ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δολοφονία και υποκρισία

 

Με θλίψη μου διαπιστώνω ό,τι υφίσταται μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός που μας εμπαίζει συνολικά.

Σκόπιμα έχω μια σειρά ειδήσεων από το ''κρατικό μαγαζί'', (  ΕΡΤ ) , η οποία γνωρίζεται  ό,τι ελέγχεται συνολικά από την εκάστοτε κυβέρνηση , ώστε να βλέπω προσωπικά , όπως και εσείς τις βασικές αναρτήσεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Νωρίτερα διάβασα την δήλωση του πρωθυπουργού και ντρέπομαι για λογαριασμό της κυβέρνησής του, του κόμματός του, καθώς και του ιδίου διότι μας εμπαίζει για πολλοστή φορά με όσα ανακοίνωσε.

Είναι σαφές ό,τι από τις αρχές του 2022 η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγκληματεί κατά μεγάλου τμήματος της κοινωνίας μας, διότι ο υπουργός που νομοθέτησε να κηρύσσονται παράνομες οι απεργίες, παράλληλα φρόντισε να διακοπούν επιδόματα και Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα σε δεκάδες χιλιάδες πολίτες.

Δεν είναι αποκλειστικά το έγκλημα κατά δεκάδων νέων ανθρώπων στα Τέμπη που έχασαν τη ζωή τους από μια κυβέρνηση , έναν πρωθυπουργό και έναν αρμόδιο υπουργό που γνώριζαν τι ισχύει στον ΟΣΕ , είναι παράλληλα και ο εμπαιγμός που γίνεται σε όλους εμάς και ειδικότερα στους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας.

Τουλάχιστον από το δικό μου μετερίζι ανάρτησα αρκετές φορές όσα ισχύουν, τόσο από την κυβέρνηση, η οποία με σκοπιμότητα ''πείραξε'' τις αντικειμενικές αξίες, όσο και από την καταχρηστική ''γαλάζια'' διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας , η οποία παράνομα δεν πέρασε το 2020 το ζήτημα των αντικειμενικών αξιών στο Δημοτικό Συμβούλιο της Γλυφάδας με συνέπεια, πρώτον, ένα νέο φορολογικό χαράτσι για τους δημότες, και δεύτερον, την διακοπή επιδομάτων και Ε.Ε.Ε. σε άτομα με αναπηρία καθώς και σε ανέργους , υπερηλίκους, και ευάλωτα νοικοκυριά.

Ο Κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του μας εμπαίζουν συνολικά , διότι δεν είναι  μόνο η λογική αντίδραση του κόσμου για τον τόσο άδικο θάνατο 57 ανθρώπων στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, καθώς και όσων ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ, είναι και οι στοχευμένες εκδικητικές πολιτικές που εφαρμόζονται από τον Χατζηδάκη, τον Παπανικολάου, τους ''κουκουλοφόρους'' του, κ.α κατά της κοινωνίας. 

Από τις αρχές του 2022, μέχρι και σήμερα, έχουν κυλήσει 15 μήνες που τα συστημικά κανάλια πέρναγαν δημόσια ό,τι ενδεχομένως η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες θα αποκαταστήσει τις αδικίες, ενώ ακόμα και σήμερα  19 Μαρτίου 2023 παραμένει το ίδιο καθεστώς κατά δεκάδων χιλιάδων πολιτών.

Εμείς δεν είμαστε Ψαριανοί διορισμένοι από τα παράθυρα στα γραφεία Πικραμένων και Δημάρχων της ΝΔ με τις αποδοχές golden boys , είμαστε αυτοί που σας αποκαλούμε δημόσια ψεύτες , κακούργους και δολοφόνους. Ουσιαστικά δεν είμαστε υποκριτές όπως πλειάδα συστημικών δημοσιογράφων και προσκυνημένων σε μια χούφτα ολιγάρχες - εργολάβους, οι οποίοι ζουν στη χλιδή και υποκριτικά δήθεν συμμερίζονται την υπόλοιπη κοινωνία.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Όσα ανακοινώνονται δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις δεκάδες χιλιάδες πολιτών στους οποίους διέκοψαν στοχευμένα επιδόματα και Ε.Ε.Ε ''λόγω αντικειμενικών'' , ενώ αδιαφορούν επιδεικτικά έπειτα από σειρά προτάσεων της αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο. Το ίδιο έκαναν και για την ασφάλεια στον ΟΣΕ. Χρειάζεται να προκύπτουν νεκροί επί παντός επιστητού στη χώρα μας ώστε να εφαρμοστούν οι ορθές πολιτικές ;

- Ενδεχομένως και αυτές οι ενέργειες μπορεί να έγιναν για τα μάτια του κόσμου ενώ είχαν παρθεί οι αποφάσεις όσων θα ισχύσουν, όπως στον ΟΣΕ , στα Μνημόνια, στο Ελληνικό, ακόμα και στο νεράκι !

- Προσωπικά δεν στοχοποιώ κανέναν, πλην του ατόμου μου, διότι εμένα μου έχουν κάνει πλειάδα διώξεων - κατασχέσεων σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις , και σε τοπικό επίπεδο πλαστογραφία κατά του υποφαινόμενου μόνον έκαναν ενώ συνολικά όλα τα κόμματα κουκούλωναν τα ''γαλάζια'' ρουσφέτια από το 2014. Προφανώς δεν έχετε ξεχάσει πως συμβίωναν επί σειρά ετών στα δημοτικά έδρανα πολιτευτές όλων των κομμάτων με τα ''γαλάζια'' ρουσφέτια στο πλάϊ τους ! Για τους αριστερούς δεν κάνουν απολύτως τίποτα, για τους δεξιούς και τους ιδίους κάνουν πάρα πολλά. Από πλαστογραφίες μέχρι κουκούλωμα !

- Αν δεν ήταν ψεύτες και κάπηλοι ποιοι τιμωρούν επανειλημμένα την δημιουργία αντί να την επιβραβεύουν, ενώ στον αντίποδα επιχειρούν να τα ξεπουλήσουν όλα σε ιδιώτες και ξένους ;

- Ευελπιστώ να αποκτήσετε και εσείς τις γνώσεις ώστε να διαθέτεται τηλεοράσεις τόσο προηγμένες που όταν δείχνει το πλάνο φωτιά και καμένους να βγάζει καπνούς και η συσκευή της τηλεόρασης ! ( Εννοώ ό,τι είναι εντελώς διαφορετικά όσα ισχύουν στην πλασματική, υποκριτική, εικονική τηλεοπτική και τοπική δημοκρατία με όσα ισχύουν στην πραγματικότητα. )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δολοφονία και υποκρισία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">