ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξεκίνησε η πολιτική ρύπανση στη Γλυφάδα με φυλλάδια στα αυτοκίνητα


Αδυνατώ να γνωρίζω τι μάχη αλλαγής δεδομένων πρόκειται να δώσουν όσοι επιδιώκουν την υποστήριξη από τον ''προοδευτικό'' κόσμο της Γλυφάδας στις δημοτικές εκλογές, όμως, είναι σαφές ότι η ρύπανση ήδη έχει ξεκινήσει στη πόλη μας.

Συγκεκριμένος υποψήφιος δεσπόζει στα φυλλάδια των παρμπρίζ των αυτοκινήτων στη πόλη μας, άρα από το ξεκίνημα διαφαίνεται ότι δεν υπάρχει σεβασμός στον δημότη και στις πολιτικές που οφείλουν να ακολουθούν οι υποψήφιοι και οι παρατάξεις τους.

Αποδεικνύεται στη πράξη ότι ορισμένοι  εκ των συμπολιτών μας, οι οποίοι διατείνονται ότι επιδιώκουν να προσφέρουν στα κοινά της πόλης μας , αποσιωπούν την δεδομένη πραγματικότητα, όπως ασφαλώς επί σειρά ετών αποσιώπησαν την ΕΝΤΟΛΗ χιλιάδων συμπολιτών μας για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΟ όλων των δημοτών στη πόλη μας αντί για τους γνωστούς παρανόμως εξυπηρετούμενους.

Έπειτα από την κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών  η αποσιώπηση από την πλευρά σας δεν δηλώνει FAKE και ψεύτες οι οποίοι δεν αντιπροσωπεύουν την αλήθεια ; 

Δεν όφειλατε ορισμένοι, αν είστε ειλικρινείς με τους συμπολίτες μας , να δηλώσετε αλληλέγγυοι και να πείτε όπως και να γράψετε την αλήθεια ; Πότε και που το κάνατε ; Είσαστε συστημικά λειτουργώντες υπέρ της οφέλειας ατόμων τα οποία καταλύουν την δημοκρατία και στρέφονται κατά της ζωής των δημοτών. 

Εν κατακλείδι σύμφωνα όσων ο ίδιος είδα στα αυτοκίνητα της συνοικίας μας, τα οποία ασφαλώς δεν συνάδουν με το παρόν και όσα προωθούν ορισμένοι δημόσια απορρίπτεστε εκ προοιμίου. Αυταπόδεικτα δεν αποτελείται την εξαίρεση που χρειάζεται σήμερα η τοπική μας κοινωνία και η πόλη μας. 

Άλλωστε είχατε δυο ολόκληρες δημοτικές θητείες  αξιοποιήσιμες και είσαστε παντελώς ''ανύπαρκτοι'' ως αντιπολίτευση. Αν πράγματι ο στόχος ήταν η ανατροπή της Νέας Δημοκρατίας από τον Δήμο, και ειδικότερα του ''γαλάζιου'' στελέχους του κομματικού σωλήνα, οφείλατε από το 2014 να είσαστε αλληλέγγυοι με την ΕΝΤΟΛΗ των συμπολιτών μας που από κοινού τους προδώσατε, και να κάνετε ότι ήταν εφικτό για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη. Δεν ενώσατε δυνάμεις.

Είναι θλιβερό να διαπιστώνει κάθε πολίτης ότι η ''κανονικότητα'' που είχε υποσχεθεί ο Κ. Μητσοτάκης δεν ισχύει ούτε στο 1% από την δημοτική παράταξη του κόμματός του στον Δ. Γλυφάδας. Όσοι κατέλυσαν την ΕΝΤΟΛΗ χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων ενώ παρανόμως έκαναν σειρά συμβάσεων σε ''γαλάζιους'' υποστηρικτές εκφράζουν αυτούσια την αναρχία. 

Η νεοελληνική κοινωνία που σχηματίζει την δημοτική παράταξη και ορισμένες αντιπολιτευόμενες παρατάξεις στον Δήμο Γλυφάδας είναι σάπια ως τα μεδούλια της, εκτός αν υπάρχουν συμπολίτες μας οι οποίοι/ες θεωρούν ''κανονικότητα'' τα ρουσφέτια.

Τι ρόλο διαδραματίζει η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ καθώς και η ΑΛΗΘΕΙΑ σε άτομα που αποσιώπησαν όσα συνέβησαν στον Δήμο Γλυφάδας ;

Ο υποφαινόμενος που είχε κάθε λόγο να θέσει υποψηφιότητα έπειτα απ' όσα εγκληματικά ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας, δεν συμμετέχει στις εκλογές, ενώ συμμετάσχουν οι υπονομευτές της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων και όσοι/ες αποσιώπησαν την εντολή χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας. Εσείς από ποιούς αξιώνεται ψήφους ; 

Πως καθίσταται εφικτό συνολικά να διατείνονται για την ''αγάπη τους'' για την Γλυφάδα  ενώ άπαντες πράττουν θεσμικό πλιάτσικο κατά του δήμου, της εντολής των δημοτών και της νομιμότητας ; Το Πόθεν Έσχες των υποψηφίων της παρατάξεως σας , οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι νομικά να το έχουν αναρτημένο , υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας ;

Αν είχατε ορθό κίνητρο έπρεπε να βλέπουμε να έχετε κάνει σημαία σας την εντολή των χιλιάδων συμπολιτών μας που δεν τήρησαν οι διοικούντες, όμως , ανήκετε σε μια παράταξη η οποία την περίοδο 2010 - 2014 παρανομούσε συστηματικά κατά σύννομων αιτήσεων ώστε να διατηρείτε τοπική αδιαφάνεια και εξυπηρετούμενοι δια της πλαγίας αντί για δημοτικό μέσο. 

Όλοι τους σαν τον καραγκιόζη αντί για πραγματική πρόοδο

Θέτουμε το ερώτημα στον Κ.Κόκκορη και τους συμπαραταξιακούς του στο παρόν της πόλης μας: Πόσο ζημίωσε ο Δήμος Ασπροπύργου από το δημοτικό μέσο ; Τι λόγους είχε να παρανομήσει σε σύννομες αιτήσεις ; Μήπως ήταν οι ίδιοι λόγοι κατάλυσης της εντολής χιλιάδων δημοτών επί ''γαλάζιου'' δημάρχου, διότι ο Δήμος Γλυφάδας ακολουθεί διαχρονικά το σύστημα της Τουρκοκρατίας αντί της Ελληνικής Δημοκρατίας ; ( Περνά ο κάθε ένας μενονωμένα και ''εξυπηρετείται'' για πάρτη του αντί να καλύψουν την εντολή του συνόλου. Υπάρχει ενδεχόμενο ανάπτυξης του Δήμου ; Τι κάνουν επί του παρόντος συνολικά οι εξυπηρετούμενοι των διοικήσεων του χθές και του παρόντος ? Μήπως ο κάθε ένας για πάρτη του σαν τον Καραγκιόζη ; )

Ακόμα και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παραιτήθηκε από υπουργός έπειτα από μια καταχρηστική ενέργεια κατά της ζωής ενός πολίτη, ενώ στον Δήμο της Γλυφάδας είστε συνένοχοι συνολικά στο έγκλημα κατά της εντολής χιλιάδων δημοτών και της ζωής μας και παράλληλα αποθρασυμένοι.

ΥΓ: Αν είναι δυνατόν ΑΜΕΑ υποψήφιος, ο οποίος επί σειρά ετών αποσιωπά την κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών ψηφοφόρων για δημοτικό μέσο, καθώς και την πλαστογραφία προγράμματος έπειτα από την ψήφισή του στην κάλπη, να πουλάει στην τοπική μας κοινωνία ΝΟFAKE. Είστε οπαδοί της αποσιώπησης, άρα καθολικά FAKE. 

* Άτομο το οποίο παριστάνει τον ''δημοσιογράφο'' δικαιολογείται να έχει άγνοια των προεκλογικών προγραμμάτων , είτε να αποσιωπά επί εννέα χρόνια την εντολή χιλιάδων δημοτών ; Η Γλυφάδα δεν διαθέτει πραγματικούς τοπικούς δημοσιογράφους οι οποίοι ασκούν λειτούργημα, και άλλωστε ποια ήταν η εντολή χιλιάδων δημοτών την οποία ψηφίσαμε και κατέλυσαν παρανόμως ; Αντί κάθε ένας να λειτουργεί κατά το δοκούν ο Δήμος να ενώσει πραγματικά τους δημότες του στη βάση που απαιτείται με ένα σύγχρονο, πλουραλιστικό, πολυφωνικό δημοτικό μέσο όλων των δημοτών. 

Εννέα χρόνια, δυο δημοτικές θητείες της ''γαλάζιας'' παρατάξεως & συνεργαζόμενοι δεν ακούστηκε τοπικά η λέξη Δημοκρατία !

* Συνολικά είστε ανάρμοστοι ως συμμετέχοντες σε παρατάξεις, και κυρίως η διοικούσα παράταξη η οποία κατέλυσε στην πράξη την δημοκρατία. Έχει πελατειακό σύστημα, υποστηρικτές, εξυπηρετούμενους, τσιράκια, αυλοκόλακες, παρατρεχάμενους, κουμπάρους, κολλητούς, κ.α, δημοκρατία δεν έχει, διότι αν υφίστατο θα το βίωνα, θα το βίωναν και χιλιάδες δημότες/ισσες και θα το ανέφερα δημόσια όπως και χιλιάδες άλλοι.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεκίνησε η πολιτική ρύπανση στη Γλυφάδα με φυλλάδια στα αυτοκίνητα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">