ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θέλουν συμμετοχή και ψήφους, όμως, παραμένουν φίδια !


«Να κάνουμε το έγκλημα πιο ατιμωτικό, δημοσιοποιώντας το,  έλεγε ο Μαρξ» να το πληροφορηθούν όσο περισσότεροι γίνεται. Ξανά και ξανά. Με διαρκή ενημέρωση. Με προστασία της ιστορικής μνήμης. Με την περιφρούρηση της αλήθειας από το ψεύδος. Από την αμορφωσιά. Από την βλακεία. Με  αποκάλυψη του ρόλου των ξεπουλήμένων που πίσω από την μάσκα τους  κρύβονται πάντα οι πιο αδίστακτοι τραμπούκοι – υπηρέτες της ολιγαρχίας»

Ας μην υπάρχει η αυταπάτη ότι οι υπόνομοι του εργοστασίου που παράγει τα απόβλητα των φιδιών θα μας σώσουν από το δηλητήριο των ερπετών. Η πολιτική ζούγκλα, που παράγει τα τρωκτικά της, τις μίζες της, τα σκάνδαλα και τη διαφθορά της παράγει και τα φίδια της. 

Τα φίδια τα ξερνάει η ίδια κοιλιά, ο ίδιος υπόνομος που στο όνομα της «πατρίδας» ξερνάει μίζες, σκάνδαλα, διαφθορά, αισχροκέρδεια, λιτότητα, εκμετάλλευση.  

Είναι η ίδια κοιλιά, του ίδιου συστήματος, που κυλιέται στα έλη του βούρκου, της σαπίλας, της παρακμής και της διαπλοκής, που μαζί με τα τρωκτικά του θρέφει και τα φίδια του. Τα φίδια, όπως και τα τρωκτικά του συστήματος, είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. 

Θέλουν συμμετοχή και ψήφους, όμως, παραμένουν φίδια και προδότες, αφερέγγυα άτομα τα οποία υπόσχονται, σου δίνουν το χέρι τους ώστε να προσποιηθούν ότι έχουν λόγο τιμής και μπέσα , όμως , είναι φίδια και παντελώς αφερέγγυοι. Άτομα χωρίς συνείδηση.

Σε τοπικό επίπεδο, Δήμου Γλυφάδας, δεσπόζουν τα χειρότερα φίδια ολόκληρης της Ελληνικής επικράτειας. Τα πάντα όλα στον βωμό του φαίνεστε, διότι, πέραν αυτού είναι απατεώνες και καθολικά κενοί. Είναι τόσο θρασείς απατεώνες που καλούν τον κόσμο να τους ψηφίσει , ενώ , έπειτα της εκλογής τους κωφεύουν , απαξιώνουν, καταλύουν, προδίδουν και τους απασχολεί πόσα θα ρίξουν στην τσέπη τους.

Έξι στους δέκα , το 60%, δεν πρόκειται να ψηφίσουν κανέναν και στις ευρωεκλογές. 

Ενδεικτικά: Δεν τους υποστήριζε κανείς στα Νότια προάστια, τους υποστήριξα επί σειρά ετών. Αποτέλεσμα ; Προβοκάτσια, κατάλυση εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων, πλαστογραφία προγράμματος και αναίρεση των υποσχέσεων τους. Χρειάζεται κάτι άλλο ; Άπαντες των οικίων Ο.Τ.Α έχουν αρπάξει τις δικές μου προτάσεις του παρελθόντος ενώ εξυπηρετούν τα λαμόγια.

Επισήμανση: Προσωπικά, σε πλήρη αντιδιαστολή με αναρίθμητους/ες μουλωχτούς/ες που αξιώνουν ρουσφέτια, χάρες, εξυπηρετήσεις στην ζούλα και στα μουλωχτά, πέρασα δημόσια την απόλυτη αλήθεια και διαπίστωσα πόσο βαθιά και διευρυμένη είναι η κοινωνική σήψη. Συνολικά ξεπουλημένα τομάρια στο ολιγαρχικό κεφάλαιο. Οι ενέργειές του συνόλου κομμάτων - πολιτικών οφελούν αποκλειστικά διαπλεκόμενα και τσιράκια. Η νεοελληνική κοινωνία, εκτός από αφερέγγυα , μουλωχτή, υποκρίτρια και ψεύτρα είναι και ξεπουλημένο τομάρι χωρίς αξίες και δίκαιο.

Τέλος, άλλο Έλληνες και εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα οι νεοελληνες. Το χρήμα δέσποζε από αρχαιοτάτων χρόνων, ( δεν το ανακάλυψαν οι Εβραίοι, ούτε οι Αμερικανοί), όμως, υπεροχή είχαν οι αξίες για τους Έλληνες.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θέλουν συμμετοχή και ψήφους, όμως, παραμένουν φίδια ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">