Οι σιωνιστές καθώς και τα τσιράκια τους στη χώρα μας καταργήστε και τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB αντί με δόλιο τρόπο να αναφέρετε ότι δεν είναι ασφαλής η ιστοσελίδα, διότι, αναφέρει την απόλυτη αλήθεια.
Καταργήστε και τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, έπειτα από το κανάλι GLYFADAWEB , καθώς επίσης , το κανάλι Γιάννης Κουρδομένος στο Youtube, όπως στον παρελθόντα χρόνο που οργανώσατε σειρά από καταχρηστικές κρατικές ληστείες σε βάρος του ΓΛΥΦΑΔΑ FM.
Ενώ επί σειρά μηνών δεν έχω αναρτήσει κανένα περιεχόμενο στο Youtube, ( ιδιοκτησίας εβραίων - σιωνιστών κ.ά), ξαφνικά σήμερα έλαβα το μήνυμα που είδατε πιο πάνω: Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά, διότι, οι σιωνιστές - εβραίοι , οι δολοφόνοι των λαών στη Γάζα και την Παλαιστίνη κ.ά έχουν μπροστινούς και στη δική μας χώρα που τους διορίζουν οι κυβερνήσεις και λειτουργούν για λογαριασμό κομμάτων , πολιτικών και ολιγαρχών.
Το λάβαμε το μήνυμα, αν δεν είναι από την μια πλευρά είναι από την άλλη. Αν δεν είναι από τους μεν είναι από τους δε, αν δεν είναι και από τη πλευρά ολιγαρχών ποιός/ποιοί πιστεύουν στις συμπτώσεις ;
Έχω τόση σχέση με τις απάτες όση σχέση έχουν οι Μητσοτάκης - Λάτσης με τον κομμουνισμό.
Σας θυμίζω ότι το κανάλι του GLYFADAWEB το έκλεισαν την περίοδο του σκανδάλου των παρακολουθήσεων επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη , την σελίδα του GLYFADAWEB στο Facebook την ''πάγωσαν'' το 2016 έπειτα από άρθρο το οποίο ανέφερε το χρέος εκατοντάδων εκατομμυρίων του Βαρδινογιάννη, ενώ σήμερα έκλεισαν και το προσωπικό μου κανάλι στο οποίο δεν έχω αναρτήσει κανένα περιεχόμενο επί μήνες.
Τα συμπεράσματα δικά σας αναφορικά με το timing και τις ενέργειες των σιωνιστών, οι οποίοι όταν κατέθεσα αίτηση και ζήτησα αιτιολόγηση για το κλείσιμο του καναλιού ΓΛΥΦΑΔΑ WEB μου ανέφεραν ''ότι γίνονται και λάθη'', άρα το έκλεισαν με πολιτική εντολή και δόλο.
ΥΓ: Οι ίδιοι είναι οι ιδιοκτήτες στο Youtube , την Google και το Βlogger. Τι ακριβός φοβούνται σήμερα όσοι έκλεισαν παλαιότερα το κανάλι GLYFADAWEB που είχε βίντεο κατά του ξεπουλήματος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ τα οποία δεν υπήρχαν στα αθηναϊκά διαπλεκόμενα ΜΜΕ ; Προφανώς κάποιοι κύκλοι δεν επιθυμούν να υπάρχει δημόσια περιεχόμενο το οποίο αποδεικνύει ότι ''άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς'' σε μια χώρα χωρίς πραγματική δημοκρατία και δικαιοσύνη.
* Αναφορικά με τους Μητσοτάκη - Τσίπρα γνωρίζουν κάτι σχετικά με όσα ισχύουν κατά της κοινωνίας επί διακυβερνήσεών τους από την εν λόγω αμερικανική πολυεθνική κ.ά;( Οι αριστεροί της Γλυφάδας - Ελληνικού - Αργυρούπολης κ.ά που εμφανίζονταν σε σειρά τοπικών βίντεο τι κάνουν έπειτα από έντεκα χρόνια τοπικής προβοκάτσιας και καταλυμένης της εντολής χιλιάδων δημοτών για Δημοτικό Κανάλι ; ) Εξαγοράστηκαν ? Συγκεκεριμένοι κύκλοι εξαφανίζουν όσα ίσχυσαν τοπικά κατά τον παρελθόντα χρόνο, άρα γνωρίζουμε ποιοί δεν εξυπηρετούνται, όμως, δεν γνωρίζουμε τι κάνουν όσοι συμμετείχαν στα βίντεο. Εξαγοράστηκαν στο σύνολό τους ?
* Οννεδίτη δεδομένου ότι γνωρίζω ότι έχεις βάλει το χεράκι σου και εσύ να αναμένεις. ( Ο οννεδίτης δεν αλλάζει. ) Η νεοελληνική κοινωνία σούργελο δεν θυμάται ούτε τι έφαγε εχθές, άρα που να θυμάται το ''ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά''. Αντίσταχα και ο Τσίπρας , έπειτα της εξουσίας του 2015 , ξέχασε μονομιάς από που ξεκίνησε , τι έλεγε , ποιός ήταν και τι έκανε στη συνέχεια.


0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου