ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στον εισαγγελέα η 63χρονη που χτύπησε σκύλο και τον εγκατέλειψε


Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε η 63χρονη γυναίκα που χτύπησε έναν σκύλο με το αυτοκίνητό της στην περιοχή των Πατελών στην Κρήτη. 

Η γυναίκα, που εργάζεται σε δομή φροντίδας ηλικιωμένων στο νησί, ισχυρίζεται πως δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει τον σκύλο κι ότι θεώρησε πως είχε φύγει από τη μέση του δρόμου και μπορούσε να περάσει χωρίς να τον χτυπήσει. 

 

Στην 63χρονη επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 40.500 ευρώ για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς. Στο άκουσμα του ύψους του προστίμου, η γυναίκα κατάρρευσε. 

Εμφανίζεται συντετριμμένη, αισθάνεται πως στιγματίστηκε από το άτυχο περιστατικό, ενώ ισχυρίζεται, όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της ιδιοκτήτριας του σκύλου, πανικοβλήθηκε, για αυτό και έφυγε από το σημείο. 

Να σημειωθεί ότι το σκυλί χειρουργήθηκε και είναι εκτός κινδύνου.

Επισήμανση του Γ.Κ: Είπαμε οκ στους φιλόζωους , άλλωστε είμαστε και εμείς , όμως σε κάποιες περιπτώσεις πλέον οδηγηθήκαμε ως κοινωνία ώστε ένα ζώο να αξίζει περισσότερο από τις ζωές των ανθρώπων. Σημείο των καιρών , η των ακραίων νεοελλήνων ? 

Το πρόστιμο 40.500 ευρώ είναι μεγαλύτερο από αποζημιώσεις σε ανθρώπους, και σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπάρχει καν αποζημίωση σε ανθρώπους. ( Παρακάμπτω να αναφέρω μια σειρά περιστατικών. ) 

Αναφορικά με την ''δικαιοσύνη'' στα Νότια προάστια Αττικής προφανώς λειτουργεί μόνο κατόπιν κλήσεως από ολιγαρχικά και πολιτικά συμφέροντα ώστε να συμμετάσχει σε καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις , ( ληστείες ) τοπικών Ρ/Σ χαμηλής ισχύος , και δέχεται ψευδείς μηνύσεις - κατηγορίες τις οποίες στήνουν οι ''κουκουλοφόροι'' αιρετοί του 4ου ορόφου, ενώ στον αντίποδα πάσχει από ''τύφλωση'' αναφορικά με την πλαστογραφία προγράμματος και την κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών. 

Προσωπικά θεωρώ ότι ήδη έπρεπε να έχει προκύψει εισαγγελική παρέμβαση για διενέργεια έρευνας , πρώτον, αναφορικά με την ''καραχαλιάδα'', δεδομένου ότι πλήν του υποφαινόμενου έχει προκύψει και δημόσια καταγγελία από τον αιρετό Π. Γιάχο ο οποίος επικαλείται το ιδιόρυθμο καθεστώς που επικρατεί στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας με εξαγορά κωδικών ιστοσελίδων και επιθέσεις αιρετών με μπούλιγκ, ύβρεις, ειρωνεία και λάσπη κατά συναδέλφων τους και δημοτών, και δεύτερον, την πλαστογραφία με δόλο που έγινε τοπικά ώστε να μην ισχύσει στον δήμο Γλυφάδας η εντολή χιλιάδων δημοτών που αφορούσε δημοτικό μέσο. 

Είδατε τι ισχύει όταν οι αιρετοί τα εξαγοράζουν σχεδόν όλα λόγω της ισχύος που παρέχει το δημοτικό χρήμα ? Πως θα μπορούσε να ισχύσουν τα αυτονόητα και τα σύννομα ;

Χρειάζονται οι ίδιοι δημοτικό μέσο όταν διαθέτουν δημοτική σελίδα, σελίδες ιδιωτών, προσωπικές σελίδες, καθώς και των συνεργαζόμενων ;Η διαφάνεια όμως και η πολυφωνία - πλουραλισμός έχουν συγκεκριμένους κανόνες και χρειάζεται να είναι εργαλείο του συνόλου.

Δεν καλύπτει ο δήμος Γλυφάδας την εντολή χιλιάδων δημοτών δεν καλύπτουμε και εμείς την τοπική ενημέρωση. 

Γιατί δεν ισχύουν τα αυτονόητα ? Ποιοι θεώρησαν ότι θα υποστούν ζημία αν προσφέρουν έργο στην τοπική μας κοινωνία ; Άλλωστε ένα δημοτικό μέσο υπο την αιγίδα του δήμου με δεδομένο καθημερινό θεματικό πρόγραμμα θα το στήριζαν δεκάδες επιχειρηματίες, καθώς και παράγοντες, από την δημοτική συγκοινωνία τι κέρδος έχει ο Δήμος ;

Η δημοτική συγκοινωνία είναι για όλους τους δημότες ;O Γλυφάδα FM ήταν για όλους τους δημότες ;Τα κόμματα στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας διαμορφώνουν δήμο δυο ταχυτήτων και αδιαφάνειας. Επί της ουσίας στις μέρες μας τίποτα δεν είναι για το σύνολο, όμως ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM δεν ήταν κομματικό εργαλείο, άρα και ένα δημοτικό μέσο μπορεί να γίνει το αντίστοιχο.

ΥΓ: Αναφορικά με την ηλικιωμένη λέει την αλήθεια. Φαίνεται στο βίντεο ότι αρχικά σταμάτησε όταν είδε το σκυλί, όμως προφανώς μάλλον είχε συζήτηση στο τηλέφωνο , νόμιζε ότι το σκυλί έφυγε από τον δρόμο, και τελικά αφηρημένη πέρασε από πάνω του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στον εισαγγελέα η 63χρονη που χτύπησε σκύλο και τον εγκατέλειψε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">