ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνεχείς συσκέψεις ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στο Υπ. Υγείας


Πυρετώδεις είναι οι συσκέψεις στο κυβερνητικό επιτελείο για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 6 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 8 Ιουλίου με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Ήδη ο πρωθυπουργός έχει συνεχείς επαφές με υπουργούς, ενώ σήμερα (Τρίτη 4 Ιουλίου) στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί το Υπουργείο Υγείας και την Παρασκευή 7 Ιουλίου το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

«Πρώτη προτεραιότητα η αναμόρφωση του ΕΣΥ», τόνισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης: «φιλοδοξούμε να αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα τον μοναδικό μας αντίπαλο και αυτός δεν είναι άλλος από τα προβλήματα των πολιτών. Να στηρίξουμε την κοινωνία και να προωθήσουμε την ευημερία των Ελληνίδων και των Ελλήνων με καλύτερη και μεγαλύτερη ανάπτυξη[…] Ό,τι έχει ειπωθεί προεκλογικά στο πρόγραμμά μας και στις προεκλογικές εξαγγελίες και από τον πρωθυπουργό και από το σύνολο των στελεχών της κυβέρνησης, θα υλοποιηθεί στο ακέραιο. Θα γίνει πράξη στο ακέραιο. Και ταυτόχρονα, θα προσπαθούμε να απαντάμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής, που θα έχει έντονο ιδεολογικό πρόσημο, θα αναφερθεί στις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης και τις κατευθυντήριες γραμμές για νομοθετικές πρωτοβουλίες ενώ θα δώσει έμφαση στα ζητήματα της καθημερινότητας και στη στήριξη του εισοδήματος των πολιτών.

Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης δεν θα περιλαμβάνεται μόνο η απαρίθμηση των μέτρων, αλλά θα περιγράφεται και το ιδεολογικό περίγραμμα και το κοινωνικό αποτύπωμα της πολιτικής που θέλει να ακολουθήσει η κυβένηση την επόμενη τετραετία.

Και συγκεκριμένα θα κινηθεί στους εξής άξονες:

  • Καλύτεροι μισθοί
  • Καλύτερη υγεία
  • Ενίσχυση δωρεάν δημόσιας παιδείας
  • Ψηφιακό κράτος
  • Ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης
  • Ισχυρή Ελλάδα

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/7ixHIY3
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνεχείς συσκέψεις ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στο Υπ. Υγείας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">