ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκλογές 2023: Που θα μιλήσουν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί


Tην Κεφαλονιά θα επισκεφτεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναμένεται ότι θα μιλήσει στο Ληξούρι περίπου στις 10: 00 στην παραλιακή  και το μεσημέρι θα βρεθεί στο Αργοστόλι. Στις 19:50 ο πρόεδρος της Ν.Δ θα δώσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel. Χθες Τετάρτη  περιόδευσε σε συνοικίες της Β` Περιφέρειας Πειραιά, σε ναυπηγείο του Περάματος και στη Νίκαια, όπου επισκέφθηκε το νέο σταθμό του μετρό. Ζήτησε, ισχυρή εντολή στην κάλπη, τονίζοντας ότι μόνο η ΝΔ, μπορεί να φέρει ανάπτυξη και επενδύσεις. Σφοδρή ήταν η κριτική του στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ, για προοδευτική κυβέρνηση, σε συνεργασία με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας,  θα περιοδεύσει στη Τρίπολη και θα συνομιλήσει με πολίτες. Χθες στο Λαύριο,  παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ,  με τον τίτλο «Συμβόλαιο για τη Αλλαγή». Το πρόγραμμα προβλέπει, μεταξύ άλλων, αύξηση μισθών και εισοδημάτων, συγκράτηση της ακρίβειας, ρύθμιση χρεών, προστασία της πρώτης κατοικίας, και μεταρρύθμιση του κράτους. Κεντρικό σύνθημα του κόμματος, το «Ξέρουμε- μπορούμε, να φέρουμε την αλλαγή».

Σε ειδική εκδήλωση για τους νέους, θα μιλήσει στον Ταύρο  στις 18:00 στο ART FACTORY, Λαμίας 6, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ,  Νίκος Ανδρουλάκης, που χθες εξαπέλυσε αμφίπλευρες βολές  κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι δεν έχουν αξιοπιστία.

Στα Γιάννενα  θα μιλήσει απόψε στις 20: 00 ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ , Δημήτρης Κουτσούμπας που χθες επισκεπτόμενος τα προπονητήρια Κ1 και Κ2 του ΟΑΚΑ του Ολυμπιακού Σταδίου, αναφέρθηκε στον αθλητισμό  για όλους  και πως τα γήπεδα οι αθλητικοί χώροι θα πρέπει να έχουν προσβασιμότητα για τον λαό χωρίς να πληρώνει και να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τόνισε επίσης την ανάγκη στήριξης των πρωταθλητών μας των προπονητών και των σωματείων.

Στο Κερατσίνι, στην Πλατεία του Λαού στις 20:30 έχει προγραμματιστεί η ομιλία του Γραμματέα του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/jBUqT6H
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκλογές 2023: Που θα μιλήσουν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">