ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στη Δημοκρατία δεν έχουν θέση οι τραμπούκοι !


 Στη Δημοκρατία δεν έχουν θέση οι τραμπούκοι 

Είδαμε το προαναφερόμενο ειπωμένο από υπουργό της ΝΔ , ('' Στη Δημοκρατία δεν έχουν θέση οι τραμπούκοι ''), το θέμα είναι ό,τι αμφισβητείται δημόσια από τον υποφαινόμενο , διότι οι τραμπούκοι ασφαλώς έχουν θέσεις στην νεοελληνική δημοκρατία , και ειδικότερα έχουν και σειρά από έδρανα στον Δήμο της Γλυφάδας με την ιδιότητα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Αν στη Δημοκρατία δεν έχουν θέση οι τραμπούκοι πως καθίσταται εφικτό από το 2015 να υπάρχουν τοπικά στο Δήμο Γλυφάδας ''κουκουλοφόροι'' στελέχη της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι έχοντας τους κωδικούς του αυτοφωράκια Γιάννη Καραχάλιου επιδίδονται σε όργιο συκοφαντικών - υβριστικών ανώνυμων αναρτήσεων κατά δεκάδων πολιτικών, δημάρχων,  αιρετών και δημοτών ;

Όσοι πολιτικοί, και ειδικότερα κυβερνώντες σε δημόσιες δηλώσεις τους , αναφορικά με την επίθεση που έγινε στον Γιάννη Βαρουφάκη , αναφέρουν όσα διαβάσατε, ακούσατε, και είδατε στα ΜΜΕ και στα σόσιαλ, προφανώς με σκοπιμότητα κάνουν ό,τι αγνοούν όσα ισχύουν από συναδέλφους τους στον Δήμο Γλυφάδας επί εννιά χρόνια;
 
Εννιά χρόνια αδιαλείπτως τραμπουκισμός από ''γνωστούς - αγνώστους'' , οι οποίοι είναι  τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας , τα οποία σε καθεστώς ανωνυμίας με κουκούλες καθυβρίζουν , σπιλώνουν, συκοφαντούν κατά το δοκούν , και κυρίως με την κάλυψη της νεοελληνικής δικαιοσύνης διότι γνωρίζουν το φαιδρό σύστημα που ακολουθείται από τη πλευρά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και παρέχουν συγκάλυψη, άρα και αυτοί κουκούλωμα.

Για τα προαναφερόμενα διαθέτουμε τα αποδεικτικά στοιχεία για κάθε ενδιαφερόμενο. Η χώρα μας είναι μια μικρή χώρα, και ειδικότερα στο Ν.Αττικής η διαπλοκή πολιτικών - δικαστικών κ.α αποτελεί αυταπόδεικτο. 

Επισήμανση: To 2017 μάζεψα ο ίδιος τις δεκάδες υβριστικές - συκοφαντικές - και εμετικές επιθέσεις  προς πολιτικούς , δημάρχους, δημότες και εμού του ιδίου και τα απέστειλα υπόψιν του Υπουργού Δικαιοσύνης. Από το Υπουργείο Δικαιοσύνης τα απέστειλαν σε εισαγγελικούς λειτουργούς οι οποίοι αντί να επιδείξουν την δέουσα σοβαρότητα σε ζήτημα δημοκρατίας μερίμνησαν ώστε να τα ''κουκουλώσουν'', και ειδικότερα υπάρχουν τα πειστήρια κουκουλώματος. 

Είναι σαφές ό,τι γνωρίζουν τι ισχύει με την '' τσουχτρο-καραχαλιάδα '' και ό,τι ο φερόμενος εκδότης είναι απλά μπροστινός ''αυτωφοράκιας'' ενώ οι επιθέσεις γίνονται από στελέχη της ΝΔ σε καθεστώς ανωνυμίας.

Υπάρχει άμεση σχέση, τόσο οικογενειακή, όσο και φιλική ανάμεσα σε πληθώρα στελεχών της ΝΔ και δικαστικών λειτουργών του Ν.Αττικής με όσα αυτό συνεπάγεται και πλέον ''κουκουλώνουν'' και τον αυτοφωράκια. 

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Παρέχουμε τα αποδεικτικά ''κουκουλώματος'' από τη πλευρά της δικαιοσύνης σε κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας ο οποίος έχει πέσει θύμα των επιτήδειων τραμπούκων με τις κουκούλες της '' τσουχτρο-καραχαλιάδας ''.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στη Δημοκρατία δεν έχουν θέση οι τραμπούκοι ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">