ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι Ζούλας...τι Ζούλιας ( Τώρα αξιώνει το κλείσιμο της ΕΡΤ για δεύτερη φορά ! )


Πρόσφατα σε πρωϊνή εκπομπή μιλούσαν για τις κακές επιδόσεις της ΕΡΤ σε όλες τις εκπομπές και κυρίως τις ενημερωτικές.

Μα τι κάνει αυτός ο Ζούλιας; αναρωτήθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς και στο πάνελ έπεσε πολύ γέλιο γιατί, σίγουρα ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας πετυχαίνει πολύ περισσότερα !

Πλήθος δημοσιογράφων και τεχνικών διαφορετικών ειδικοτήτων εργάζεται για τα προγράμματα της ΕΡΤ, ενώ έχουν δημιουργηθεί και νέες υπηρεσίες, την ευθύνη λειτουργίας των οποίων έχουν αναλάβει οι συμβασιούχοι και οι εργαζόμενοι μέσω εργολάβων. Η κυβέρνηση πιστεύει πως πρέπει να διατηρηθεί αυτό το καθεστώς, διότι προσφέρει ευελιξία στην εταιρεία, καθώς όλοι είναι σε καθεστώς εξάρτησης.

Στην τοπική μας πραγματικότητα ο βραβευμένος τοπικός υδραυλικός, (''εκδότης'') επανέρχεται δριμύτερος αξίωνοντας το κλείσιμο της ΕΡΤ λέγοντας:


Δεδομένου ότι ο τραγικός ''εκδότης'' αγνοεί τι θα έχουμε αύριο τονίζουμε:

Aπό την Κουμουνδούρου διαμηνύουν ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα εξετάσει τη δυνατότητα μονιμοποίησης –με διαφανείς διαδικασίες– των εργαζομένων στην εταιρεία, ώστε να σταματήσει το καθεστώς εξάρτησής τους.

Όπως αντιλαμβάνεστε αν γίνει κυβέρνηση το ''δεύτερη φορά αριστερά'', χωρίς υπόσταση, όχι απλά θα ''πατώσει'' η κρατική ραδιοτηλεόραση χωρίς καθόλου νούμερα τηλεθέασης , ενδεχομένως μπορεί να σταματήσει και να λειτουργεί για πάντα χωρίς παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας διότι μπορεί να μην εργάζεται πλέον κανείς !

Ειδικά εμείς που διαθέτουμε τα αποδεικτικά στοιχεία πως αντιλαμβάνονται και πως δρούν οι αιρετοί σε τοπικό επίπεδο Δήμου Γλυφάδας , με ''συμπαραστάτη'' φαντομά και ανύπαρκτο ενώ οι αποδοχές πιστώνονται κανονικά μηνιαίως , μέχρι τους κλητήρες οι οποίοι αντί να εργάζονται στον Δ.Γλυφάδας επί σειρά ετών έκαναν επετεία στην λεωφόρο Βουλιαγμένης δήθεν ό,τι ξέμειναν από βενζίνη, μέχρι τους κουμπάρους , τους αυλικούς , τους δήθεν δημοσιογράφους , και αναρίθμητους άλλους που αμοίβονται ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι παρέχουν στον δήμο , παρέχουμε τις αποδείξεις ό,τι όσα ισχύουν στην Ε.Ρ.Τ διακομματικά - διαπαραταξιακά τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και στον δήμο επί δεκαετίες.

Αξιοπερίεργη πάντως η αντίληψη ατόμων, τα οποία δεν είναι διορισμένα στον δήμο, όμως σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε λειτουργούν σε αντιστοιχία με όσους τοποθετήθηκαν στην Ε.Ρ.Τ από κόμματα και έχουν εξαρτήσεις. Πως να το κάνουμε ! Θα επέλεγαν μια κομμουνιστική διοίκηση ;Θα στήριζαν μια απόλυτα ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τον Δήμο Γλυφάδας ;Πολλοί οι εξαρτημένοι σε τοπικό επίπεδο ! Ποιοι είναι ανεξάρτητοι/ες ?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: Για το διαχρονικό έγκλημα δεν μιλά κανείς σε τοπικό επίπεδο. Για την Ε.Ρ.Τ μιλάτε που συνολικά όλοι είναι εξαρτημένοι από τα χρήματα του Ελληνικού λαού και άπαντες τοποθετήθηκαν χωρίς ΑΣΕΠ παλιότερα από κόμματα και σήμερα από τους εργολάβους.

- Για τις τέσσερεις δεκαετίες ληστείες κατά του πρωτεργάτη των FM, και με τους διώκτες στη μάσα του δημοτικού χρήματος μούγκα στη στρούγκα. Αναφορικά με τις παρανομίες όλων των δημάρχων - διοικήσεων έπειτα από σύννομες αιτήσεις , ψηφίσματα , κ.α. ουδέν σχόλιο.

- Πόσο αισχροί και ανήθικοι είναι ορισμένοι σύμφωνα των αυταπόδεικτων τα οποία προκύπτουν από την δική τους ψήφο και επιλογές στον Δ.Γλυφάδας ?

- Υπήρχε άτομο διορισμένο στον δήμο Γλυφάδας το οποίο καθημερινά επί σειρά ετών παρίστανε ό,τι έχει ξεμείνει από βενζίνη στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και πρέπει να πάει ταχύτατα στην εργασία του  ! ( Ειδικότερα στα φανάρια της Βουλιαγμένης πλησίαζε τους οδηγούς και τους έλεγε ό,τι είναι κλητήρας στον Δήμο και τον είχαν στείλει να πάει κάποια έγγραφα σε μια τοπική υπηρεσία, ξέμεινε από βενζίνη, το πορτοφόλι του το έχει αφήσει στον δήμο κ.τ.λ. ) Η Λ.Βουλιαγμένης αποτελεί ''κέντρο διερχομένων'', και ειδικότερα εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών. Προσωπικά γνωρίζω ό,τι ο εν λόγω έβγαζε περισσότερα από το μηνιάτικο του Δ.Γ στην λεωφόρο , όπως το αντίστοιχο ίσχυσε και σε άλλους τομείς του δήμου από επιτήδειους σχετικά με τοπικούς επιχειρηματίες - επιχειρήσεις , και αν το δούμε σφαιρικά το ίδιο ισχύει αυτούσια τοπικά και με την εκλογή ορισμένων ατόμων τα οποία αυταπόδεικτα δεν λειτουργούν με γνώμονα το δημόσιο όφελος - συμφέρον, αντιθέτως , λειτουργούν με γνώμονα τους γνωρίζοντες ! (Κράτος νεοελλήνων)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι Ζούλας...τι Ζούλιας ( Τώρα αξιώνει το κλείσιμο της ΕΡΤ για δεύτερη φορά ! ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">