ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα ''αμερικανάκια'' θέλουν να κυβερνούν την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα


Με πρόφαση την ασφάλεια και την υγεία μας  οι κρατιστές μας παρακολουθούν σε καθημερινή βάση και σε κάθε μας δραστηριότητα.

Ζούμε σε μια τεταρτοτριτοκοσμική χώρα στην οποία απαιτείται να έχουμε ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ, ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, καθώς και το κέρατό τους το τράγιο, ενώ όλα αυτά μαζί δεν αποτελούν ταυτότητα !

Ψηφιακή διακυβέρνηση με οκτακόσιους αριθμούς !!

Από τον ένα και μοναδικό αριθμό για κάθε πολίτη συνεχίζει να υφίσταται ένα δαιδαλώδες κράτος κρατιστών - κρατικοδίαιτων καθώς και ένα καθεστώς  το οποίο προυποθέτει χιλιάδες έμμισθούς και το γνωστό ''χαρτομάνι''.

Επίσης, η ημερομηνία λήξης της ταυτότητας αποτελεί νεοελληνική πατέντα. Στις ΗΠΑ λήγει ο προσωπικός αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης ο οποίος αποτελεί την ταυτότητα του πολίτη και απαιτείται ανανέωση ;


Υπάρχει αστυνομική ταυτότητα στις Η.Π.Α ?

Στη χώρα μας κυβερνά ένας πρωθυπουργός αμερικανοσπουδαγμένος ο οποίος γνωρίζει ότι στην Αμερική δεν υπάρχει αστυνομική ταυτότητα. Τι σηματοδοτεί στη δική μας χώρα να υπάρχει αστυνομική ταυτότητα ;

Δείτε ποια είναι η ''ταυτότητα'' στην καπιταλιστική χώρα που έχουν ως πρότυπο και υπηρετούν τα τσιράκια κυβερνώντες

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το έγγραφο ''εθνικής ταυτότητας'' μπορεί να είναι η άδεια οδήγησης , η κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης ( ο αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης) είτε το Διαβατήριο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τι ισχύει στην Μητσοτακική μπατσοκρατική νεοελληνική πραγματικότητα ?

1ον) Βγάλτε διαβατήριο, δεν έχει ισχύ ταυτότητας

2ον) Βγάλτε άδεια οδήγησης, δεν έχει ισχύ ταυτότητας

3ον) Βγάλτε αριθμό ΑΜΚΑ ασφάλισης,  δεν έχει ισχύ ταυτότητας

Χώρα της Ε.Ε που υποτίθεται ανήκει στην Δύση ακολουθεί ένα καθεστώς υποδεέστερο βαλκανικών χωρών και έχει μείνει στην εποχή της χούντας των συνταγματαρχών.

Η αστυνομική ''ταυτότητα'' και η ταυτοποίηση στοιχείων δια μέσω αυτής πιστοποιεί τον τεταρτοτριτoκοσμικό χαρακτήρα της χώρας μας και την χουντοκρατούμενη πολιτεία - κράτος - κρατιστών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: Καλό μήνα, αν και ομολογουμένως στον δικό μας Δήμο ο συντηρητισμός χτυπά κόκκινο και αυτά τα ζητήματα είναι απαγορευτικά να συζητώνται δημόσια. Άλλωστε γι' αυτό το λόγο έγινε η προβοκάτσια του 2014. ( Έχετε δει, διαβάσει, κάποια θέση των φερόμενων 'αριστερών' αναφορικά με τις αστυνομικές ταυτότητες, η μήπως διαπιστώσατε κάποια πολιτική επί διακυβερνήσεώς τους ;)

* Αναθέστε στους αστυνομικούς να ασχολούνται με όσα αποτελούν αναγκαιότητα αντί να τους φορτώνεται με την έκδοση ταυτοτήτων και την ταυτοποίηση στοιχείων δια μέσω ταυτοτήτων.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα ''αμερικανάκια'' θέλουν να κυβερνούν την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">