Ζούμε σε μια χώρα καθολικής αγυρτείας
Σε τούτη τη χώρα υπάρχουν αστικά πολιτικά κόμματα με σημαία τους κάθε λογής παπαριά ως ιδεολογικό-πολιτικό-οικονομικό σύστημα χωρίς ίχνος δεσμού και σχέσεως με τους Έλληνες.
Παράλληλα δεσπόζουν θρησκείες, αιρέσεις, πιστοί, επιστήμονες, παράγοντες, ειδικοί, τσαρλατάνοι, φερόμενη δικαιοσύνη, εισαγγελείς, δικαστές, ολιγαρχικά σόσιαλ επηρεασμού, μέσα εξαπάτησης και εκπρόσωποι της τσέπης τους αντί της κοινωνίας.
Θα έλεγε κάποιος. Σιγά την καινοτόμο διαπίστωση. Η διαπίστωση έπειτα από δεκαετίες κοινωνικοπολιτικής αγυρτείας είναι: Δεν υπάρχει θεραπεία.
Κάθε ένας από τους βάνδαλους και παράλληλα αγύρτες αυτής της χώρας έχει αποδεχθεί μια σειρά από δεδομένες απάτες και κακουργήματα ως στοιχεία του νεοελληνικού ''πολιτισμού'' και καλείται, είτε αποδεχόμενος, είτε και ως αρνητής τους να τα δεχθεί είτε να τα σχολιάζει.
Πρόσεξε στη συνέχεια πως βάνδαλοι και αγύρτες αλλοιώνουν και εξαφανίζουν ακόμα και τα στοιχειώδη στοιχεία πολιτισμού και της ιστορίας.
Γεννήθηκα στον Βόσπορο Γλυφάδας εντός του τέως αεροδρομίου που χαρίστηκε επί της ουσίας στον ολιγάρχη Λάτση. Τι υπάρχει σήμερα από την συνοικία που απαλλοτριώθηκε επί χούντας και στη συνέχεια ξεπουλήθηκε στην Lamda Development ;
Στα τέλη της δεκαετίας του 70 πρωτοστάτησα στην ραδιοφωνία FM θεωρώντας ότι επιλέγω συνειδητά να συγκρουστώ με ένα κατεστημένο κρατικού μονοπωλίου που πρέσβευαν ΝΔ & ΠΑΣΟΚ.
Πριν την ύπαρξη ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων στην Ελλάδα, στα μέσα της δεκαετίας του 80, ενώ οι έτεροι ''πειρατές'' μετέδιδαν μουσική ο υποφαινόμενος καθιέρωσε τόσο τους ακροατές στον ραδιοφωνικό αέρα, ( άρα κοινωνική δικτύωση πριν υπάρξουν διαδικτυακά σόσιαλ ), καθώς επίσης , την κοινωνική δικτύωση μεταξύ πολλών κοινωνικών σταθμών και του ακροατηρίου.
Είναι γνωστό ότι ο χώρος της ραδιοφωνίας FM του Ν.Αττικής έπειτα του βρώμικου 89 ξεπουλήθηκε από ΝΔ & ΠΑΣΟΚ σε μια χούφτα ολιγαρχικές οικογένειες αντί να παρασχεθούν άδειες σε όσους πρωτοστάτησαν για κοινωνικά μέσα.
Να εξετάσουμε ποιά είναι η νεοελληνική κοινωνία του παρόντος που συμμετέχει στα ολιγαρχικά ξενόφερτα σόσιαλ και ποιοι από δαύτους πρωτοστάτησαν με οποιοδήποτε τρόπο για κοινωνικά δίκτυα ;Θεωρώ δεν χρειάζεται.
Δείτε προσεκτικά τις δικές σας ενέργειες ψηφίζοντας ακόμα και σήμερα ξενόφερτους και βαλτούς ολιγαρχικών διαπλεκόμενων πολιτικούς των γνωστών αστικών κομμάτων για τον Δήμο Γλυφάδας και κρίνετε οι ίδιοι τι είστε.
Η απόλυτη μετάλλαξη
Μη μου πείτε γιατί δεν ασχολήθηκα με τον θάνατο του Σ.Γεωργούλα, διότι, ''η Γλυφάδα ποτέ δεν μας ένωσε'' , προβοκάτσια επί διοικήσεως Κ.Κόκκορη, προβοκάτσια και επί Γ.Παπανικολάου. Βασικά έχω αλλεργία στους αστυνομικούς και διαπίστωσα ότι, ακόμα και οι Συριζαίοι της φερόμενης ''ανατροπής'' συμμετείχαν από τα μετόπισθεν. Οι φερόμενοι ''αριστεροί ριζοσπάστες'' το 2023 υποστήριξαν ως υποψήφιο δήμαρχο στη γλυφάδα έναν αστυνομικό, ενώ το 2014 - 2023 είχαν κάνει προβοκάτσια σε βάρος του υποφαινόμενου και της εντολής 4.500 χιλ. δημοτών! Τι είναι η ζωή; Και όμως ακόμα και σήμερα δεν ισχύουν τα αυτονόητα. (Τιτανομαχία.)
Γιάννης Κουρδομένος
ΥΓ: Το αυταπόδεικτο γεγονός να συμμετάσχετε άπαντες οι υπονομευτές/ιες και της εντολής του 2014 χιλιάδων δημοτών για Δημοτικό Μέσο Όλων των Δημοτών σε αστικά πολιτικά κόμματα αποδεικνύει ότι είστε κάπηλοι και κανίβαλοι θεσμών και πολιτισμού. Μήπως επιθυμούσατε να με δείτε και εμένα όπως στην φώτο, λιβανίζοντας πολιτικούς και αστικά πολιτικά κόμματα, όταν είναι γνωστό ότι, η προβοκάτσια του 2014 έγινε ώστε να μην υπάρξει ποτέ η ισχύς των αυτονόητων και η ''κοινωνική επανάσταση'' ώστε να πάρει η κοινωνία την κατάσταση στα χέρια της για λογαριασμό σας ? Τι έχει κερδίσει συνολικά η κοινωνία από εσάς ;Τα 400 δις που φάγατε με μια ολιγαρχία, η τα 500 δις σε άχρηστους εξοπλισμούς ;Πόσο κακό ήταν να ισχύσουν τα αυτονόητα;Πλήν της ίδιας της κοινωνίας υπάρχουν ''θαυματοποιοί'' ;Πόσο θα κόστιζε ένα Ελληνικό Κοινωνικό ώστε να μην σας ελέγχουν οι ολιγάρχες απ' έξω ;Ολιγάρχες εντός ολιγάρχες και εκτός. Τα δικά σας/μας που είναι ?
Ξεπουλημένοι εντός και εκτός - Κατά τα λοιπά χρωστάτε ακόμα περίπου 400 δις τα οποία τα φάγατε μαζί ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ - ΚΚΕ κ.ά. Ο υποφαινόμενος γιατί παράλληλα με εσάς να χρωστάει ? Ακόμα και τα έντεκα τελευταία χρόνια πλιάτσικου και κατάλυσης στον Δήμο Γλυφάδας έπειτα από εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων φάγαμε κάτι μαζί αγύρτες ;Τα κόμματα στους Ο.Τ.Α με αγκυλώσεις σε ολιγάρχες και διαπλεκόμενα είναι αντίστοιχη ενέργεια με τα ξόανα των ''θεών'' που τους έκαναν περιφορά οι αγύρτες του παρελθόντος. Πολλά ξόανα εισαγόμενα - ντόπια που καλείται κάποιος να πιστεύει, να ακολουθεί να συμπορεύεται. Ποιοί καρπώνονται τα δις και ποιοι ασκούν τον έλεγχο στα ''ξόανα'' πάσης φύσεως ? Εσείς/εμείς ;
Ενδεχομένως υπάρχει ακόμα κάποιος/α που δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν επιθυμώ καμία σχέση με τα εισαγόμενα και ντόπια ''ξόανα'' ? Τα δικά μας κοινωνικά που είναι ;Η παγκοσμιοποίηση ξόφλησε - ψόφησε, διότι, πρόκειται για νταβατζηλίκι και σε καμία περίπτωση πρόοδο των λαών. Θέλετε ανάλυση; Πόσα δις ''σπρώχνουν'' στις Η.Π.Α και τι εξαγωγές κάνουμε εμείς; Πόσα δις κερδίζει η Κίνα από τη χώρα μας και τι εξαγωγές κάνουμε εμείς; Πόσα δις κέρδισαν οι ολιγάρχες τεχνολογίας και ''σόσιαλ'' από την υπεραξία των εκατομμυρίων συμμετεχόντων σε πλανητικό επίπεδο ; Οι συμμετέχοντες πόσα κέρδισαν σε σχέση με αυτούς ; Είναι σαφές ότι προκύπτει ζημία. Η Ε.Ε ποτέ δεν κατάφερε σύγκλιση και ισορροπίες σε πολλούς τομείς, άρα μένει αμιγώς το έθνος. Αν σας αρέσει να σας έλεγχουν έτεροι και ξένοι ακολουθείται ''ξόανα''. Κερδίζουν λίγοι και την ζημιά την πληρώνει το σύνολο. Δεν κάνετε καλύτερα Ελληνική Ανάπτυξη από μηδενική βάση ; Τι ανέφερε στους αμερικανούς ο Τράμπ; Στη δική μας χώρα Μητσοτάκης-Ανδρουλάκης Ε.Ε. και ''προστασία'' ;
Επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πρότεινα την αυτόνομη ψηφιακή πλατφόρμα της Ε.Ρ.Τ ώστε παράλληλα των δικών της μέσων να φιλοξενήσει και ένα κοινωνικό κανάλι του συνόλου χωρίς καμία ενέργεια - απάντηση. Την Ε.Ρ.Τ την πληρώνουμε συνολικά και η κυβέρνηση Μητσοτάκη την έκανε ιδιωτικό κανάλι ! Δεδομένου ότι έγινε αντίγραφο των ιδιωτικών γιατί την πληρώνουμε συνολικά ; Γιατί δεν κάνουν μια ιδιωτικοποίηση όπως έκαναν στα Τρένα, στα Λιμάνια, στο Ελληνικό, στη ΔΕΗ, κ.ά ; O προϊστάμενος της ΕΡΤ Κ. Μητσοτάκης θα μας απαντήσει ; Μήπως ήταν του πατέρα & του παππού τους και η κρατική ραδιοτηλεόραση ; Γιατί δημόσια η ΕΡΤ με πληρωμή από το σύνολο ?
Γνωρίζεις ποιος είναι ο μαμωνάς ? Ακόμα και το ίδιο σου το αίμα θα σε προδώσει.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου