ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αν δεν αλλάξει η ποιότητα των ανθρώπων μην περιμένετε πρόοδο


Είναι σαφές ό,τι σε μια ''πειραγμένη'' πραγματικότητα όπως είναι η τοπική στον Δήμο Γλυφάδας είτε συμμετέχεις αυτούσια ως υποκριτής είτε απέχεις.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Διαπιστώνω ό,τι τοπικά υφίστανται άτομα τα οποία μάλλον επιχειρούν να κοροϊδέψουν, αρχικά τον εαυτό τους και έπειτα όλους εμάς πιστεύοντας ό,τι υπάρχει ενδεχόμενο επικείμενων αλλαγών.

Από το δικό μου μετερίζι έχοντας μια δεδομένη τοπική πραγματικότητα η οποία περιλαμβάνει, πρώτον, πολιτικά συμφέροντα αστικών κομμάτων, δεύτερον, οικονομικά συμφέροντα πολιτικών και ημετέρων τους, και τρίτον , οργανωμένα και μεμονωμένα κοινωνικά συμφέροντα μιας διεφθαρμένης νεοελληνικής κοινωνίας, δεν επιχείρησα να εξαπατήσω το άτομό μου, καθώς επίσης, τους υπολοίπους. 

Ό,τι αρμόζει σε μια κοινωνία αυτό έχει. Τι αρμόζει στη δική μας τοπική κοινωνία ?

Πριν από δεκαετίες επιχείρησα με τις ελάχιστες προσωπικές μου δυνάμεις να εδραιώσω μια αντίθετη άποψη έναντι του πολιτικοινωνικού κατεστημένου το οποίο χειραφετούσε, χειραγωγούσε, και κατεύθυνε τον Ελληνικό λαό, ώστε στην ίδια του τη χώρα να μην είναι κυρίαρχος, αντιθέτως να παραμένει ραγιάς.

Ενώ γνώριζα την νομοθεσία επέλεξα να δώσω το παρόν αντιτιθέμενος, τόσο με τα αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικούς, όσο και με τον διευρυμένο ραγιαδισμό των νεοελλήνων. Παράνομη, ''πειρατική'', ερασιτεχνική, η πειραματική η παρουσία μου σε ένα χώρο των ερτζιανών σηματοδοτούσε την πραγματική κοινωνική αλλαγή.

Αποτέλεσμα

Στη χώρα των φαιδρών νεοελλήνων χωρίς συνέχεια ελληνικότητας με τους αρχαίους μας προγόνους αποδεικνύεται στην πράξη ό,τι:

Οι νεοέλληνες είναι αγνώμονες, άναρχης αντιλήψεως , κουλτούρας , νοοτροπίας , συμπεριφοράς και παραπέμπουν ευθαίως στο μοντέλο που ακολουθεί η ''γαλάζια'' δημοτική αρχή του Δήμου Γλυφάδας.

Ενώ επικαλούνται το δίκαιο, την δημοκρατία, την πλειοψηφία, την αυτοθυσία κ.α. είναι οι ίδιοι που τα καταλύουν στην πράξη από τις θέσεις που τους παραχώρησε η τοπική μας κοινωνία. (Πραγματικός καθρέφτης)

Τα ξενόφερτα μοντέλα

Στο Δήμο της Γλυφάδας οι ξενόφερτοι κάτοικοι - δημότες των αστικών πολιτικών κομμάτων - οργανώσεων εδραίωσαν ανήθικα ξενόφερτα μοντέλα.

Βρήκαν ορισμένους κακομοίρηδες,  μετρίως μέτριας μορφώσεως και δυνατοτήτων,  τους έκαναν ''μπροστινούς'' με παροχή ''κοκαλάκια'', έναντι όσων απολαμβάνουν και ξεκοκαλίζουν οι ίδιοι, ώστε φαινομενικά να υπάρχει η πλασματική εικόνα μιας κοινωνίας η οποία έχει άποψη ενώ όλα σχεδιάζονται και ακολουθούνται από τον τέταρτο όροφο του δημαρχείου Γλυφάδας.

Ειδικότερα θυμάστε ορισμένοι/ες ό,τι προσωπικά σας ενημέρωσα από το 2015 ότι ο ''τσούχτρας'' και έτεροι παραχώρησαν τους κωδικούς των ιστοσελίδων τους ώστε τα αναρτώμενα να είναι αυτούσια από τον τέταρτο όροφο του δημαρχείου και να γράφονται από τους διοικούντες ! ( Και τα δικά μας δικά μας, και τα δικά σας δικά μας. Γιάννης πίνει Γιάννης κερνά ! )

Όσοι επέλεξαν το ρόλο του πολιτικού όφειλαν να περιορίζονται σε αυτό το ρόλο, και αν παράλληλα ήθελαν και τον ρόλο της τοπικής κοινωνίας, και των δημοσιογράφων καρατόμησης και συκοφαντίας, σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση έπρεπε να είναι τα πεπραγμένα τους. Αντί να ιδρυθεί ένα δημοτικό μέσο όλων των δημοτών του δήμου αγόρασαν τα δικαιώματα ιδιωτικών ιστοσελίδων ώστε να συκοφαντούν κατά το δοκούν κάθε δημότη ο οποίος δεν είναι εγκάθετος , βολικός, συγκαταβατικός και αμίλητος !

Η 108η θέση της χώρας μας αναφορικά με την ελευθερία του τύπου με κυβέρνηση και διοίκηση ΝΔ ενδεχομένως αν διέθεταν τα πλήρη στοιχεία στο εξωτερικό θα ήταν 208η τουλάχιστον.

Αν δεν αλλάξει η ποιότητα των ανθρώπων μην περιμένετε πρόοδο

Όσοι/ες δεν έχουν αυταπάτες γνωρίζουν ό,τι η ποιότητα των ανθρώπων σύμφωνα με τα προαναφερόμενα δεν αλλάζει, άρα απαιτείται αυτούσια η αλλαγή των προσώπων.

Το σύστημα το οποίο ακολουθείται στον Δήμο Γλυφάδας είναι ανήθικο.

Επί σειρά ετών λέτε να σταμάτησε η παραγωγή τοπικών ειδήσεων , να μην έχουμε θέματα προς δημοσίευση , η μήπως έχει τελειώσει η λειτουργία της τοπικής κοινωνίας στην Γλυφάδα και τα Νότια προάστια ; ( Όσο δεν υπάρχουν διακριτοί ρόλοι - διαφάνεια και ορισμένοι μόλις πιάσουν το δημοτικό χρήμα γίνονται πιο ίσοι μην περιμένετε πραγματική πρόοδο.) 

Σήμερα που υπάρχουν όλα σε αφθονία δεν υφίσταται το πολυτιμότερο. Ενώ από το 2014 είναι δεδομένη η πλειοψηφία των ''γαλάζιων'' σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας υπονομεύουν το δίκαιο και την εντολή των δημοτών. Οι δημότες δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν είναι δεξιοί, αριστεροί, ανεξάρτητοι - ανένταχτοι, για μια δημοτική αρχή που σέβεται το δίκαιο και τον Δήμο.

Τέλος, μονοπωλιακό διοικητικό μοντέλο στο οποίο επί 15 και πλέον χρόνια θα εκλέγεται μια παράταξη αποτελούμενη κυρίως από τα ίδια πρόσωπα τα οποία υπονομεύουν εμπράκτως το δίκαιο από το 2014 πόσο δίκαια χαρακτηριστικά και χαρακτήρα έχει ;

ΥΓ: Δεν προσκύνησα ποτέ κανέναν και ούτε πρόκειται. Τι να προσκυνήσω τα ‘’τοτέμ‘’ τα οποία επικαλούνται το δίκαιο και εμπράκτως το καταλύουν οι ίδιοι από τις θέσεις που τους εμπιστεύτηκε η τοπική μας κοινωνία ;

- Οφείλω να σας υπενθυμίσω ό,τι:To 2014 που δώσαμε τα χέρια με συγκεκριμένα άτομα αναφορικά με όσα συμφωνήσαμε αν και ομολογουμένως λίγες ημέρες έπειτα ανακάλεσαν και αναίρεσαν οι ίδιοι, τους είχα αναφέρει: Σε ενδεχόμενο δικής μου υποψηφιότητας στον δήμο γλυφάδας θα κλείσω την ιστοσελίδα. Αναφορικά με εσάς δεν γνωρίζω τι σας έχουν περάσει και τι πλέον θεωρείται ηθικό, όμως κάνετε τραγικό λάθος διότι στον καπιταλισμό δεν υπάρχει ηθική και μάλλον δεν υπάρχει και δίκαιο !


     
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αν δεν αλλάξει η ποιότητα των ανθρώπων μην περιμένετε πρόοδο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">