ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Στα πανηγύρια κάθε χρόνο είναι πρώτοι

 


Στα πανηγύρια κάθε χρόνο οι συμπολίτες μας είναι πρώτοι !

Τι είδους πανηγύρι είναι αυτό όταν απουσιάζει η ζωντανή μουσική και το φαγητό το γνωρίζουν αποκλειστικά οι ίδιοι. Εμείς θεωρούμε ότι πρόκειται καθαρά για εμποροπάζαρο χωρίς αποδείξεις και ανακίνηση μαύρου χρήματος.

Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα οι κάτοικοι της Γλυφάδας δεν έχουν καταδικάσει απερίφραστα το νταλαβέρι του ''γαλάζιου'' δημάρχου και αιρετών με την εκλογική τους πελατεία και τα μαύρα που πετούν κάτω από τα τραπέζια σε σειρά ημετέρων τους για γλυψιματάκι από τα σόσιαλ , ενώ από το 2014 έχει καταλυθεί η εντολή χιλιάδων δημοτών για δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών.

Και σε αυτή την κορυφαία περίπτωση κατάλυσης της τοπικής δημοκρατίας, ενώ βλέπουν στα σόσιαλ, κ.α., ποιοι είναι οι εξυπηρετούμενοι/ες κρατούν σιωπή ιχθύος. Τι είδους πολιτισμός είναι ο συγκεκριμένος , για τα πανηγύρια ?

Από δικαιοσύνη, και ειδικότερα κοινωνική σκίζεται ....

ΥΓ: Όσοι θέσπισαν το ''κόλπο'' έχουν ξεχάσει τα πεπραγμένα του θεού τους που τους πήρε όλους με τις κλωτσιές και έχουν γίνει νεοφιλελέ καπιταλιστές. Γιατί δεν έκανε και δαύτος ένα γλυψιματάκι  ώστε να είναι αποδεκτός και αρεστός στους χιλιάδες υποκριτές/ιες ; Γιατί δεν διέθετε το πιο γυαλιστερό άρμα της εποχής του, γιατί δεν φόραγε χρυσά και πλατινένια όπως η παπαδαρία ; Μήπως δεν είχε την δυνατότητα και την είχαν οι άλλοι ; 

- Ρε μπαγλαμάδες της φερόμενης αριστεράς ακόμα και από εσάς ήταν άπειρες χιλιάδες φορές πιο αριστερός αυτός που απορρίψατε , ενώ σε σχέση με τους προέδρους των κομμάτων σας εκατομμύρια ! Στάθηκε για λίγο δίπλα σας και γίνατε κυβέρνηση, ενώ έπειτα της προβοκάτσιας, την οποία γνωρίζει καλύτερα απ' όλους σας γίνατε κουδουνίστρα. ( Εννοώ την θετική ενέργεια , την αλήθεια , και την ανιδιοτέλεια τα οποία εσείς, δεξιοί - αριστεροί, ασφαλώς αγνοείται διότι εσείς γνωρίζεται αποκλειστικά την άνομη ενέργεια, την υποκρισία, τα fake news, την αδικία, την αμαρτία και τις προβοκάτσιες. )
Next
This is the most recent post.
Παλαιότερη Ανάρτηση
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Στα πανηγύρια κάθε χρόνο είναι πρώτοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">