ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ''πρόγραμμα'' του ΣΥΡΙΖΑ τις πρώτες 50 ημέρες

 


Χωρίς πολλά και περιττά λόγια και χωρίς ιδιαίτερες περιστροφές δείτε για πολλοστή φορά ποιο ήταν το ''πρόγραμμα'' της τοπικής ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ και των μελών της δημοτικής παρατάξεως στον Δήμο της Γλυφάδας τις πρώτες 50 ημέρες. 

Οι εκλεκτοί του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας , ενώ δεν με είχαν αφήσει σε ησυχία επί σειρά ετών , αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα πίσω από τη πλάτη μου, και ασφαλώς την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , άρχισαν να κάνουν τις δικές τους προσεγγίσεις στον τέταρτο όροφο ερήμην της τοπικής κοινωνίας.
Οι ''φαρδιές τσέπες'' της Γλυφάδας πρωτίστως εξαιρούν από τις εκλογές κατά παράβαση του καταστατικού όσους έχουν δεχθεί σειρά διώξεων - κατασχέσεων επί κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και έχουν πρωτοστατήσει στην δημιουργία της δημοτικής παρατάξεως και στην συνέχεια ''εκπροσωπούν επάξια'' την εντολή για πάρτη τους ! 
Ως επακόλουθο των ενεργειών τους, ειδικότερα των δυο ατόμων που δεσπόζουν στην φωτογραφία, οι οποίοι σημειωτέων δια χειραψίας είχαν συμφωνήσει μαζί μου προ των δημοτικών εκλογών και έπειτα από λίγες ημέρες αναίρεσαν το λόγο τους, (''πολύ φερρέγυα άτομα''), ήταν να μαθαίνουμε δια τρίτων όσα μεθόδευαν. 

Η εμφανιζόμενη στην φώτο είχε προτείνει σε '' αριστερούς ? '' να περιθωριοποιήσουν έπειτα του εκλογικού αποτελέσματος στελέχη του κόμματος και της δημ. παρατάξεως και αυτοί δέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση και την ακολούθησαν ! Άλλωστε ήταν οι ίδιοι/ες της συντεχνίας ΛΑΕ που ως διαχειριστές στην ομάδα επικοινωνίας φίμωναν συγκεκριμένα στελέχη ενώ προωθούσαν τις δικές τους προτάσεις ! Μεθοδεύσεις του περασμένου αιώνα τύπου ΚΚΕ και εξόντωσης του Ζαχαριάδη. Αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια συνεχώς !

Ασφαλώς γνωρίζεται και γνωρίζουμε σε ποια χώρα και σε ποια πραγματικότητα ζούμε, όμως η προβοκάτσια κατά της εντολής χιλιάδων συμπολιτών μας και όσων ψήφισαν τα οποία δεν ίσχυσαν στον Δήμο Γλυφάδας έχει ονόματα και πρόσωπα. Δεν είμαι ένας εξ' αυτών. Άλλωστε το διαπίστωσαν στις δημοτικές εκλογές του 2019, έπειτα από πέντε χρόνια κατά τα οποία είχαν γίνει κατά πολύ πλουσιότεροι ενώ έχασαν τα 3/4 των ψηφοφόρων και των ψήφων. Πρωτοφανές στα ελληνικά δεδομένα της πολιτικής κυβερνών κόμμα μιας πενταετίας αντί να ενισχύεται στους Ο.Τ.Α να εξανεμίζονται οι ψηφοφόροι και οι ψήφοι. 
Η εντολή χιλιάδων δημοτών, οι οποίοι παρατηρούσαν τα δρώμενα ώστε να διαπιστώσουν την κάλυψη της εντολής τους , έγινε προσωπικό εφαλτήριο για τα συμφέροντα μεμονωμένων προσώπων αντί συνολικά της παρατάξεως και της τοπικής μας κοινωνίας.
Όσοι πρόδωσαν την εντολή αρκετών χιλιάδων συμπολιτών μας, χωρίς να αιτιολογήσουν τα πεπραγμένα τους, δεν υπάρχει κολυμβήθρα του Σιλωάμ ώστε να εξευμενίζονται. Στον αντίποδα, αναφορικά με τον ''γαλάζιο'' Δήμαρχο, θεωρούμε ότι μόνο στη περίπτωση τσαρλατάνου δεν θα ακολουθούσε την εντολή χιλιάδων δημοτών, και ειδικότερα όταν είχε προτάξει το δίκαιο και την αλλαγή πλεύσης σε σχέση με τον προκατοχό του ως μοναδικά του επιχειρήματα.

Έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και οι φορείς προβοκάτσιας , διότι στον Δήμο της Γλυφάδας η προβοκάτσια είναι πολύχρωμη , σαν τα αυγά των ημερών και τα χρώματα των κομμάτων τους, και υπάρχει η απτή πραγματικότητα ώστε συνολικά να είναι ''γυμνοί''.( Και αυτό το παρουσίασε συμπολίτης μας, ο οποίος πλέον δεν ζει , όμως τις κυρώσεις τις πληρώνω ο ίδιος.)

Υπάρχει η περίπτωση του Δήμου Ασπροπύργου, ενός κατά πολύ φτωχότερου Δήμου της Αττικής σε σχέση με τον Δήμο Γλυφάδας , στον οποίο χωρίς να υπάρχει προηγούμενο πρωτεργατών της Ραδιοτηλεοράσεως , καθώς επίσης , και όσων σύννομων ενεργειών ακολουθήσαμε ως δημότες επί δεκαετίες μέχρι την εντολή στην κάλπη και την προβοκάτσια του 2014 , στον οποίο όπως γνωρίζεται ιδρύθηκε και λειτουργεί δημοτικό κανάλι τηλεοράσεως. 

Σύμφωνα με την απτή πραγματικότητα όσοι/ες εκ των συμπολιτών μας δεν κρίνουν την ακαταλληλότητα δεξιών - αριστερών κάπηλων του Δήμου , της πόλης μας και των δημοτών προφανώς εθελοτυφλούν είτε είναι οι γνωστοί ''υδραυλικοί'' του ''τοπικού τύπου'' ποικιλοτρόπως εξυπηρετούμενοι εν μέσω πολιτικού εγκλήματος. 

Ο δήμος Γλυφάδας σύμφωνα με όσα ακολούθησαν οι δημότες όφειλε να είναι πρωτοπόρος και σύγχρονος Δήμος , ενώ αυταπόδεικτα βρίσκετε σε άλλη εποχή λόγω πολιτικών οικονομικών και προσωπικών συμφερόντων. 

Υπέργηρα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , συνταξιούχοι , υπονόμευσαν νεολαία και μεσήλικες και ακόμα και σήμερα συντελούν σε κομματική προπαγάνδα δια μέσω των σόσιαλ. Μήνες έπειτα του εκλογικού αποτελέσματος διαπίστωνα ο ίδιος, παράλληλα σειράς έτερων στελεχών την δεδομένη προβοκάτσια που είχε γίνει στον ΟΤΑ Δήμος Γλυφάδας. 

Σε κάθε συνέλευση έπειτα του 2014 ο εικονιζόμενος με πλάτη είχε στήσει μηχανισμό ως τραμπούκος και δεν με άφηνε , παράλληλα έτερων, να περάσω τις απόψεις μου , τα ερωτήματα και τις προτάσεις μου. Άλλωστε ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της ανεξαρτητοποίησής μου. Ο ίδιος ασφαλώς είχε κλείσει τις προσωπικές τους συμφωνίες με τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο. Άλλωστε το βλέπετε πιο πάνω. Ας κάνει διάψευση ο δήμαρχος.

Δεν είναι αυτό το ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΦΕΛΟΣ της Πόλης μας, ούτε αποτελεί πρωτοπορία να υφίστανται μια σειρά αγράμματων επι δεκαετίες τους οποίους λόγω σκοπιμοτήτων συμβάλλουν από τον Δήμο ως ''εκδότες'' και ''δημοσιογράφους''. Πάτε τον τόπο μας επί δεκαετίες πίσω και αυταπόδεικτα διότι δεν είναι ο δικός σας τόπος ούτε των κομμάτων σας.

Αν αποτελεί πάγια τακτική κάθε δημότης αδιαφανώς να επισκέπτεται τον δήμαρχο για προσωπικές εξυπηρετήσεις ποιος ο λόγος αναγκαιότητας συμμετοχής των πολιτικών και των πολιτικών κομμάτων στις δημοτικές εκλογές, καθώς επίσης, το προεκλογικό πρόγραμμα και η εντολή των ψηφοφόρων ;

Να καταργηθεί άμεσα η συμμετοχή κομμάτων στις εκλογές των Ο.Τ.Α. Τόσο απλά. Πόσο δύσκολο ήταν για αρκετά άτομα που γνωρίζουμε να αξιώσουν αδιαφανώς τις προσωπικές εξυπηρετήσεις οι οποίες έγιναν από το 2014 έως και σήμερα ;Ήταν στελέχη κομμάτων, η μήπως είχαν εντολή από χιλιάδες δημότες ? Ασφαλώς δεν ήταν στελέχη, ούτε εντολή είχαν όμως εξυπηρετήθηκαν. Το έγκλημα και η προδοσία για πολλοστή φορά, όπως με τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις, ( ληστείες ουσιαστικά ), του ΓΛΥΦΑΔΑ FM είχε φυσικούς δημιουργούς.

Η εντολή των χιλιάδων δημοτών στηρίχτηκε, προτάθηκε έπειτα των εκλογών, υλοποιήθηκε ;Όσες φορές επισκέφτηκα τον Δήμο, έπειτα των εκλογών, παρουσία του συνόλου αιρετών και έθεσα το ζήτημα στους εν λόγω αντιλήφθηκα ότι έχει γίνει προδοσία. Γιατί όταν με είδαν στα πρώτα Δ/Σ του Δήμου που πήγα ενώ μου είχαν κόψει την επικοινωνία άλλαξαν τριάντα χρώματα ;Γιατί ταράχθηκαν αν δεν είχαν κάνει προδοσία ? Είναι ξεκάθαρο ότι είχαν καλύψει το τομάρι τους και είχαν ήδη κάνει την προβοκάτσια. Με παρόντα τον υποφαινόμενο οι φερόμενοι της ''αριστεράς'' συμμετείχαν στο θέατρο της Δευτέρας και ενώ στο πλάϊ τους δέσποζαν σειρά γαλάζιων εξυπηρετούμενων. Δεν άντεξα αποχώρησα.

Το ζείτε και με τον φαντομά ''συμπαραστάτη του δημότη''. Ποιοι εξυπηρετούνται είναι σαφές, το θέμα είναι ότι από το 2014 δεν εξυπηρετείται το δημόσιο όφελος, η διαφάνεια, ο πλουραλισμός, η πολυφωνία, η αναλογικότητα ,  η πρόοδος της τοπικής μας κοινωνίας καθώς και του δήμου.

- Βλέπουμε και ποιος βγάζει την φωτογραφία , και ασφαλώς ότι δεν είναι επαγγελματίας ούτε από ''τοπικό μμε''. Εσείς βλέπετε την ''εξέλιξη'' έπειτα από μια προβοκάτσια εννιά ετών. Και ύστερα σας αναφέρουν ότι έχουν ως κόμμα και τμήμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ! Τι ρόλο διαδραματίζει είναι παντελώς άγνωστο σύμφωνα των πεπραγμένων των στελεχών αυτού του κόμματος. 

Καταλύθηκε η εντολή πέραν των 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων , δεν τέθηκε ούτε σε ένα Δ/Σ ως πρόταση η εντολή μας δημιουργίας δημοτικού καναλιού , και παράλληλα διέγραψαν από το πρόγραμμα όσα ψηφίσαμε ώστε να χαλκεύσουν την ιστορία καθώς και ενδεχόμενη προσφυγή μου στην δικαιοσύνη, δεδομένου ότι η πρόταση αφορούσε τον υποφαινόμενο και όσα αιτήθηκε στον δήμο, καθώς επίσης και όσα διακινούσε δημόσια επί δεκαετίες για δημοτικό μέσο όλων των δημοτών αντί ''καραχαλιάδας'' και γνωστών ημετέρων αχυρανθρώπων. Τι ακριβός κάνουν αυτά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ο νεοδημοκράτης δήμαρχος ?

Πότε, που , και πως , αιτιολόγησαν τα πεπραγμένα τους ;Συνεχίζουν αδιάλειπτα να σας εξαπατούν ενώ έχουν μεθοδεύσει πολιτικά εγκλήματα κατά της κοινωνίας. 

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Το παρόν ήταν μια αναδρομή στο χθές ώστε να γνωρίζετε κάτι περισσότερο οι νεώτεροι/ες που ενδεχομένως το 2014 δεν παρακολουθούσατε τα τοπικά δρώμενα καθώς επίσης οι εκτός της πόλης μας. ( Παρεμπιπτόντως όσοι διαθέτετε καλή παρατηρητικότητα και παρακολουθείτε ''τοπικό τύπο'' διαπιστώνεται μια στυλιστική κάθετη διαφοροποίηση ένδυσης καθώς και συμπεριφοράς στα εν λόγω άτομα από το 2014 στο 2023 ;Αν υπάρχουν μεταξύ των αναγνωστών φυσιογνωμιστές είναι σαφές τι δηλώνει ακόμα και η φυσιογνωμία ορισμένων ατόμων. Λίγο ως πολύ περίεργη στάση σώματος.)

Προσωπικά δεν γιορτάζω Πάσχα ενώ ο Δήμος Γλυφάδας και η ΝΔ εξαπατούν το κοινωνικό σύνολο με στημένες ενέργειες και παραπληροφόρηση αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ. Δείτε τις δηλώσεις Μητσοτάκη στη Γλυφάδα ενώ σε εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν διακόψει Ε.Ε.Ε και επιδόματα λόγω ΕΝΦΙΑ. 

Διαπιστώνεται εμπράκτως ότι δεν καπηλεύομαι οτιδήποτε αφορά πολιτική, θρησκεία, παραδόσεις, σύμβολα, ιδεολογίες, κ.α., για ιδίων όφελος. Εσείς κάνατε τις συναντήσεις με τον νεοδημοκράτη δήμαρχο πίσω από τη πλάτη μας και την διαφάνεια, τις δικές μας συναντήσεις στον τέταρτο όροφο του Δημαρχείου τις γνωρίζεται ?

- Ρωτήστε τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο πόσα χρήματα παρείχε επιλεκτικά ενόψει του Πάσχα σε σειρά ημετέρων φιλοπαραταξιακών για τις ''υπηρεσίες'' τους στα σόσιαλ μίντια και αν αυτή λογίζεται πράξη δικαίου και ''ανθρώπου του θεού'' που τον αποκαλούν αποκλειστικά οι ευεργετούμενοι ''τοπικοί εκδότες''. Εννοώ όσους γράφοντας ακόμα και το όνομά τους στο F/B κάνουν τρία ορθογραφικά λάθη ενώ τα κείμενα που παρουσίαζαν στις φυλλάδες τους ήταν γραμμένα από απόφοιτο πανεπιστημίου, άρα αχυράνθρωποι.

- Επίσης, παράλληλα θέστε και άλλη μια ερώτηση: Εννιά χρόνια ο Παπ ακολουθεί το ίδιο ακριβός σύστημα, το ίδιο σύστημα με τους έτερους της προβοκάτσιας ;

- Ποια είναι η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ που επικαλεστήκατε ? Έπρεπε να μεταλλαχθώ και προσωπικά σε κάτι αντίστοιχο με εσάς ;Γνωρίζεται να προκύπτει κοινωνικό δίκαιο, αριστερά και ανατροπή με όρους παράγκας ;Την ''ανατροπή'' του κούτσωνα κάνετε και εσείς ? Κάλλιστα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ΝΔ και να έχουμε ένα ρόλο αντίστοιχο των γνωστών τοπικών ''εκδοτών''. Άλλωστε γνωρίζαμε ποιος κερδίζει τις εκλογές κάθε φορά στον Δήμο Γλυφάδας από την δεκαετία του 70. Το είδατε ? 

- Την αντίστοιχη προδοσία με την ''ριζοσπαστική αριστερά'' έκανε και έτερη που δεν ήταν της ''αριστεράς'', (καθώς και δεκάδες ακόμα που γνωρίζουμε), η οποία έβαλε πέντε - δέκα γνωστούς μακροχρόνια άνεργους να υπογράψουν δήθεν ότι συλλογικά θα πήγαιναν στον Δήμο ως επιτροπή κατοίκων , ενώ αυτή πήγε μόνη της, με άλλον ένα, και επικαλέστηκε ότι έχει πέντε - δέκα υπογραφές υποστήριξης να της δώσουν δουλειά στον Ο.Τ.Α. Η ίδια πρακτική και με την εντολή χιλιάδων δημοτών. Πλιάτσικο, καπηλεία, απάτη, και σε ορισμένες περιπτώσεις έγκλημα.

- Η διαφάνεια δεν μπορεί να προκύψει μέσα από τον δήμο. Στον δήμο βρίσκονται εργαζόμενοι, συνεργαζόμενοι της διοικήσεως, αχυράνθρωποι, ημέτεροι, τσιράκια, αυλοκόλακες, εξυπηρετούμενοι. Ειδικότερα στον δήμο της Γλυφάδας λόγω ''καραχαλιάδας'' δεσπόζουν και μερικοί κουκουλοφόροι, ( γνωστοί - άγνωστοι αιρετοί ),  οι οποίοι αντί να εκπροσωπούν τον δήμο εκπροσωπούν προσωπικά συμφέροντα και το κόμμα τους.( Έμεινε κάποια απορία - κενό της προβοκάτσιας ? )







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ''πρόγραμμα'' του ΣΥΡΙΖΑ τις πρώτες 50 ημέρες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">