ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητσοτάκης: ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ θα φύγουν από το Υπερταμείο – Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό


μητσοτάκης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που εκχώρησε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο για 99 χρόνια», ανέφερε ακόμη ο πρωθυπουργός. «Οι δύο αυτές εταιρείες θα φύγουν από το Υπερταμείο. Το νερό δεν ιδιωτικοποιείται, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό. Οι εταιρείες θα περάσουν σε δημόσιο έλεγχο», επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει τα πάντα», επισήμανε ο ίδιος σημειώνοντας ότι αυτή θα καθορίσει τι θα γίνει εάν χρειαστεί και δεύτερη κάλπη. «Διεκδικώ την αυτοδυναμία» πρόσθεσε.

Ο ίδιος ανάμεσε σε άλλα τόνισε: «Θέλουμε σταθερή κυβέρνηση και αυτοδυναμία για να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα».

«Έχουμε εκλογές την 21η Μαΐου, με ένα συγκεκριμένο εκλογικό σύστημα. Τα διλήμματα είναι καθαρά, αν θα προχωρήσουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω», είπε, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι «οι πολίτες θα εμπιστευτούν και πάλι τη ΝΔ για να συνεχίσουμε αυτή τη διαδρομή που έχουμε χαράξει. Θέλω να αναλογιστούν οι πολίτες αν η χώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι το 2019», επισήμανε.

Στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, έφερε ως παράδειγμα τα γεγονότα στον Έβρο. «Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαμε να συνεννοηθούμε με δύο άλλα κόμματα», είπε.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/NupRilE
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητσοτάκης: ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ θα φύγουν από το Υπερταμείο – Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">