ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καπιταλιστικό εξάμβλωμα


Bρε θεόμουρλοι, τι θέλατε και φτιάξατε και συμμετέχεται σε ένα εξάμβλωμα σαν τον καπιταλισμό και ειδικότερα οι συμμετέχοντες στον Δήμο Γλυφάδας ; 

Μαζόχες είσαστε, να ζείτε σ' ένα σύστημα εξάρτησης ; 

Όλα είναι εξαρτημένα από δεσμά κι' από δεσμεύσεις, μια απέραντη σκλαβιά, μια κατάντια ζωής , αλλά κυρίως ψυχής , γιατί οι ψυχές σας ζουν τρομαγμένες κι' ολομόναχες μέσα σ' έναν κόσμο απάτης. 

Ξέρει μήπως κανένας σας τίποτ' άλλο εκτός από απάτες ; Αν κάποτε οι απάτες γκρεμίζονταν , και τολμούσες να κοιτάξεις πίσω , θα 'μενες στήλη άλατος ! 

Είσαστε τα μόνα ζώα που έχετε ανάγκη, να δικαιολογείτε τόσο τη ζωή σας όσο και τον θάνατό σας ακόμα. Θα 'χε τις κακιές του ο ''Θεός'' όταν σας έφτιαχνε.

Απάτες και μόνο απάτες

Ο χαρακτήρας της πολιτικής απάντησης δεν μπορεί παρά να είναι κυριολεκτικά ριζοσπαστικός, δηλαδή να στοχεύει στις «ρίζες του προβλήματος» που σημαίνει στην επαναστατική ανατροπή των κυρίαρχων κοινωνικών σχέσεων του καπιταλισμού, ενός συστήματος στη «θανάσιμη αγωνία του» που, ύστερα από μια πρόσκαιρη, μεταπολεμικά, οικονομική «άνθηση», έχει ξανά βυθιστεί στην ιστορικά αξεπέραστη κρίση του. 

Προβοκάτσια διαρκείας για καπιταλιστική εξίσωση εξομοίωση φερόμενων αριστερών

Όπως έλεγε ο Λένιν στο Τι να Κάνουμε, «η αυθόρμητη πάλη του προλεταριάτου δεν θα γίνει γνήσια ταξική του πάλη όσο αυτή η πάλη δεν καθοδηγείται από μια γερή οργάνωση επαναστατών».

Μήπως ξέρεις από βέσπα ;

Όσο περισσότερο το καπιταλιστικό εξάμβλωμα  καταστρέφει την οικονομία μας, το τόπο μας , την κοινωνία μας και τις ζωές μας , τόσο εντείνονται οι εθνικισμοί και οι πατριωτικές κορώνες του ''γαλάζιου'' δημάρχου Γλυφάδας  ο οποίος διαρκώς ομιλεί για την ''αγάπη'' του για την πατρίδα , την Γλυφάδα και την Δημοκρατία, όμως , τα πεπραγμένα του τον διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Όσοι διέπονται από ''αυταπάρνηση - αυτοθυσία'' και λοιπά σχήματα λόγου πλέον στις μέρες μας, προτίστως παρέχουν αποδείξεις, και δευτερευόντως λόγια. 

Προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι πότε απαρνήθηκε το καλοπληρωμένο στέλεχος της ΝΔ τον εαυτούλη του για τους άλλους, και πότε θυσίασε τα προσωπικά του συμφέροντα για τους άλλους ; Επίσης αδυνατώ να αντιληφθώ πως κάποιος αναφέρει δημόσια την ''αγάπη'' του για την δημοκρατία όταν αυτή δεν υφίσταται.

Αν πράγματι ίσχυαν όσα αναφέρει το ''γαλάζιο'' στέλεχος, ενδεχομένως κάτι θα είχε ζήσει και ο υποφαινόμενος αντί των διώξεων - κατασχέσεων , των παρανομιών από όλες τις διοικήσεις - δημάρχους, καθώς και την κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών στη κάλπη , και κυρίως την φαιδρή πλαστογραφία η οποία έγινε έπειτα των δημοτικών εκλογών του 2014 χωρίς να ισχύσουν όσα ψηφίσαμε.

Ο εχθρός είναι στο δήμο μας

Είναι σαφές ότι για μας, «ο εχθρός είναι στο δήμο μας», είναι η  άρχουσα τάξη, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, οι ''γαλάζιοι'' διοικούντες , καθώς και τα νεοταξικά αστικά πολιτικά κόμματα, τα οποία παρεμπιπτόντως έχουν απλώσει τα ''πλοκάμια'' τους και κατατρώγουν το δημοτικό χρήμα χωρίς υγιή εκπροσωπήση του Δήμου - δημοτών.

Είναι σαφές ό,τι εμείς δεν κάναμε ούτε κάνουμε κόμματα , αν και ομολογουμένως επανειλημμένα μας κάλεσαν σε κόμματα και ζήσαμε στο πετσί μας την φαιδρότητα της νεοελληνικής κοινωνίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως διαπίστωσε η κοινωνία μας την περίοδο της διακυβέρνησής του, είναι ένα θεσμικό αστικό κόμμα, που η κουλτούρα και η πρακτική του είναι στα πλαίσια της διαχείρισης της αστικής εξουσίας. Κυβέρνησε με τα ένοπλα σώματα του αστικού κράτους, Στρατό και Αστυνομία, στρεφόμενο και ξυλοφορτώνοντας αριστερούς και συνταξιούχους, εκτέλεσε πιστά τις εντολές των Βρυξελλών και των ''θεσμών'' με εξώσεις πρώτης κατοικίας, εφάρμοσε το τρίτο μνημόνιο και υπηρέτησε πιστά τα καπιταλιστικά συμφέροντα με ιδιωτικοποιήσεις βορά στο μεγάλο κεφάλαιο.

Επί σειρά ετών η νεοελληνική κοινωνία είχε αναγάγει ως εξάμβλωμα τον ναζισμό και τους νεοφασίστες , όμως , είναι σαφές σήμερα ό,τι εξάμβλωμα αποτελεί ο καπιταλισμός και τα νεοταξικά κόμματα, καθώς και όσοι/ες μεταλλασόμενοι επιχειρούν την προσωπική τους οικονομική εξίσωση με έτερους των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν επί δεκαετίες τη χώρα μας.

Στον απόλυτο παγκόσμιο καπιταλιστικό αχταρμά οι εικόνες που φτάνουν καθημερινά στον μέσο πολίτη είναι ισοπεδωτικές και αντίστοιχες με όσα διαπιστώνουμε και βιώνουμε στον Δήμο Γλυφάδας , σε ένα Ο.Τ.Α στον οποίο έχουν ''κρεμάσει'' δημόσια μια δημοτική ιστοσελίδα η οποία παρουσιάζει ''Υπηρεσίες, Γραμματείς, Επιτελείς, Νομικά πρόσωπα, Διευθύνσεις, Διευθυντές, Υποδιευθυντές, Γραφεία - γραφείων, κ.α '' οι οποίοι/ες δεν έχουν ονόματα. Από Φαντομάδες αποτελείται ο δήμος Γλυφάδας ;

Η εικόνα της ''Διαύγειας'' , την οποία σας παρουσιάζουμε όπως την κατεβάσαμε από την ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας, για τα δικά μας μάτια είναι πολύ γκρίζα, όπως όσα ισχύουν κατά δήμου - δημοτών επί σειρά ετών λόγω καπιταλιστικού εξαμβλώματος. Διαύγεια χωρίς πόθεν έσχες αιρετών αναρτημένα δημόσια δεν λογίζεται, ούτε ''δημοκρατικές εκλογές'' μπορούν να προκύψουν από υποψήφιους οι οποίοι παρανομούν και δεν έχουν αναρτημένα τα πόθεν έσχες στην σελίδα του δήμου.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Το 1959 διοικητική περίοδος που διοίκησε για ένα φεγγάρι τον Δήμο Γλυφάδας ο αριστερός θείος και νονός μου Π.Σιμόπουλος γνωρίζει κάποιος πως βρέθηκε στην εν λόγω θέση ; 

- Αν δεν γνωρίζεται θα σας το αναφέρω σε επόμενη ανάρτηση αναρτώντας παράλληλα και την προσφυγή μου στο Ε.Δ. κατά του Δήμου Γλυφάδας, των δημάρχων της διοικητικής περιόδου 1991 - 2023, και όσων εμπλέκονται στην κατάλυση της εντολής μας και την πλαστογραφία. 

- Για την κοινωνία μας οι απάτες και οι παρανομίες αποτελούν μέχρι και ''ηρωϊκές πράξεις'', όμως , ορισμένοι/ες είναι χαμηλής αυτοεκτίμησης όταν δέχονται να τους ληστεύουν μπροστά στα μάτια τους, και ειδικότερα με την αρωγή και τη ψήφο τους ! Αν υπάρχουν άτομα με νοητική υστέρηση δικαιολογούνται, οι υπόλοιποι σε καμία περίπτωση. Χωρίς πόθεν έσχες των υποψηφίων αναρτημένο δεν πρέπει να ψηφίσει κανείς. (Η εν λόγω παρανομία αιρετών από το 2014 έως το 2023 είναι απάτη.)

- Άσε τις δικαιολογίες ό,τι ψηφίζεις τους γνωστούς, τις γνωριμιές σου και τους γείτονες/ισσες σου, και ερεύνα πιο προσεκτικά πόσα σου κρύβουν. ( Στύλ Τράγκας τοπικής υπόστασης. ) Οι τακτικισμοί του ''επαγγελματία πολιτευτή'' ήταν να κλείσουν όλα τα στόματα ! Έμεινε έστω ένας που πλέον κάνεις δεν γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι. 

- Παλιότερα έγραψαν ό,τι ασχήμια και βρωμιά είχαν στο νού τους χρηματισμένοι της ''γαλάζιας'' διοικήσεως ώστε να σπιλώσουν, όμως , υπάρχουν τοπικά συμπολίτες μας οι οποίοι/ες γνωρίζουν καλύτερα από τα υποκείμενα πόσες πολυκατοικίες έφτιαξαν από τον υποφαινόμενο, και έτεροι οι οποίοι μου είχαν εμπιστευτεί εν λευκώ τις επιχειρήσεις τους να τις διευθύνω.  Έναντι του δημαρχείου, στην πλατεία Γλυφάδας είναι ένας από δαύτους, ο οποίος επιχείρησε ο ίδιος να δουλέψει μια τοπική επιχείρηση, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, και όταν την δούλεψα ο ίδιος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σήκωσε μια ολόκληρη πολυκατοικία. Αυτό που δεν γνωρίζουν τα υποκείμενα είναι ό,τι έχω υπάρξει και ''αξιοθέατο'' μαζεύοντας κόσμο, ο οποίος ερχόταν στη πόλη μας νύχτα τα σαββατοκύριακα από την Τρίπολη, την Εύβοια, την Κόρινθο , κ.α., και έφευγε μέσα στη νύχτα πάλι επιστρέφοντας πίσω, ενώ αυτοί έτρωγαν τα ξεροκόμματα που τους πετούσαν μαύρα οι εκάστοτε δήμαρχοι από τον Δήμο Γλυφάδας ως φαντομάδες και αναζητούσαν αναγνώστες για το χαρτί περιτυλίγματος από τον γκισέ του δημαρχείου !  Έπεφτε το κλέψιμο της αρκούδας από έτερους που είχαν προσλάβει στη συνέχεια λόγω φόρτου εργασίας, και ασφαλώς οι ιδιοκτήτες το γνώριζαν, όμως, ο υποφαινόμενος δεν τους έκλεψε. Είναι άλλο το αξιακό level, και παράγοντες που εκτιμώνται ιδιαιτέρως, ακόμα και απ' όσους γνωρίζουν ό,τι κάποιοι υπάλληλοι θα ''σουφρώσουν'' χρήματα. Είναι διαφορετική η αντιμετώπιση, διότι ο φερέγγυος γίνεται διευθυντής , σε κλεφτρόνια δεν εμπιστεύονται την διεύθυνση εν λευκώ ! Σε αντιδιαστολή με άλλες κατηγορίες.





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καπιταλιστικό εξάμβλωμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">