ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Οι πρώτες κινήσεις του σταθμάρχη μετά τη σύγκρουση – «Την πάτησα» φέρεται να είπε


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΣΩΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Πληροφορίες για τις κινήσεις του σταθμάρχη λίγο μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αλέξανδρος Καλαφάτης. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, συνομίλησε με έναν συνάδελφο του σταθμάρχη ο οποίος ήταν μαζί του τις ώρες που ακολούθησαν τη σύγκρουση. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο συνάδελφός του ο σταθμάρχης άρχισε να μπαινοβγαίνει στο σταθμαρχείο εμφανώς αγχωμένος, νευρικός, άρχισε να καπνίζει μέχρι που άρχισαν να φτάνουν στο σταθμαρχείο της Λάρισας οι πρώτες πληροφορίες για τους νεκρούς.

«Όπως καταλαβαίνετε όσο περνούσε η ώρα αυξανόντουσαν οι πληροφορίες, αυξανόταν ο αριθμός των νεκρών μέχρι που κάποια στιγμή, τις πρώτες πρωινές ώρες, γύρισε και του είπε ότι “την πάτησα” προφανώς αντιλαμβανόμενος ότι έχει κάνει ένα τραγικό λάθος» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Καλαφάτης.

Να σημειωθεί ότι στη θέση Κουλούρι, κοντά στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στη Λάρισα στήνεται ένα άτυπο επιχειρησιακό κέντρο προκειμένου να φτάσουν όλα τα κομμάτια από το μοιραίο τρένο.

Όσον αφορά στις έρευνες, οι κάμερες ασφαλείας του ΟΣΕ, θα δείξουν όλες τις κινήσεις του σταθμάρχη και θα επαληθεύσουν ή θα διαψεύσουν όλες αυτές τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είτε με το ότι μπορεί να μετακινήθηκε από το σταθμαρχείο είτε το αν ο οποιοσδήποτε είχε βάλει μουσική- αν και δεν έχει βρεθεί κάποια πληροφορία που να το επιβεβαιώνει.

Επίσης, από την έρευνα από το καταγραφικό θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί αν λίγη ώρα πριν το μοιραίο λάθος που στοίχισε δεκάδες ανθρώπινες ζωές, είχε γίνει και ένα άλλο λάθος.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/l13dvnE
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Οι πρώτες κινήσεις του σταθμάρχη μετά τη σύγκρουση – «Την πάτησα» φέρεται να είπε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">