ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Κούτσωνας πλέκει ύμνους στον Αιμ. Βουγιουκλάκη και χαρακτηρίζει άχρηστους τους διευθυντές στο Ασκληπιείο Βούλας


Προσωπικά διαπιστώνω ότι ο κυρ. Ηλίας είναι αδιόρθωτος και εμμένει στην καθημερινή του τακτική να ''φονεύει'' την Ελληνική γλώσσα, και παράλληλα την διαρκή τάση του πολιτικής ρεκλάμας. Αν αυτή η τάση απορρέει έμφυτη, η μεθοδεύεται, το γνωρίζει ο ίδιος καθώς και όσοι τον στηρίζουν.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Γράφει ο κυρ. Ηλίας '' Ο Αιμίλιος είναι έξυπνος και είμαστε βέβαιοι δεν τους βλέπει κομματικά αλλά απο λάθος εκτιμήσεις ! '' Αδυνατώ να συμπεράνω τι καταλαβαίνουν όσοι/ες έχουν εδραιώσει το ''γαλάζιο'' σύστημα στον Δήμο της Γλυφάδας ώστε να γεμίζουν τους κωδικούς και τα σεντούκια τους.

Ο αναπληρωτής διοικητής στο Ασκληπιείο Βούλας ''βλέπει απο λάθος εκτιμήσεις'' τους γιατρούς που διευθύνουν τις μονάδες του Νοσοκομείου, ενώ είναι ακατάλληλοι , ενώ οι άξιοι - άριστοι δεν βρίσκονται στις διευθυντικές θέσεις ;Αυτό εννοεί ο ασύντακτος και ανορθόγραφος ''εκδότης'' ;

Μήπως οι διευθυντές των μονάδων του Ασκληπιείου δεν είναι συνολικά υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας, και ο κατευθυνόμενος κυρ. Ηλίας επιχειρεί να βγάλει άχρηστους τους διευθυντές του νοσοκομείου, την ίδια στιγμή που επιχειρεί και πλέκει τους ύμνους υπέρ του Αιμίλιου ;

Κυρ. Ηλία σου συνιστώ, προτίστως να μάθεις καλά την Ελληνική γλώσσα και στη συνέχεια να επιχειρείς δια της πλαγίας να χαρακτηρίσεις άχρηστους όσους βρίσκονται σε διευθυντικές θέσεις, διότι σε αντίθεση με τον κ. Βουγιουκλάκη δεν είναι στο σύνολό τους πολιτικοί και πατώντας σε δυο βάρκες ταυτόχρονα.

Επίσης, οφείλεις να αναφέρεις στους ''γαλάζιους'' αναγνώστες σου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε καμμένη γη το 2014 και άφησε δεκάδες δισεκατομμύρια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη το 2019. Αν δεν υπήρχαν θα έβλεπαν οι συμπολίτες μας την ''ανάπτυξη'' που αναφέρεις κατά καιρούς. 

Σημειώνω ότι έργα στο Ασκληπιείο γίνονται με την συμβολή δωρεάς χρημάτων της οικογένειας του Εφοπλιστή Μαρίνου, από την intrakat η οποία αναλαμβάνει σειρά δημόσιων έργων , και δεν αποτελούν έργα της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας αποτελούν έργα των δωρητών !

Επίσης, οι τεχνικές εταιρίες και οι επαγγελματίες σειράς επαγγελμάτων των δήμων μας δεν συμμετείχαν σε κανένα ποσοστό σε αυτά τα τοπικά έργα εντός του Ασκληπιείου, άρα λοιπόν ''τοπική ανάπτυξη για την κοινωνία μας'' μηδέν εις το πηλίκον.

Τέλος, ο Αιμίλιος όπως και σειρά έτερων καλούνται να επιλέξουν που θα δώσουν την έμφαση, στα διοικητικά - πολιτικά - επαγγελματικά η στα αυτοδιοικητικά ; Όσοι πατούν σε δυο βάρκες ταυτόχρονα δεν αποδίδουν τίποτα στον Ο.Τ.Α. , και αυτό αφορά όλα τα κόμματα. Σειρά αιρετών του Δήμου Γλυφάδας έχουν άλλες υποχρεώσεις και τα αυτοδιοικητικά αποτελούν ''κερδοφόρο χόμπι'' χωρίς παραγωγή έργου.

Διαβάστε όσα περίεργα έγραψε ο εξυπηρετούμενος από την ''γαλάζια'' δημοτική αρχή κυρ. Ηλίας 

Σχολιάστηκε από πολλούς δημ. συμβούλους η εμφάνιση του Αμίλιου Βουγιουκλάκη στο δημ. συμβούλιο Γλυφάδας μετά από πολύ καιρό. Εκλέχτηκε με εκατοντάδες ψήφους στο δημ συμβούλιο με τον συνδυασμό του Γ. Παπανικολάου .

Ο Αιμίλιος έχει ένα βαρύ έργο στο Ασκληπιείο Βούλας μια και κάνει χρέη διοικητού. Πηγαίνει χαράματα και φεύγει αργά το βράδυ . Τον τελευταίο καιρό κατασκευάζουνε μεγάλα έργα με νέες σύγχρονες μονάδες και αναπαλεώνονται πολλές μονάδες. 

Ας μην ξεχνάμε τα τελευταία χρόνια ο Αιμίλιος έβαλε πλάτη στο νοσοκομείο και άλλαξαν πολλά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και στην οργάνωση στο σύστημα. Αυτό το βλέπουν οι ασθενής που καθημερινά φθάνουν στο νοσοκομείο και φυσικά το προσωπικό. 

Βέβαια θα πρέπει να το επισημάνουμε σε λάθους ανθρώπους με καποιες επιλογές να διευθύνουν μονάδες , ενώ είναι άλλοι άξιοι και άριστοι γιατροί. 

Ο Αιμίλιος είναι έξυπνος και είμαστε βέβαιοι δεν τους βλέπει κομματικά αλλά απο λάθος εκτιμήσεις. Εδώ θέλει πολύ προσοχή ώστε να μην χαλάει η εικόνα του και το έργο που επιτελεί σαν διοικητής. 

Υπάρχουν ικανότατοι ιατροί Γυναίκες και άνδρες που μπορούν να διευθύνουν της κλινικές με μεγάλη επιτυχία στην οργάνωση και για την εξυπηρέτηση των ασθενών. 

Οι ελλείψεις φαρμάκων και άλλων υλικών πολλά δεν εξαρτάτε απο τον Αιμίλιο αλλά απο το υπουργείο υγείας. Πιστεύουμε οι προσπάθειές του θα συνεχιστούν προς όφελος των ασθενών και για την καλή λειτουργία του νοσοκομείου.

ΥΓ: Πραγματικά θλιβερό ως φαινόμενο η παγερή αποστασιοποίηση όσων όφειλαν να έχουν σαφείς δημόσιες τοποθετήσεις. Μάλλον παίζει καθοριστικό ρόλο σήμερα το καθεστώς γνωριμιών και γνωριζόντων , ενώ σε λίγους μήνες θα ζητούν ψήφους να εκλεγούν δήμαρχοι !

Επισήμανση:Δεδομένου ότι έχω σε κοινή θέα ειδικά τεχνολογικά θέματα με τα οποία ασχολούμε επί δεκαετίες, πουθενά στα Νότια προάστια και τον Δήμο Γλυφάδας δεν χρειάζεται τεχνητή νοημοσύνη στην Ελληνική γλώσσα ,όταν στην κομμουνιστική Κίνα χτίζουν νέες Πολιτείες οι οποίες θα λειτουργούν αποκλειστικά με τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ

Πουθένα δεν χρειάζεται στην Ελλάδα ΑΙ στην Ελληνική γλώσσα ;

Πόση καθυστέρηση πια στη χώρα μας ;Μήπως ακόμα και αυτό θα γίνει βασικό δεδομένο της Πολιτείας και των Ο.Τ.Α όταν θα συμμετέχουν οι ολιγάρχες χρηματοδότες τους , όπως με τα ερτζιανά και τις Α.Π.Ε ;Αν το διαπιστώσω πολλοί και διάφοροι θα είναι για καθημερινό δημόσιο χλευασμό.

Aπ' όσο θυμάμαι και γνωρίζω ούτε η ραδιοτηλεοράση απασχολούσε την δεκαετία του 70 που πρωτοστατούσα όσους σήμερα είναι ιδιοκτήτες Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ , και ακόμα περισσότερο , κανέναν δεν απασχολούσαν οι Α.Π.Ε όταν δημόσια πρότεινα να εδραιωθούν ως πολιτική στον Δήμο Γλυφάδας και την χώρα μας.

Ετοιμάστε τα ''βόλια'' σας για τους ''καταλληλότερους'' όλων, οι οποίοι εξυπηρετούν τον κάθε κ.κ. και θάβουν τους πρωτοπόρους. 

- Τουλάχιστον προσωπικά δεν χαρακτήρισα κανέναν άχρηστο λόγω πολ.πεποιθήσεων , ούτε έκανα διακρίσεις, όμως πλέον δεν μπορώ να καλύψω τον όγκο καθημερινών δηλώσεων, δελτίων τύπου , ανακοινώσεων, εκδηλώσεων, κ.α, που αποστέλλονται στο mail όταν έτεροι απολαμβάνουν και άλλοι έχουν τύχει διακρίσεων και υπονομεύσεων. ( Να κάνω και εγώ διακρίσεις βάζοντας δυο - τρία και ‘’θάβοντας‘’ τα υπόλοιπα ;Είναι σωστό ;Τοπικά δεν χρησιμοποιώ πλέον ΑΙ διότι στη δική μας πραγματικότητα υφίστανται άτομα και καταστάσεις υπεράνω της τεχνητής νοημοσύνης ! Δεν μπορεί η ΑΙ να ελέγξει το θέατρο του παραλόγου. Ακόμα και στο youtube το οποίο έχει ανεπτυγμένο σύστημα AI καθημερινά αναρτώνται πορνογραφικού, σατανιστικού, ναζιστικού, κ.α περιεχομένου βίντεο τα οποία παραμένουν για αρκετή ώρα μέχρι να πέσουν - αφαιρεθούν από κοινή θέα.)

- Στα Νότια προάστια Αττικής και στον Δήμο Γλυφάδας θα κατέβει έστω και μια γυναίκα υποψήφια για δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές, η θα αποτελεί μέχρι το 3.000 χιλιάδες μονοπώλιο ενός φύλου ;Πραγματικά έχουν πάει την Γλυφάδα και τα Νότια προάστια τουλάχιστον 100 χρόνια πίσω και συντηρητικοποιούνται ακόμα περισσότερο και από ένα χωριό !

- Μη ξεχνάτε ότι την κ. Λυγνού την έθεσε ''εκτός'' ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ της ''ποσόστωσης'' και της ''προόδου'' , παράλληλα έτερων γυναικών της παρατάξεως του , ενώ εμάς που γράφουμε τοπικά μας είχαν πρώτους στην λίστα των διακρίσεων. Στον αντίποδα σήμερα ο πρόεδρός τους έχει τοποθετήσει μια δημοσιογράφο εκπρόσωπο τύπου ! Κοινωνικοπολιτική παράνοια! Στους 'αριστερούς' του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΕ προφανώς αποτελούσε αρνητικό κάποιος/α να έχει σχέση με εργοστάσιο - βιοτεχνία! Αντιθέτως με Μ.Κ.Ο, αργομισθίες, επάγγελμα πολιτικός, κ.α, ουδέν μεμπτόν! Μήπως αγνοείται ότι αντί του Τ.Ταστάνη η κ. Λυγνού θα είχε πετύχει να έχει μια ισχυρή αντιπολίτευση στον δήμο Γλυφάδας το 2014 και ενδεχομένως θα είχε εκλεγεί και δήμαρχος το 2019 αν είχε επιλεγεί ;Λέγατε ως κόμμα ότι ανοίγεται το δρόμο στην κοινωνία ενώ η κοινωνία ποτέ δεν το είδε.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Κούτσωνας πλέκει ύμνους στον Αιμ. Βουγιουκλάκη και χαρακτηρίζει άχρηστους τους διευθυντές στο Ασκληπιείο Βούλας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">