ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Μπλόκο της Καλογρέζας από 12 έως 19 Μαρτίου


IMG_20180203_131648

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 79 χρόνια από το Μπλόκο της Καλογρέζας.

Αναλυτικά:

Την Κυριακή 12/3 στις 8.30πμ θα διεξαχθεί ο 36ος αγώνας δρόμου επί δημοσίας οδού με αφετηρία το δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας, με διοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας, του ΑΓ.Σ. Ανατολή και του Φυσιολατρικού Ομίλου.

Τη Δευτέρα 13/3 στις 5μμ αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Νέας Ιωνίας και της ΑΕΚ στο δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας, με διοργάνωση του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Την Κυριακή 19/3 στις 10.15 μνημόσυνο για τους 22 εκτελεσθέντες στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογρέζας με ελεύθερη είσοδο.

Μετά το μνημόσυνο στις 11πμ επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των εκτελεσθέντων του Μπλόκου (λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως και Ομορφοκκλησιάς) με τη συμμετοχή της φιλαρμονικής του Δήμου Νέας Ιωνίας, της παραδοσιακής λαϊκής χορωδίας του ΟΠΑΝ, τη λαϊκή ορχήστρα του Ωδείου Δήμου Νέας Ιωνίας, της παιδικής – νεανικής χορωδίας ΟΠΑΝ, με διοργάνωση του Δήμου Νέας Ιωνίας και του ΟΠΑΝ.

Σχετική είδηση: ΚΚΕ: Εκδήλωση για το Μπλόκο της Καλογρέζας στις 11 Μαρτίου

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/pIaB5tX
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Μπλόκο της Καλογρέζας από 12 έως 19 Μαρτίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">