Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη κατά των θεσμών, του συντάγματος και του πολιτεύματος από τα κόμματα - κυβερνήσεις της χώρας μας. Κατάλυση στην κατάλυση θα καταλύσουν και τους ιδίους.
Άρθρο 10 - Σύνταγμα της Ελλάδος - Δικαίωμα αναφοράς προς τις αρχές
1. Καθένας ή πολλοί μαζί έχουν το δικαίωμα, τηρώντας τους νόμους του Κράτους, να αναφέρονται εγγράφως στις αρχές, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα κατά τις κείμενες διατάξεις και να απαντούν αιτιολογημένα σε εκείνον που υπέβαλε την αναφορά, σύμφωνα με το νόμο.
2. Μόνο μετά την κοινοποίηση της τελικής απόφάσης της αρχής στην οποία απευθύνεται η αναφορά, και με την άδειά της, επιτρέπεται η δίωξη εκείνου που την υπέβαλε για παραβάσεις που τυχόν υπάρχουν σ' αυτή.
3. Η αρμόδια υπηρεσία ή αρχή υποχρεούται να απαντά στα αιτήματα για παροχή πληροφοριών και χορήγηση εγγράφων, ιδίως πιστοποιητικών, δικαιολογητικών και βεβαιώσεων μέσα σε ορισμένη προθεσμία, όχι μεγαλύτερη των 60 ημερών, όπως νόμος ορίζει. Σε περίπτωση παρόδου άπρακτης της προθεσμίας αυτής ή παράνομης άρνησης, πέραν των άλλων τυχόν κυρώσεων και έννομων συνεπειών, καταβάλλεται και ειδική χρηματική ικανοποίηση στον αιτούντα, όπως νόμος ορίζει.
Νομοθετική - εκτελεστική - δικαστική ''εξουσία'' αποτελούν στη χώρα μας το δεύτερο πάγιο τρίγωνο της διαπλοκής έπειτα από το πρωτογενές τρίγωνο κυβέρνηση - τράπεζες - διαπλεκόμενα media.
Έχοντας εξασφαλίσει το απυρόβλητο από τις ψήφους που παρέχουν οι κάφροι των νεοελλήνων, οι οποίοι παραμπιπτόντως επ' ουδενί είναι Έλληνες , σύμφωνα του Συντάγματος εκλέγονται και επανεκλέγονται, ενώ το χρησιμοποιούν μόνο στο σκέλος που καλύπτει τα δικά τους συμφέροντα. Το καταλύουν συστηματικά αναφορικά με τους υπολοίπους.
Σε τούτη τη χώρα είμαι πεπεισμένος ότι δεν υπάρχουν Έλληνες
Να σας θυμίσω περιληπτικά:To 1991 επί διακυβερνήσης Μητσοτάκη κατέθεσα ιδιοχείρως στο Υπουργείο Προεδρίας πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως και παράβολο του Ρ/Σ με την επωνυμία ΓΛΥΦΑΔΑ FM.
Αντί όσων όφειλαν θεσμικά οι υπουργοί και περιφερειάρχες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ παρείχαν με το γνωστό σύστημα από τις άδειες μέχρι και τις βεβαιώσεις σε όσους γνωρίζεται.
Σήμερα περισσότερο Έλληνες είναι χιλιάδες στα βάθη της Ασίας, της Ιταλίας , της Τουρκίας, της Ρωσίας, κ.ά σε πλανητικό επίπεδο, εκτός της χώρας που ονομάζεται Ελλάδα.
Ενώ έχουν πεθάνει οι περισσότεροι των διαπλεκόμενων ιδιοκτητών Ραδιοτηλεοράσεων , καθώς και οι πλειονότητα των πολιτικών διαχειριστών της δεκαετίας του 90 , μέχρι και το 2025 παραμένει το θεσμικό πλιάτσικο.
Έπειτα από σειρά σύννομων αιτήσεων προς Υπουργούς της παραπαίουσας σημερινής κυβέρνησης και στην ΠτΔ για δικαστική χρήση ουδέποτε έλαβα απάντηση.
Όσοι/ες αποδέχονται ΠτΔ , Κυβέρνηση , Υπουργούς , αστικά πολιτικά κόμματα στην δομή του ισχύοντος θεσμικού πλιάτσικου και αυτοί στο σύνολό τους δεν είναι Έλληνες.
Σημείωση: Ο μοναδικός πολιτικός που απάντησε στις αιτήσεις μου ήταν ο τέως ΠτΔ Κωστής Στεφανόπουλος, και ενώ απάντησε τρείς φορές στις πρωτοκολλημένες αιτήσεις μου με πρωτοκολλημένες απαντήσεις η Κατερίνα Σακελλαροπούλου - τοποθετημένη από τις γνωστές οικογένειες - ουδέποτε μου παρείχε μια απάντηση στις αιτήσεις μου για δικαστική χρήση. Η δικαστικός δεν μου παρείχε μια απάντηση για δικαστική χρήση και ασφαλώς δεν κατέστη σαφές ότι αποτελεί επιλογή των διαπλεκόμενων όπως και η συνάδελφός της Κατερίνα Πιστόλη.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο
Νεοέλληνες - νεοελληνίδες:Στη χώρα που δεν δικαιώνονται τα θύματα από τις πυρκαγίες, τους σεισμούς, τις πλημμύρες, τα Τέμπη κ.ά, όμως, βρίσκουν το δίκιο τους και την γη της επαγγελίας όλες οι φάρες της οικουμένης εκτός από τους Έλληνες !
Παριστάνουν τους πατριώτες παριστάνουν και τους πιστούς ! Έλληνες πάντως αυταπόδεικτα δεν είναι.
Όταν δεν προκύπτει διαχρονικά δικαιοσύνη, και η δικαιοσύνη δεν είναι μόνο η δικαστική εξουσία, ( δικαστικοί ) , δεν ανοίγει απλά ο ασκός του Αιώλου παγιώνεται και ανακυκλώνεται η Πολιτική του Διαβόλου.
Στην επόμενη φάση όλες οι φάρες που σχηματίζουν τα εκατομμύρια νεοελλήνων - εκτός ΕΛΛΗΝΩΝ. Ποιοί θα είναι ΕΛΛΗΝΕΣ σε 100 χρόνια από σήμερα σε τούτη τη χώρα ; Θα υπάρχει έστω δείγμα ;Όλες οι φάρες τι αποδέχτηκαν ;
Επισήμανση: Ακόμα και σήμερα οι γνωστές οικογένειες και τα τσιράκια τους εμμένουν να κάνουν αναφορές σε πρίγκηπες και βασιλείς, και διαπλέκονται μεταξύ τους, ευελπιστώντας ότι σε μια μελλοντική φάση , εκτός από τα κόμματα και πολιτικούς που χρησιμοποιούν θα σας καπελώσουν ξανά , όμως , προφανώς επειδή δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, ούτε Αθηναίοι , αγνοούν ποιός ήταν ο τελευταίος Αθηναίος Βασιλιάς και όχι απλά το γένος με μένος. Ουδεμία σχέση με τις πρακτικές του συνόλου των υπολοίπων.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου