ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Δεν ξεχνάμε»


«
Τίποτα δεν ξεχνάμε. Όλα είναι χαραγμένα στη μνήμη μας. Ούτε ξεχάσαμε, ούτε συγχωρήσαμε, και κυρίως δεν ξεπουθήκαμε σε χαλεπούς καιρούς».

«Δεν ξεχνάμε» τους υπόδικους του υπουργείου μεταφορών οι οποίοι παράλληλα των φερόμενων τοπικά ''εκπροσώπων'' μας καθώς και έτερων, υπηρετών ολιγαρχικών συμφερόντων τσαλαπάτησαν τη τοπική δημοκρατία. 

Όσα ισχύουν επί δεκαετίες από τα αστικά πολιτικά κόμματα στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας δεν συνάδουν με τοπική δημοκρατία αποτελούν πελατειακό σύστημα εξυπηρέτησης ημετέρων και προσωπικών συμφερόντων.

Ασφαλώς στις μέρες μας δεν υφίστανται τα ''ξερονήσια'', όμως , υπάρχουν οι αντίστοιχες συνθήκες για όσους δεν έγιναν συνεργάσιμοι της κομματικής παράγκας και αυτό ισχύει με την συμβολή πλειάδας αστικών πολιτικών κομμάτων - πολιτικών.

Στην κατ' επίφαση δημοκρατία του παρόντος το μετεμφυλιακό καθεστώς της υποτέλειας και της αδικίας, ο διαχωρισμός, οι διακρίσεις και οι εξαιρέσεις, οι μεθοδεύσεις αδιαφάνειας, οι παρακολουθήσεις, οι παραβιάσεις των λογαριασμών μας, οι κατ' εξαίρεση προνομιακές συνθήκες που ισχύουν για κολλητούς, συγγενείς, παρατρεχάμενους και αυλικούς φέρουν την σφραγίδα όλων των αστικών πολιτικών κομμάτων.

Είναι άξιο αναφοράς ποια δημοκρατία μας αναφέρουν , και ποιοι την επικαλούνται.

Αν εστιάσουμε απλά σε μια τοπική κοινωνία, όπως είναι ο Δήμος Γλυφάδας, η ''Δημοκρατία'' αποτελεί σχήμα λόγου και δεν έχει ίχνος υπόστασης.

Θυμίζω την ΕΝΤΟΛΗ στην κάλπη 4.500 χιλιάδων δημοτών η οποία δεν έχει ισχύσει από το 2014 έως και σήμερα το 2023 ενώ έχουν εξυπηρετηθεί ΑΔΙΑΦΑΝΩΣ χιλιάδες ''γαλάζιοι'' ημέτεροι και πληθώρα ''άλλων''.

Εμείς  «δεν ξεχνάμε» την ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ την ζούμε καθημερινά και σαφώς πολλά χρόνια. Εσείς ?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: Δεν ισχύει η εντολή των δημοτών, δεν υφίσταται τοπική δημοκρατία. Παράλληλα δεν υφίσταται τοπικό μέσο όλων των δημοτών υφίστανται ''κουκουλοφόροι'' αιρετοί, εγκάθετοι της ''γαλάζιας'' παρατάξεως, και κομματικά σόσιαλ παρατάξεων στενά συστημικής και κομματικής προπαγάνδας. Η Τοπική Ενημέρωση , αντί συστημικής, κομματικής και διοικητικής προπαγάνδας, όλων των δημοτών που υπάρχει στη πόλη μας ? 

- Μήπως ακόμα και οι αμερικανοί διασφαλίζουν καλύτερα από το σύνολο των αστικών κομμάτων της χώρας μας και της πόλης μας  τον πλουραλισμό και την πολυφωνία ; Μα γιατί δεδομένου ότι είναι ''νεοφιλελέ καπιτάλε'' ενώ  οι δικοί μας είναι δημοκράτες και στη γεννέτηρα της δημοκρατίας ?

- Τι θα ίσχυε σήμερα στον Δήμο Γλυφάδας για το κοινωνικό σύνολο αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο και δεν είχατε συνολικά σόσιαλ ? ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ. Δεν γνωρίζω τι ζείτε εσείς, γνωρίζω τι ζούμε εμείς. Το γεγονός της προσωπικής σας 'αποφόρτισης' μέσω των σόσιαλ δεν διασφαλίζει ένα δεδομένο συντελεστή τοπικής δημοκρατίας. 

- Σε ένα Ο.Τ.Α το ζητούμενο είναι ποιες είναι οι διοικητικές πολιτικές των κατά τόπους σε επίπεδο πόλης όχι ποιες είναι οι πολιτικές των πολυεθνικών και των οικονομικών ολιγαρχών.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Δεν ξεχνάμε» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">