχος της ΝΔ από τα γεννοφάσκια του αντί να αναβαθμίζεται υποβαθμίζεται ;Υπάρχει ενδεχόμενο πολιτικής σταδιοδρομίας το 2027 ? Εξετάστε το προσεκτικά , και σκεφτείτε λίγο , γιατί δεν υπάρχουν ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ στο Νότιο τομέα, και ποιοι/ες εξυπηρετούνται ;

Οι εν ενεργεία τοπικοί βουλευτές έχουν παρέχει ''σημαντικό'' έργο στον Νότιο τομέα δεδομένου ό,τι δεν υπάρχει ούτε ένα (1) ραδιοτηλεπτικό μέσο, είτε δημόσιο είτε δημοτικό είτε ακόμα και ιδιωτικό ! ( Πιο πίσω από εκατοντάδες περιοχές της περιφέρειας με λίγες χιλιάδες κατοίκους τα νότια προάστια ενός περίπου εκ. πολιτών. )

ΥΓ: Το δημαρχιακό συμβόλαιο για πόσα χρόνια έχει γίνει ;Πότε λήγει η συμφωνία ?

- Το κόμμα της ΝΔ διέπεται από ''ιδιαίτερες ευαισθησίες'' αναφορικά με τα άτομα με αναπηρία, ΑΜΕΑ, διότι θέτει υποψήφιο/α ένα άτομο και στρέφεται κατά της ζωής χιλιάδων ! ( Η υποκρισία στην κορύφωσή της  ενώ οι αδαείς πέφτουν στις παγίδες.)

- Στον αντίποδα ο ΣΥΡΙΖΑ, και η ΛΑΕ , διέπονται από ακόμα μεγαλύτερες ''ιδιαίτερες ευαισθησίες'' αναφορικά με τα ΑΜΕΑ , διότι τοπικά δεν στήριξαν ως υποψηφίους στις εκλογές άτομα με 90% και 75% αναπηρία, αντιθέτως τα εξαίρεσαν των εκλογών ! ( O Χίτλερ ήταν πολύ μικρός μπροστά στις διακρίσεις ορισμένων φερόμενων προοδευτικών συμπολιτών μας της ''ριζοσπαστικής αριστεράς'' , διότι αυτός στρεφόταν κυρίως κατά των Εβραίων δεν στρεφόταν κατά των μελών της παρατάξεώς του. Υπερβαίνουν και τους ναζιστές !)

- Είδες ο παραγωγός συμμετείχε και στην eurovision ! Το θέμα είναι ότι πρέπει να ερωτηθεί ο Δάντης , μήπως ακολούθησε όσα πρότεινα δημόσια όταν η Παπαρίζου διέμενε στην Γλυφάδα που έκανα εκπομπές προτείνοντας , αντί για τις γνωστές χλιαρές συμμετοχές της χώρας μας ό,τι χρειαζόταν Eλληνικό χρώμα και παραδοσιακά όργανα ; Μήπως ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που κερδίσαμε ως χώρα ; ( Υφίσταται και η ''τηλεπάθεια'' όπως υφίσταται και η τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ. ) Ειδικότερα όταν είσαι πρωτεργάτης των ερτζιανών κυμάτων FM στη χώρα μας γνωρίζεις πολύ περισσότερα από τους υπολοίπους ! Προσωπικά για εμένα δεν υπάρχουν ανεξήγητα, όλα εξηγούνται με την επιστημονική μέθοδο σε τέτοιο σημείο που μπορείς σήμερα να γνωρίζεις τι θα ισχύει έπειτα από τριάντα χρόνια. Έτσι γνώριζα την δεκαετία του 90 όσα θα βιώσω μέχρι το 2020, και ειδικότερα τα μετέδιδα δημόσια πριν συμβούν όπως ακριβός συνέβησαν. Γι' αυτό αναφέρω το δημαρχιακό συμβόλαιο για πόσα χρόνια έχει γίνει, διότι έπειτα από αυτό δεν διακρίνω καμία πολιτική σταδιοδρομία πλέον λόγω γραφικότητας σε επίπεδο αντιλήψεως της νεοελληνικής τοπικής μας κοινωνίας , η οποία θα έχει συνδέσει τον τέως ευρωβουλευτή μόνο με την θέση δημάρχου ! ( Βλέπε υποψηφιότητα Σπονδυλίδη ενώ είχε διατελέσει δυο θητείες δήμαρχος )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα ονόματα των υποψηφίων της ΝΔ στα Νότια προάστια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">