ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μικτό Ορκωτό: Ο πατέρας των παιδιών από την Πάτρα θα εξεταστεί από την υπεράσπιση της μητέρας για τον φόνο της πρωτότοκης κόρης


Στις ερωτήσεις της υπεράσπισης  της μητέρας, που κατηγορείται για τον φόνο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, αναμένεται να απαντήσει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο  ο εν διαστάσει σύζυγος της  και πατέρας των παιδιών .

Η διαδικασία  χαρακτηρίζεται δύσκολη και πολύωρη, καθώς  ο πατέρας  θα συνεχίσει σήμερα την κατάθεση που ξεκίνησε στις 31 Ιανουαρίου στο δικαστήριο και αναμένεται να απαντήσει στις ερωτήσεις  του συνηγόρου της  34χρονης,  για τον θάνατο του πρώτου παιδιού τους.

Όπως όλα δείχνουν ο συνήγορος της μητέρας που προσωρινά  είναι κρατούμενη , σκοπεύει να δυσκολέψει πολύ τον πατέρα των τριών παιδιών που στέκεται στην πλευρά της Υποστήριξης της κατηγορίας απέναντι από την γυναίκα που πριν έναν χρόνο θεωρούσε όχι μόνο αθώα αλλά και «υποδειγματική μητέρα». Ο κ. Κούγιας είπε μάλιστα έξω από το δικαστήριο στην προηγούμενη συνεδρίαση πως στην επόμενη δικάσιμο , δηλαδή στην σημερινή «κάποιος θα βρεθεί κατηγορούμενος», φροντίζοντας να διευκρινίσει πως δεν εννοεί κάποιον νέο κατηγορούμενο για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης  .

Σύμφωνα με τα όσα έχει ήδη πει στο δικαστήριο ο μάρτυρας στήριξε την κατηγορουμένη ως όφειλε έως την σύλληψη της καθώς μέχρι τότε δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο, όπως ανέφερε, που να τον κάνει να αμφιβάλει για την μητέρα των παιδιών του. Είπε επίσης πως εκ των υστέρων δίνει άλλη ερμηνεία σε γεγονότα και πλέον στηρίζοντας τις παραδοχές του κατηγορητηρίου συνδέει τα περιστατικά που εμφάνιζαν τα παιδιά, με κρίσεις στην σχέση του με την μητέρα τους.

Ο πατέρας αναμένεται πως σήμερα θα ερωτηθεί για όλα και φέρεται να είναι προετοιμασμένος για την “μάχη” ουσίας αλλά και εντυπώσεων στην οποία θα κληθεί όχι μόνο να επαναλάβει εκείνα που έχει σημειώσει στην προηγούμενη συνεδρίαση η υπεράσπιση της άλλοτε συζύγου του , αλλά και σε εκείνα που θα θελήσει να αναδείξει ο κ. Κούγιας ο οποίος εξαρχής έχει αμφισβητήσει τα πάντα υποστηρίζοντας πως πρόκειται για «δικαστική πλάνη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/Fore3d4
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μικτό Ορκωτό: Ο πατέρας των παιδιών από την Πάτρα θα εξεταστεί από την υπεράσπιση της μητέρας για τον φόνο της πρωτότοκης κόρης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">