ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

"Πόσο ξεφτιλισμένοι, γελοίοι και θρασύδειλοι"


Με μία οργισμένη ανάρτηση, η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε την χθεσινή επίθεση με γιαούρτια που έγινε χθες σε βάρος του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Η κ. Μπακογιάννη τους αποκάλεσε ''ξεφτιλισμένους, γελοίους και θρασύδειλους" για το γιαουρτάκι στον Πλεύρη.

Ασφαλώς δεν έτυχε να δούμε, να διαβάσουμε, να ακούσουμε μια αντίστοιχη δήλωση από τη πλευρά της Ντόρας, καθώς και έτερων στελεχών της ΝΔ, αναφορικά με όσα εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο οποίος μπορεί να επιχειρεί την δήθεν απολογία δημόσια όμως δεν τα καταφέρνει.

''Κάναμε και λάθη, κάποιες φορές δεν τολμήσαμε αρκετά'' αναφέρει στο προεκλογικό σπότ. Σε ποιούς το αναφέρει και τι εννοεί ?

''Προτεραιότητά μας ήταν να στηρίξουμε τους πολίτες'' αναφέρει ο απερχόμενος πρωθυπουργός και τουλάχιστον από το δικό μου μετερίζι τον αποκαλώ ψεύτη. Πότε, πού, πώς ? Κάλλιστα μπορεί να μας υποδείξει έστω μια φορά στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησής του ;

Επίσης αναφέρει ''ψηφιοποιήσαμε το κράτος''. Αν δεν είχε προκύψει υποδομή - δημιουργία Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής - Διακυβέρνησης από προηγούμενη κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία επί δεκαετίες διακυβέρνησης της το είχε υλοποιήσει ; Πως θα εφάρμοζε πολιτικές ;

Επιπροσθέτως, μπορεί να πούλησαν την βίλα Μητσοτάκη  στην Γλυφάδα στον Άραβα όμως είναι σαφές ό,τι επί σειρά ετών, επίσης , συνολικά η οικογένεια Μητσοτάκη κάνει τον αδιάφορο για το έγκλημα.

Νότια Προάστια Αττικής

Σαράντα εννιά χρόνια υφιστάμενο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας , πέντε δεκαετίες ανισοτιμία και ανισότητα στην περιοχή μας. 

Τα νότια προάστια δεν έχουν επί 33 χρόνια τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς που σύννομα αιτήθηκαν αδειοδότηση και δέχτηκαν καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις από την μαφία που υπηρετείται και μετέχεται.

"Πόσο ξεφτιλισμένοι, γελοίοι και θρασύδειλοι" είναι όσοι πλαισιώνουν αυτό το κόμμα , καθώς επίσης , και πολλοί ακόμα της νεοελληνικής πολιτικής πραγματικότητας  ?

Συμπτώσεις σε μια σταλιά χώρα ;

Οι ψευτοαριστεροί... κάπηλοι , οι καπιταλιστές... ληστές , και συνολικά θέλουν την εξουσία ! Είναι σαφές ό,τι ένας πρωτεργάτης του οποιουδήποτε χώρου δεν έχει ίχνος σχέσεως με όλους τους άλλους, θα είχα προσωπικά με όλους τους υπολοίπους και όσα ακολουθούν ? 

Είναι ηλίου φαεινότερον ό,τι όλοι οι υπόλοιποι επί δεκαετίες δεν είχαν προτείνει όσα πρότεινα δημόσια τα οποία είδα να εφαρμόζονται το 2000 στην Αμερική αντί για την δική μας χώρα. Επίσης, δεν θυμάμαι κανέναν άλλο να έχει προτείνει δημόσια από την δεκαετία του 90 αυτόνομη Ψηφιακή Πλατφόρμα της Ε.Ρ.Τ & Ψηφιακή μετάβαση και να μπορεί να το αποδείξει.

Δεδομένου ό,τι ειδικά ο Κ.Μητσοτάκης είναι αυταπόδεικτα αμερικανοτραφής δεν σας προκαλεί έστω ελάχιστα εντύπωση πως επί τέσσερα χρόνια δεν ίσχυσε ούτε ίχνος όσων ισχύουν στις Η.Π.Α από το 2.000 και κάνει ό,τι δεν τα γνωρίζει ;

Το νομικό πλαίσιο της ραδιοτηλεόρασης στην Αμερική , το οποίο αποτελεί υλοποίηση στη βάση των μεταδιδόμενων από το κατασχεμένο τοπικό ραδιόφωνο της Γλυφάδας την δεκαετία του 90 , έχει κάποια σχέση με το τσίρκο της δικής μας χώρας ; 

Η ψηφιοποίηση και ο ψηφιακός μετασχηματισμός ασφαλώς είναι ζήτημα που ανακίνησα δημόσια ο ίδιος ραδιοφωνικά πριν από δεκαετίες, και ειδικότερα σε μια εποχή που ο Κυριάκος είχε μαύρα μεσάνυχτα, όπως και ο πατέρας σας, καθώς και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ !

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Για όσα ισχύουν , τουλάχιστον τα τελευταία εννιά χρόνια , αμιγώς από την ''γαλάζια'' παράταξη & συνεργάτες στον Δήμο Γλυφάδας μπορείτε να κάνετε εφ΄όρου ζωής ότι τα αγνοείται.

- Ασφαλώς είμαι αντίθετος με κάθε μορφή βίας διότι γνωρίζω τι θα πράξετε κάθε φορά, όμως βία ασκείται εσείς ως κόμμα με τις κουκούλες από τον δήμο Γλυφάδας, καθώς και με σειρά ανάρμοστων πολιτικών σε βάρος όσων δεν είναι υποστηρικτές σας, και ενώ επί δεκαετίες απολαμβάνεται τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου τα οποία επιλεκτικά καταλήγουν σε ημετέρους της ΝΔ. ( Επί δεκαετίες ''κάνετε τον αδαή'', όμως δεν είστε. Γνωρίζεται.)

- Απ' όσο γνωρίζουν άπαντες από πολιτική οικογένεια είστε και ως πολιτικοί μετέχεται στην πολιτική, δεν είστε επιστήμονες με αντικείμενο την ψηφιοποίηση και την ψηφιακή τεχνολογία. Κάποιος άλλος είναι ο ειδικός, ο οποίος υπονομεύτηκε, τόσο από φερόμενους ''αριστερούς'', οι οποίοι κοπιάρησαν και αποκόμισαν από δικές μου προτάσεις, όσο και από το δικό σας κόμμα.

- Για όσους αγνοείται, στη χώρα του ''ό,τι δηλώσεις είσαι'' ορισμένοι άεργοι και παντελώς άσχετοι με την ψηφιακή τεχνολογία επί πενταετία γέμιζαν τα σεντούκια , τους κωδικούς και τους λογαριασμούς τους. 

- Κάποιοι άλλοι, έπειτα από την τοπική προβοκάτσια, έγιναν και ''φωτογράφοι'' διότι δεν τους ήταν αρκετό να είναι αργόμισθοι του δημοσίου , κομματάρχες , και με επιδοτούμενη ΜΚΟ. Πήραν την θέση του τοπικού ''φωτορεπόρτερ'' συμβασιούχου της νεοδημοκρατικής δημοτικής αρχής με αποστολή τις αναμνηστικές φώτο! Και εις ανώτερα , διότι μάλλον αυτό αποτελούσε το κρυφό όνειρό τους και καταπιάστηκαν με λάθος δραστηριότητες και κυρίως με την πολιτική. 

- Αριστερούς με καψούρα για τους νεοδημοκράτες πρώτη φορά είδα, και ειδικότερα στον Δήμο της Γλυφάδας, σε ένα δήμο που η μοναδική αξίωση ορισμένων συριζαίων είναι να βρίσκονται δια ζώσης με τους δεξιούς ! Γιατί δεν γίνονται και στελέχη της ΝΔ ; Είναι σαφές ό,τι και οι συριζαίοι είναι βαλτοί συγκεκριμένων κέντρων ώστε να μην προκύψει το ενδεδειγμένο.

- Είναι γνωστό στη χώρα μας ό,τι δεν χρειάζεται να κατέχεις κάποια γνώση όταν έχεις ''άκρες'' , ''γιάφκες'' , ''ομάδες'' καθώς και παρατάξεις ! Αρπάζεις τις προτάσεις άλλων και εφαρμόζεις πολιτικές για το προσωπικό σου όφελος ! (Συμμετέχεις και σε δυο - τρία σεμινάρια για τα βασικά !)

- Παρεμπιπτόντως, οι κατά τόπους γνωρίζεται πόσες ''πολλές αναμνηστικές φώτο έχω σε δημόσια έκθεση'' και πόσο συχνά τις ανανεώνω, ενώ στον αντίποδα οι φερόμενοι ''αριστεροί''  έχουν γίνει προϊόν των εκπομπών ''lifestyle'' και παράλληλα αναδημοσιοποιούν εκπομπές ''lifestyle'' . 

Τι άλλο μένει να δούμε ?

- Οι κατά τόπους ''αριστεροί/ες'' αρέσκονται να φωτογραφίζουν τους νεοδημοκράτες στο Δήμο της Γλυφάδας, να βρίσκονται δια ζώσης,   να γίνονται οι βασικοί τους αρωγοί με καθημερινά δελτία τύπου στις ιστοσελίδες τους , ενώ παράλληλα επιζητούν να είναι και οι τοπικοί κομματάρχες της φερόμενης ''αριστεράς'' ! 

- Φτιάξτε επιτέλους ένα ενιαίο καπιταλιστικό αστικό κόμμα ανισοτιμίας και ανισότητας . Ξέρετε εσείς. Δεδομένου ό,τι δεν πρόκειται να προκύψει αυτοδυναμία κάντε μια συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και βάλτε και τον Βαρουφάκη με τις ''Δήμητρες'' και τις ''Μαρίες τις πενταγιώτισσες'' ! Τουλάχιστον του Βαρουφάκη κάποιοι του έσπασαν τα μούτρα , όχι απλά γιαουρτάκι ! Αφήστε τα υπόλοιπα κόμματα στο ρόλο της ''αντιπολίτευσης''. Εννοώ όσα ισχύουν στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας και σε εθνικό επίπεδο. Να υπηρετούνται τα στενά συμφέροντα ορισμένων κάπηλων, ( στελέχη κομμάτων ), και ορισμένων ημετέρων της ΝΔ αντί συνολικά της κοινωνίας.

- Το θέμα είναι ποιος κάνει την σκηνοθεσία , καθώς και ποιοι αποκομίζουν ; Το βέβαιο είναι ό,τι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, κ.α. συνολικά διαμορφώνουν ανισοτιμία , ανισότητα , με έλλειμα δικαιοσύνης - δημοκρατίας , πλουραλισμού - πολυφωνίας, έστω και με τα εκατομμύρια σόσιαλ. Στη χώρα μας δεν μετράνε. Η κοινωνία αντί να έχει τον πρώτο ρόλο και λόγο βρίσκεται σχεδόν στο σύνολό της δέσμια και ραγιάς των ολιγαρχικών συμφερόντων, ενώ φτάσαμε στην εποχή που άπαντες οι πολιτικοί, αντί να εμφανίζονται σε πολιτικές εκπομπές εμφανίζονται στα μεσημεριανά lifestyle. Τα ''μπούτια'' και οι ''μούρες'' σε πρώτη προτεραιότητα των επικοινωνιολόγων το 2023 ! 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: "Πόσο ξεφτιλισμένοι, γελοίοι και θρασύδειλοι" Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">