ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Βασίλης Σπανάκης βράβευσε την εφοριακό της Χαλκίδας !


Τώρα κάνουν πως δεν ήξερε κανένας για την δράση της Εφοριακού 
Εύης Τίλη αλλά εάν ρωτήσεις έναν εφοριακό από οποιαδήποτε ΔΟΥ  θα σου πει ότι η πιάτσα βοούσε για την παρέα της που κάθε Σαββατοκύριακο κοσμούσε τα μπουζούκια κυρίως της παραλίας στην Αθήνα πρώτο τραπέζι. 

Άριστες δημόσιες σχέσεις είχε η προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας, Εύη Τύλη, που συνελήφθη μαζί με άλλους για το κύκλωμα εκβιασμού επιχειρηματιών. Η Τύλη είχε βραβευθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από τον Βουλευτή Νότιου τομέα υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλη Σπανάκη στο πλαίσιο εκδήλωσης του Τμήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Μάλιστα σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου στο facebook, η προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας κα Εύη Τίλη βραβεύτηκε «για το σημαντικό έργο που επιτελείται στην εν λόγω Υπηρεσία».

Στη βράβευση συμμετείχε η βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία όπως φυσικά και ο Βασίλης Σπανάκης που το επάγγελμα του είναι εφοριακός και κατά συνέπεια γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. 

Μάλλον δεν θα χαμογελούν τώρα.


Το τραγελαφικό στην υπόθεση είναι ότι την ώρα που οι κοριοί της ΕΛΑΣ κατέγραφαν τις δοσοληψίες και τους εκβιασμούς του κυκλώματος στην Χαλκίδα, λίγο πριν τις συλλήψεις, ο Υφυπουργός Εργασίας  Βασίλης Σπανάκης, μαζί με τη βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, βράβευαν σε εκδήλωση την Προϊσταμένη της ΔΟΥ και μέλος του κυκλώματος, για τις υπηρεσίες της. Αλήθεια ποιες ακριβώς υπηρεσίες εννοούσαν; Και ποιες υπηρεσίες εκτιμούσε ο κύριος Πιτσιλής όταν την τοποθετούσε με το άλλο μέλος του κυκλώματος, στη διεύθυνση της συγκεκριμένης ΔΟΥ;

Σημείωση: Παρεμπιπτόντως οι χειροβομβίδες στον προαύλιο χώρο της ΔΟΥ Γλυφάδας πριν χρόνια αποτελούσαν τυχαίο φαινόμενο ;

ΕΛΣΤΑΤ: Τα νούμερα είναι τόσο αρνητικά που δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι όταν στις αρχές Ιουνίου η ΕΛΣΤΑΤ θα κάνει ανακοινώσεις για την ανάπτυξη πρώτου τριμήνου η ελληνική οικονομία αντί για θετικό θα έχει αρνητικό πρόσημο, σε μια εξέλιξη η οποία θα επισφραγίσει το τέλος του μυθεύματος της κυβέρνησης της ΝΔ ότι είναι εφικτή η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας με μειωμένα εισοδήματα για το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού της χώρας και αποκλειστικά μέσω της αύξησης των επενδύσεων και των εξαγωγών.

Αποτελεί προσβολή για το κοινωνικό σύνολο η αισχροκέρδεια καθώς και να διαπιστώνουμε ότι , ακόμα και στην Αγγλία πωλούνται σε γνωστές αλυσίδες super market στη μισή τιμή πληθώρα προϊόντα. Σε μια χώρα που μισθοί και συντάξεις είναι τουλάχιστον τριπλάσιοι έως και δεκαπλάσιοι της δικής μας χώρας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Βασίλης Σπανάκης βράβευσε την εφοριακό της Χαλκίδας ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">