ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξεπουλημένα τομάρια


Εθνομηδενιστές, εθνοπροδότες, κατσαπλιάδες, γρουπούσκουλα, ληστοσυμμορίτες, πλιατσικολόγοι, προσκυνημένοι, ξεπουλημένοι, παλιοτόμαρα, προδότες, απατεώνες, εκληματίες, κουκουλοφόροι, κακούργοι.

Περιληπτικά η προσωπική μου άποψη για τα πολιτικά δρώμενα , τους πολιτικούς , και εν γένει το παρόν σύστημα του τόπου μας εν όψει των εκλογών.

Όσοι αντιλαμβάνονται έχει καλώς. Για τους υπολοίπους δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο όταν πλέον κινούν τα νήματα από κοινού τα αστικά κόμματα.

Ειδικότερα, ο Δήμος Γλυφάδας των αστικών κομμάτων και των κομματικών διοικήσεων, αντί διαφάνειας διοικείται από ορισμένους κουκουλοφόρους οι οποίοι έχουν εξαγοράσει τους κωδικούς φουκαράδων και έχουν συστήσει τον δήμο των φαντομάδων. Έχουν και έναν του κομματικού σωλήνα για βιτρίνα ξεπλύματος και εύκολου χρήματος ενώ ξεπαστρέβουν βρώμικα όσους στέκονται εμπόδιο στα σχέδια τους.

Οι ελάχιστοι/ες οι οποίοι/ες διαθέτουν σήμερα συνείδηση, αν και πολύ αμφιβάλω δεδομένου του ''νεοφιλελέ καπιτάλε'' , λένε και καμιά φορά στη ζωή τους ΟΧΙ σε κοινούς υπονομευτές και δολοφόνους.

Είναι δεδομένη η καπηλεία για ιδίον όφελος από γνωστούς - αγνώστους που έχουν κάνει φερετζέ την διαφάνεια, ενώ από το 2014 διαμόρφωσαν το πλαίσιο καθολικής αδιαφάνειας και παράλληλα πρόδωσαν την τοπική κοινωνία.

Δια ζώσης και από κοινού φοράτε τις κουκούλες από το 2014 με τις ''καραχαλιάδες'' και τους βαλτούς της φερόμενης δικαιοσύνης ? Δεδομένου ότι δεν έχει προκύψει ίχνος τοποθετήσεων για τις ''καραχαλιάδες'' ,τους κουκουλοφόρους διοικούντες, τις μηνύσεις, τις ψευδείς κατηγορίες που στήνουν με απτή συνέργεια εισαγγελέων, την εντολή των δημοτών και την πλαστογραφία που έγινε σε βάρος μου , τις μεζονέτες που αποκτούν αιρετοί μέσα σε λίγα χρόνια διοικήσεως, τις ανανεούμενες συμβάσεις ''γαλάζιων'' ημετέρων επί σειρά ετών, την παρανομία των πόθεν έσχες τα οποία ουδέποτε αναρτήθηκαν από το 2014 μέχρι και σήμερα το 2023 στην σελίδα του δήμου , καθώς και την απώλεια της ζωής αρκετών μεσήλικων δημοτών κατά περίεργο τρόπο, τι ακριβός κάνετε στον Δήμο ;

Παρακάμπτω, προς το παρόν, διότι αφορά προσφυγή μου στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το οποίο τελείται σήμερα στη χώρα μας από την ''γαλάζια'' κυβέρνηση και την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας.

Έπειτα από δυο χρόνια covid εφαρμόζουν επιλεκτικές πολιτικές εξόντωσης δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, ενώ στον αντίποδα οι ίδιοι αποκτούν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία τα οποία δεν συνάδουν με την νομιμότητα.


Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.gr


ΥΓ: Έχοντας καταγράψει σειρά από περιστατικά ατόμων, τα οποία λόγω μεθοδευμένων πολιτικών βάλλονται σε επίπεδο υγείας , και ειδικότερα ψυχικής , τουλάχιστον για εμένα οι πολιτικοί συντελούν σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Τώρα δεν αναφερόμαστε σε μια επιδημία και τις συνέπειές της, αναφερόμαστε σε μεθοδευμένες - στοχευμένες πολιτικές αστικών πολιτικών κομμάτων - πολιτικών - δημάρχων - διοικούντων.

- Για όσους/ες κάλλιστα  θα με παρεξηγήσετε , άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά, μπορείτε να με βρίσετε και εσείς, όμως δεν είμαι τίποτα από τα προαναφερόμενα. Οι εκλεκτοί σας ? 

- Προσωπικά δεν πολιτεύομαι - δεν είμαι υποψήφιος ούτε έχω ανάγκη τα βόθροκάναλα μιας χούφτας οικογενειών, καθώς και των μαφιόζων οι οποίοι έστησαν κάμποσες διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μου, ενώ πολιτεύονται τα γρουπούσκουλα των κομμάτων ! Τι να περιμένουμε στη συνέχεια εκτός προβοκάτσιας ;‘’Παίζει‘’ κάτι αντίστοιχο με δαύτους ;

- Νεοέλληνες: Κυβερνήσεις, κόμματα , δικαιοσύνη, αστυνομία, ιδιοκτήτες και σύστημα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα ''γκρέμισαν'' - ''διέλυσαν'' χιλιάδες κοινωνικά μέσα στα ερτζιανά προς χάριν του δικού τους συμφέροντος και μιας χούφτας ολιγαρχών, όμως, δεν δημιούργησαν ούτε ένα ! ( Τι σχέση έχει η τεταρτοτριτοκοσμική ελλάδα με έτερες καπιταλιστικές χώρες ;)

- O SYRIZA κ.α. ψευτοαριστεροί με υπονόμευσαν σε όλα τα επίπεδα, όμως ο υποφαινόμενος θα έβαζε λουκέτα σε πλειάδα διαπλεκόμενα προπαγάνδας , σκηνοθεσίας, δεν θα παρείχε άδειες και συγκάλυψη της διαπλοκής με σειρά μέσα της αυτής και της άλλης μορφής. Μήπως διαφέρουμε ;O υποφαινόμενος δεν είναι ξεπουλημένος. Ας πήγαιναν στη συνέχεια στο Ε.Δ να επικαλεστούν ότι θέλουν, ενώ θα προσκόμιζα τις μαφιόζικες τους ενέργειες.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεπουλημένα τομάρια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">