ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας:Τώρα που ''τα έχετε όλα'' δείτε γιατί είστε σούργελα !


Χωρίς πολλά λόγια, απλά με τη χρήση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, δείτε στο βίντεο όσοι πολιτεύεστε και διοικείται τον Δήμο Γλυφάδας επί μια οκταετία με τις  ''κουκούλες'' και υπονόμευση της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων γιατί αυταπόδεικτα είστε σούργελα.

Βίντεο 

Η λέξη "σούργελα" είναι λίγη για να περιγράψει ένα συρφετό συμπλεγματικών με τις κουκούλες που έχουν τόση σχέση με την πολιτική , την αντιπροσώπευση, και την αυτοδιοίκηση όση έχω εγώ με τον φασίστα - ναζιστή Χίτλερ. Άλλα κάνουν όταν βρίσκονται μπροστά σου και άλλα από πίσω από την πλάτη σου !

Αν τους έλεγα ντροπή επιτέλους, ενδεχομένως ορισμένοι/ες από δαύτους/ες θα έψαχναν στο λεξικό τι σημαίνει. Διότι την ξετσιπωσιά, την απάτη, την υπονόμευση, και τα δύο μέτρα και σταθμά τα έχουν κάνει δεύτερη φύση τους. Η πρώτη είναι ο φιλοτομαρισμός τους. Προτίστως όλα για την πάρτη τους... και στη συνέχεια μια μερίδα δημοτών ''με προνόμια'' ώστε να προκύπτει , επίσης , η ωφέλεια για την πάρτη τους !

Το ότι υπάρχουν χάπατα που τους ακούν ακόμη σαν χάνοι , τους ψηφίζουν και τους πιστεύουν με ξεπερνά πραγματικά. Το αν φοβάται και τι φοβάται ο κάθε ένας με αφήνει πραγματικά αδιάφορο. Έχουν διαλύσει την τοπική μας κοινωνία, πληρώνει γελοιότητες ο μέσος δημότης, ώστε να κάνει τις ψηφοθηρίες της η διοικούσα ''γαλάζια'' παράταξη και στον αντίποδα και τα ''υπόλοιπα'' των παρατάξεων - κομμάτων.

ΥΓ: Η πλειονότητα όσων είδατε στο βίντεο από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μιας - δυο ημερών είναι οι δικοί σας άνθρωποι ? Γνωρίζουν όσα κάνετε από το 2014 έως και σήμερα ;Ειδικότερα, γνωρίζουν πόσες χιλιάδες άτομα έχουν εξυπηρετηθεί με προνόμια και αποδοχές από τον Δήμο για μια ψήφο, είτε για μια χούφτα ψήφους, καθώς επίσης, ποια ήταν τα πεπραγμένα σας έπειτα από 4.500 χιλιάδες ψήφους ΕΝΤΟΛΗ στην ΚΑΛΠΗ



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας:Τώρα που ''τα έχετε όλα'' δείτε γιατί είστε σούργελα ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">