ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Δικαιούμαστε μια καλύτερη πατρίδα»


Πράγματι δικαιούμαστε μια καλύτερη πατρίδα, όμως , δεν μας την παρείχαν ούτε η ΝΔ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης, ούτε τα κομματάκια - συνιστώσες αριστεράς.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Προσωπικά έχω μια απέχθεια στα πανιά και σε όσους μετρούν τον πατριωτισμό τους με πανιά. Αν είναι , και πόσο πατριώτης είναι κάποιος το δείχνει εκεί που χρειάζεται και σε καμία περίπτωση με πανιά, και ειδικότερα δεκάδων μέτρων.

Η οικιοποίηση των εθνικών , θρησκευτικών, πολιτισμικών, κ.α. συμβόλων ανήκει σε κάπηλους οι οποίοι ποτέ δεν μας απέδειξαν ότι όσα αναφέρουν τα πιστεύουν και τα εννοούν.

Κατά τα άλλα οι φερόμενοι ''σύντροφοι'' και τοπικοί εκπρόσωποι είναι, λέει, και ανθρωπιστές. Προφανώς όμως μόνο όταν ο «ανθρωπισμός» συνδέεται αποκλειστικά με την τσέπη τους.

Η δική μου  θέση είναι ότι η πλειονότητα των αστικών πολιτικών κομμάτων της Ελληνικής Βουλής, όσο και οι κατά τόπους στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας, είναι παραρτήματα των Η.Π.Α και πέντε ολιγαρχών στη χώρα μας.

Οσα αναφέρονται από δεκάδες youtuber  και λοιπούς των sosial media της χώρας μας μπορεί να αγγίζουν κυρίως τους αδαείς , όμως μάλλον αγνοούν ότι όσα αναφέρουν τα τελευταία χρόνια είχαν ειπωθεί ραδιοφωνικά δημόσια από τον υποφαινόμενο πριν από δεκαετίες και δεν διαπίστωσα την κοινωνική συμβολή, αντιθέτως διαπίστωσα την κρατική καταστολή με σειρά διώξεων - κατασχέσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκατέστησε τις αδικίες του παρελθόντος, επί μια πενταετία ωφελήθηκαν για πολλοστή φορά τα λάθος άτομα. 

Αναφορικά με την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας & συνεργαζόμενοι είναι γνωστό ότι σε τοπικό επίπεδο δεν υφίσταται αντιπολίτευση από τα αστικά πολιτικά κόμματα, πλήν ελαχίστων προσώπων τα οποία και αυτά παίζουν σε διπλό ταμπλό.

Να αγωνιστούμε για άλλη μια προδοσία ; Να αγωνιστούμε για την επόμενη προδοσία, όταν όλοι πλέον είναι '' ξεπουλημένοι ''  και '' προσκυνημένοι '' ;

Εσείς , τα κόμματα - πολιτικοί μαραζώσατε το τόπο μας και τον λαό μας

Πλειάδα κυβερνώντων πολιτικών, αναφορικά με την πρόσφατη τραγωδία στα Τέμπη είναι πλέον ξεβράκωτοι , και όμως συνεχίζουν ακάθεκτοι να εξαπατούν και να εμπαίζουν την κοινωνία.

Όσοι ακόμα και σήμερα δεν έχουν ξεπουληθεί και δεν έχουν προσκυνήσει  που ακριβώς βρίσκονται ? 

Μήπως έχετε ξεχάσει ποιος δέχτηκε σειρά διώξεων - κατασχέσεων για όσα ανακινούσε ραδιοφωνικά δημόσια από την μαφία ολιγαρχών μιντιαρχών και ποιοι είχαν το πολιτικό όφελος από το 2014 και μέχρι σήμερα ;

Αναλογιστείτε μήπως ψηφίζεται λάθος κόμματα - πολιτικούς θεωρώντας ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που στην πραγματικότητα είναι.

Ποιός ολιγάρχης - μιντιάρχης είναι αυτή τη φορά ο διοικητής του νέου αρχηγού της αστυνομίας Λάζαρου Μαυρόπουλου , ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του λίγους μήνες προ των εθνικών εκλογών ;Ποιος μαφιόζος διαπλεκόμενος ολιγάρχης  θα δίνει για τα επόμενα χρόνια τις εντολές για τις διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος Ελλήνων πολιτών ;

Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα ορισμένοι/ες την προδοσία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ, ο οποίοι/ες από το 2014 μέχρι και το 2019 δεν αποκατέστησαν τις αδικίες του παρελθόντος, ( αντιθέτως γέμισαν προσωπικούς κωδικούς και έφτιαξαν μεγαλύτερα βιογραφικά ), τι άλλο να κάνω ?

Δεν μπορεί να επικαλεστεί κάποιος ότι δεν δώσαμε τον αγώνα, όμως στο ενδιάμεσο προέκυψε προβοκάτσια , και αντί να ισχύσουν τα αυτονόητα για πολλοστή φορά ''βγήκαν λάδι'' και πλουσιότεροι όσοι/ες πρόδωσαν τους κοινωνικούς αγώνες ! 

Οι ίδιοι/ες θεωρούσαν ότι κάτι τους οφείλει η ιστορία καθώς και η κοινωνία , όμως πρόδωσαν και την ιστορία και την κοινωνία , διότι ούτε η ιστορία τους όφειλε κάτι ούτε η κοινωνία, αντιθέτως αυτοί οφείλουν πολλά στην κοινωνία. 

Πέντε χρόνια παρακρατούσαν στην ΕΡΤ οι του (ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΕ) τα ληστεμένα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM με καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις επί διακυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που είχαν μεθοδεύσει μαφιόζοι ολιγάρχες και μεγαλόσχημοι , και ενώ αυτοί ήταν οι αρμόδιοι για το ''κρατικό μαγαζί''. 

Ενώ ενδιαφέρθηκαν να επαναπροσλάβουν τις χιλιάδες απολυμένων της ΕΡΤ, ( ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΜΑΖΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ), και να επαναλειτουργήσουν όλα τα ραδιοτηλεοπτικά της ΕΡΤ, αυτοί οι αχαρακτήριστοι υπονόμευαν εμάς που πρωτοστατήσαμε για ραδιοτηλεοράσεις, και ειδικότερα σε τοπικό επίπεδο Δήμου Γλυφάδας. Πως λογίζεται εκτός προβοκάτσιας ;

Δεν ήταν μόνο οι υπονομεύσεις για τις καρεκλίτσες - έδρανα που έκαναν σε βάρος μας, ήταν και η παραχάραξη της εντολής μας, ( χιλιάδων δημοτών ) που δεν ίσχυσε έπειτα των εκλογών, ήταν και όσα διαβάσατε πιο πάνω. Τι μας λέει αυτός ο Πρόεδρός τους, πάει καλά ? Τι κάνουν από το 2014 τα μέλη - στελέχη της τοπικής ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ στα έδρανα του Δήμου Γλυφάδας έχοντας στο πλάϊ τους τα ρουσφέτια της ''γαλάζιας'' παρατάξεως - διοικήσεως ;Έτσι διασφαλίζουν την αναλογικότητα η φουσκώνουν τις τσέπες τους ?

Τελικά είναι αδαείς , η εγκληματικά φερόμενοι , όταν είναι σαφή όσα ισχύουν στον Δήμο της ΓΛΥΦΑΔΑΣ από το κόμμα της ΝΔ και την ''γαλάζια'' διοίκηση ;Ακόμα δεν έχουν εμπεδώσει ότι με καθαρά κομματικά ελεγχόμενες σελίδες που έχουν ορισμένες ΟΜ δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιτυχίας ;Δεν τους έχει γίνει μάθημα αυτό που έπαθαν στις εκλογές του 2019 ;

Πόσο αδιαφανώς κινούνται όταν παριστάνουν ό,τι δεν γνωρίζουν πόσες ιδιωτικές ‘’ενημερωτικές‘’ ιστοσελίδες ελέγχουν και χρηματοδοτούν οι ''γαλάζιοι'' διοικούντες ;Μήπως συμμετάσχουν και οι ίδιοι στις ‘’καραχαλιάδες‘’ , αντιστοίχως με παρόμοιες μεθοδολογίες μέχρι του σημείου προσωπικού συμφέροντος αντί του συλλογικού - κοινωνικού ? Τι σόϊ αριστερά και αριστεροί είναι οι εν λόγω ;

ΥΓ: Από το 2014 μετράμε μια προδοσία, μια παραχάραξη, και οκτώ χρόνια προσωπικών συμφερόντων και αποσιώπησης - αδιαφάνειας στον Δήμο της Γλυφάδας. Έτσι εκπροσωπούν την κοινωνία τα αστικά πολιτικά κόμματα - Τοπικές ΟΜ ; 

- Για εσάς που παρακολουθείτε την επικαιρότητα, ο μικρός Θανασάκης είπε στον πρόεδρό σας σήμερα ακριβός όσα δεν κάνατε για εμάς, άρα ίσχυσαν για το μεγάλο κεφάλαιο , τους ολιγάρχες , και τη τσέπη σας. 




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Δικαιούμαστε μια καλύτερη πατρίδα» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">