ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι ανάμεσα στα ΜΑΤ !


Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες με κουκουλοφόρους να βρίσκονται πίσω από διμοιρία MAT στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των σημερινών απεργιακών κινητοποιήσεων για να μη συγκαλυφθεί το «έγκλημα» στα Τέμπη.

Οι κουκουλοφόροι είναι ντυμένοι σαν αντιεξουσιαστές, ενώ «διορθώνουν» ο ένας τον εξοπλισμό του άλλου, χωρίς να ενοχλούνται από την παρουσία της Αστυνομίας.

Τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες έχει αναρτήσει στο Twitter ο χρήστης Red Salute που ρωτάει ειρωνικά με κεφαλαία γράμματα: «ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ;».

Όπως είναι φυσικό, κάτω από την ανάρτηση υπάρχουν δεκάδες αρνητικά σχόλια για τη στάση της Αστυνομίας, άλλοι χρήστες κάνουν πλάκα, ενώ άλλοι ρωτούν σε ποιο σημείο τραβήχτηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες με τον Red Salute να απαντάει ότι οι φωτογραφίες είναι από την οδό Εγνατίας και Μητροπολίτου Γενναδίου.

ΚΚΕ: Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι με καταστολή, προβοκάτσιες και συκοφαντία θα ανακόψουν το ποτάμι της οργής 

«Για μια ακόμη φορά, απέναντι στις μαζικές λαϊκές και νεολαιίστικες κινητοποιήσεις και τις απεργιακές συγκεντρώσεις επιστρατεύθηκαν από την κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της η καταστολή, οι προβοκάτσιες, η συκοφαντία» επισημαίνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για την καταστολή της κυβέρνησης απέναντι στις μαζικές κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας».

«Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, με ΜΑΤ έξω από χώρους δουλειάς, με κουκουλοφόρους πίσω από ΜΑΤ σε διατεταγμένη υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη, με την αναίτια κι απρόκλητη επίθεση σε διαδηλωτές στην Αθήνα και σε συντονισμό με τη δράση προβοκατόρικων μηχανισμών, με οχήματα της αστυνομίας να πέφτουν με δολοφονικό τρόπο πάνω σε διαδηλωτές, είναι ενδεικτικά ενός κράτους που είναι ικανό να επιστρατεύει μέσα και μηχανισμούς καταστολής, αλλά εντελώς ανίκανο να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή. 

Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι με τέτοιες πρακτικές θα ανακόψουν το ποτάμι της οργής του λαού και της νεολαίας. Η απάντηση που θα πάρουν θα είναι ακόμη πιο μαχητική» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Για τους κουκουλοφόρους - μερίδα διοικούντων της ''καραχαλιάδας'' και την οκταετή δράση τους στον Δήμο Γλυφάδας σιγή ιχθύος από το σύνολο των αστικών πολιτικών κομμάτων - τοπικών παρατάξεων. ( Βασικό σημείο αναφοράς πολιτικής διαπλοκής και διαφθοράς στους Ο.Τ.Α ). 

Το αντίστοιχο σύστημα που βλέπεται στην φωτογραφία ισχύει και στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας, στον οποίο μερίδα διοικούντων, αντί να εκπροσωπεί επάξια δήμο - δημότες έχει αγοράσει τους κωδικούς ιστοσελίδων ώστε σε καθεστώς ανωνυμίας, ( με τις κουκούλες ), να καθυβρίζει, να σπιλώνει, να συκοφαντεί και να λασπώνει κατά το δοκούν πολιτικούς, αιρετούς, και δημότες, ενώ στον αντίποδα υφίσταται μια ''δικαιοσύνη'' ( εισαγγελείς ) που κουκουλώνουν το συγκεκριμένο φαινόμενο ! 

Κουκουλώνουν το φαινόμενο , διότι αν ασκήσουν όσα οφείλουν κατά του φερόμενου ιδιοκτήτη της σελίδας στον ρόλο του αυτοφωράκια , ο οποίος την πούλησε έναντι τιμήματος στους διοικούντες Γλυφάδας το 2015 παραχωρώντας τους τους κωδικούς της σελίδας , στο τέλος θα ξεσκεπαστούν οι πολιτικοί - αιρετοί - διοικούντες με τις κουκούλες.

Το θέμα είναι ό,τι οι εν λόγω δεν περιορίστηκαν μόνο στις κουκούλες , τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και την λάσπη , μισθώνουν ακόμα και σήμερα τον αυτοφωράκια ώστε να κάνει μηνύσεις τις οποίες ασφαλώς τις κάνουν οι ίδιοι, επίσης με τις κουκούλες ! Στον αντίποδα έχουν και αρωγούς σε επίπεδο Α/Τ και Δικαιοσύνης οι οποίοι/ες επικαλούνται οικτρά ψεύδη ενώ γνωρίζουν ποια είναι η τοπική πραγματικότητα και η αλήθεια.

- Στην Αθήνα αλλάζει ο κανόνας ? Ανάμεσα στους διαδηλωτές δεν υπάρχουν κάθε φορά δεκάδες βαλτοί και κουκουλοφόροι ;Δεν υπάρχουν κάθε φορά φερόμενοι γνωστοί - άγνωστοι οι οποίοι ασφαλώς δεν είναι οι αντιεξουσιαστές οι οποίοι φροντίζουν συντονισμένα να διαλυθεί και να αμαυρωθεί κάθε κοινωνική διεκδίκηση ; 

Το εν λόγω σύστημα έχει ισχύσει με όλες τις κυβερνήσεις και το ζητούμενο πλέον εν έτη 2023 είναι:Ποτέ θα συσταθεί Ελληνικό Κράτος ? Αν ακούσετε σήμερα στα sosial πληθώρα πολιτών από το σύνολο της κοινωνικής διαστρωμάτωσης αναφέρουν ξεκάθαρα ό,τι δεν έχουμε κράτος !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι ανάμεσα στα ΜΑΤ ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">