ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά ακόμη και με περιπολικό


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 33χρονος αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ακόμη και με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.

Ο 33χρονος αστυνομικός οποίος οδηγήθηκε στα δικαστήρια  το πρωί στην απολογία του αρνήθηκε με κατηγορηματικό τρόπο την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος που του αποδίδεται

Ωστόσο, δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του με αποτέλεσμα ανακριτής και εισαγγελέας να του «δείξουν» το δρόμο για τη φυλακή.

O κατηγορούμενος αστυνομικός, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε βίντεο κλιπ  τράπερ , σύμφωνα με την κατηγορία χρησιμοποιούσε ακόμη και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για διακίνηση ναρκωτικών, κατά τις ώρες που είχε υπηρεσία.

Ο 33χρονος ήταν γνωστός στους συναδέλφους του λόγω της ενασχόλησης του με το bodybuilding και διακινούσε ναρκωτικά τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2022.  

Μαζί με τον αστυνομικό, ο οποίος ελέγχεται και πειθαρχικά, το δρόμο για τη φυλακή πήρε και ένας γείτονας του ο οποίος συνελήφθη ως προμηθευτής του και φέρεται απολογούμενος να ισχυρίστηκε πως  χρησιμοποίησε το σπίτι του ως χώρο αποθήκευσης κάνοντας εξυπηρέτηση σε τρίτο πρόσωπο.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στην απολογία του πως στο πλαίσιο της «χρέους» που είχε στο συγκεκριμένο πρόσωπο έκανε και κάποιες παραδόσεις ναρκωτικών σε πελάτες. Βοηθητικός ρόλος αποδίδεται στις συντρόφους των κατηγορουμένων οι οποίες βρέθηκαν αντιμέτωπες με τη δικαιοσύνη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στις απολογίες τους αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο αστυνομικός στις επικοινωνίες του  χρησιμοποιούσε κωδικοποιημένες φράσεις, μεταξύ άλλων, αποκαλώντας την κάνναβη «κατσαβίδι» ή «κοτόπουλο». Επιπλέον, στην προσπάθεια του να μην εντοπιστεί ο νεαρός φέρεται να χρησιμοποιούσε διαδικτυακές εφαρμογές για να επικοινωνεί με τους συνεργούς και τους πελάτες του μεταξύ των οποίων και ένας ειδικός φρουρός που υπηρετεί μαζί του σε Αστυνομικό Τμήμα των νοτίων προαστίων. 

Ο ειδικός φρουρός φέρεται να ισχυρίστηκε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν για προσωπική του χρήση. Χρήστης ναρκωτικών δήλωσε στην απολογία του και ο θείος του ο οποίος συνελήφθη. Και οι δυο κατηγορούμενοι για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.  

Επισήμανση: Προσωπικά πήγα μια ημέρα σε ένα σπίτι γνωστού στα Νότια προάστια , τυχαία  και ξαφνικά , και διαπίστωσα ότι μύριζε περίεργα, σαν λιβάνι. Βέβαια αυτός το έπαιξε ατάραχος και δεν ανέφερε το ελάχιστο, όμως είδα αρχικά ότι ξαφνιάστηκε και κάτι πήγε να κρύψει. 

Παλιότερα , πριν από δεκαετίες, έτυχε να περάσω από  σπίτι γνωστού για μια δουλειά και είδα με τα μάτια μου νεαρό αστυνομικό με στολή, ξάδερφο του ιδιοκτήτη να κάνει χρήση ναρκωτικών. Δεν είναι καινούργια φαινόμενα.

Το περίεργο για κάποιους από τους συντηρητικούς είναι ότι στα κοινωνικά μέσα μιλάτε η σας γράφουν σχόλια και χρήστες ναρκωτικών χωρίς εσείς να γνωρίζεται ότι κάνουν χρήση !

Η προσωπική μου θέση επί δεκαετίες είναι σαφής και στις γραμμές του ΚΚΕ. Καταδικάζω κάθε μορφή χρήσης ναρκωτικών, και κυρίως όσους τα εμπορεύονται για οικονομικούς σκοπούς. Δεν χρειάζονται. Όσοι τα χρησιμοποιούν με την συναίνεση τους κακό της κεφαλής τους κάνουν. Τασσόμαστε κατά των μαυραγοριτών. Αν χρειάζονται σε ορισμένους για φαρμακευτικούς σκοπούς να νομιμοποιηθούν και να διατίθονται στα φαρμακεία με συνταγή ιατρού. 

Το κυριότερο, τασσόμαστε κατά των υποκριτών , των φαρισαίων, και των νεοφασιστών οι οποίοι στιγματίζουν άτομα μέσης, η και τρίτης ηλικίας, για κάτι που μεθοδεύτηκε λόγω σκοπιμοτήτων - συμφερόντων σε νεαρή ηλικία. Εννοώ άτομα τα οποία σκόπιμα έμπλεξαν και είναι απεξαρτημένα εδώ και δεκαετίες, ενώ ακόμα και φερόμενοι αριστεροί τους στιγματίζουν δια βίου. Νεοφασίστες και νεοφασίστριες. Δείτε πόσα ναρκωτικά παίρνουν οι παπούδες και οι γιαγιάδες σας, για λόγους υγείας, όμως αυτούς δεν τους στιγματίζεται. Ασφαλώς ούτε και το άτομό σας έχετε στιγματίσει, διότι η πλειονότητα έχει κάνει χρήση ουσιών και πλειάδα αυτών είναι εξαρτημένοι/ες.( Το νόμιμο αλκοόλ  είναι περισσότερο επικίνδυνο όμως διατίθεται παντού ! )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά ακόμη και με περιπολικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">