ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανδρέας Δρυμιώτης : Ο Κύπριος μας αναφέρει ποιοι είναι τοξικοί

 


Ανδρέας Δρυμιώτης : Ο Κύπριος ο οποίος μας αναφέρει ποιοι είναι τοξικοί και παράλληλα στον επίλογο μπερδεύει και τους ''θεούς'' αναφέροντας: Θεέ μου, σε ευχαριστούμε γιατί μας γλίτωσες από αυτούς τους υπερόπτες τοξικούς ! ( Αναφέρετε στον ΣΥΡΙΖΑ )

Αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να εκφράζει δημόσια άποψη, όμως , το θέμα είναι αν η άποψη αυτούσια από μόνη της είναι τοξική, όσο τοξικό είναι το κόμμα της ΝΔ το οποίο ψήφισαν λιγότεροι από δυο εκατομμύρια πολίτες σε μια χώρα δέκα εκατομμυρίων. Αναλογία δυο προς οκτώ. Δηλαδή οι δυο στους δέκα επιθυμούν κυβέρνηση το κόμμα της ΝΔ ενώ οι πέντε απέχουν. Οι πέντε είναι 5.000.000 εκατομμύρια άνθρωποι, 5 εκ. ψυχές. Αυτά τα 5 εκ. γιατί δεν ψηφίζουν το μη τοξικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ;

Δεδομένου ότι ο κ. Δρυμιώτης έχει διατελέσει σύμβουλος (και μέλος της Επιτροπής Σοφών) του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής , και συγκεκριμένα του τέως υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη , άρα σε έμμισθη θέση με κυβέρνηση το κόμμα της ΝΔ είναι σαφές γιατί στρέφεται κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον αντίποδα ο υποφαινόμενος στρέφεται  κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την αλαζονεία των στελεχών του η οποία εκμαύλισε το δίπολο του δικομματισμού και τις πολιτικές  ισορροπίες στη χώρα μας με απόρροια το τεράστιο κενό εκπροσωπήσεως τόπου και κοινωνίας.

Δεδομένου ότι ο κ. Δρυμιώτης ασχολείται με τα των εκλογών ας ανατρέξει στην συμμετοχή στις εθνικές εκλογές του 2015 και του 2023. Τα στοιχεία είναι πολύτιμα για συμπεράσματα. 

Μειοψηφικές Κυβερνήσεις

Αν η ψαλίδα της αποχής , ( αποστροφής από την κάλπη ), ανοίγει με την συχνότητα που διαπιστώσαμε από τις εθνικές εκλογές του 2015, έως και το 2023, είναι βέβαιο ότι στις εθνικές του 2027 θα απέχουν της κάλπης οι έξι στους δέκα. 

Η διαφορά συμμετοχής ανάμεσα στις εθνικές εκλογές του 2015 και του 2023 δηλώνει ότι ο ελληνικός λαός επιθυμεί κυβέρνηση το κόμμα της ΝΔ ;

Τοξικό είναι να απέχουν οι πολίτες από την κάλπη και τις εθνικές εκλογές διότι δεν έχουν πολιτικές επιλογές και κόμματα τα οποία να εκπροσωπούν επάξια τον λαό. Την τοξικότητα την έχουν διαμορφώσει τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας και τα στελέχη αυτών των κομμάτων.

Ο «πολιτικός γίγαντας» που αναφέρει ο Ανδρέας Δρυμιώτης έκανε τραγικά λάθη, όμως,  γίγαντας είναι ο ελληνικός λαός ο οποίος αντιστέκεται ακόμα και σήμερα  σθεναρά. Στο πλήρωμα του χρόνου θα διαπιστώσουμε εμπράκτως που θα βρεθεί και το κόμμα της ΝΔ.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Αντιλαμβάνομαι πλήρως τους λόγους που το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής δεν θέσπισε ούτε ένα νόμο επί μια τετραετία διακυβέρνησης ΝΔ για την ραδιοτηλεόραση και εφάρμοζε τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανδρέας Δρυμιώτης : Ο Κύπριος μας αναφέρει ποιοι είναι τοξικοί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">