ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το fimotro η ο Σαμαράς δίνει το χρίσμα στον Στάθη Παναγούλη για την Γλυφάδα.

Τελικά σε αυτή τη χώρα όλοι οι "αγγράματοι" και ανώνυμοι bloggers εχουν πάντα την πρώτη κατευθυνόμενη είδηση.
Και για να γίνω πιο σαφής εξηγώ, ανώνυμη ανάρτηση στο fimotro που γράφει <<Πλήρης επιβεβαίωσή μας.
Άλλοι είχαν όνειρα για την Γλυφάδα, ο Σαμαράς, όμως, σε αντίθεση με άλλες φθαρμένες επιλογές (Δράκος, Χειμάρας, Πλακιωτάκης) φαίνεται να επιλέγει "ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ" για το Δήμο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, ο Στάθης Παναγούλης θα υποστηριχθεί σιωπηλώς από τη Ν.Δ. για το Δήμο τηςΓλυφάδας>>.
Πόσο αστοιχείωτοι τελικά είσαστε κατ'αρχάς ο Παναγούλης εξελέγη βουλευτής και διετέλεσε και υφυπουργός Εσωτερικών με το Πασόκ εσείς σε ποιά χώρα ζείτε. Άρα πόσο αντικειμενική και πόσο ευσταθεί η ανώνυμη ενημέρωση που κάνετε οταν γράφετε μη πολιτικό πρόσωπο τον Στάθη.
Με γειά σας και χαρά σας εκει στη Ρηγγίλης αν όντως αληθεύει. Εγώ εχω όμως μια τεράστια απορία.
Πόσο ηθικό είναι αυτός που μέχρι εχθές ομιλούσε για ληστές στέλνοντας επιστολές στον Πρωθυπουργό της χώρας,να κατέβει στις εκλογές με άτομα τα οποία δεν εχει αποσαφηνιστεί ακόμα το πόσο καθαρά η έντιμα είναι, διότι υπάρχουν εν εξελίξη μια σειρά ζητημάτων στόν Δήμο Γλυφάδας που η διαλεύκανση τους δεν εχει ολοκληρωθεί.
Τι θα κάνεις κ.Παναγούλη,τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε μάθει να καταπίνουμε τη γλώσσα μας και πρεσβεύουμε την αλήθεια με το όποιο τίμημα.

Θα στήσεις ενα συνδιασμό απο νέα πρόσωπα, η θα ακολουθήσεις την τακτική του πολιτικού βάση κομματικής γραμμής της Ν.Δ εντάσσοντας στο ψηφοδέλτιο πολλά απο τα αμφισβητούμενα πρόσωπα στο Δήμο Γλυφάδας;

Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το fimotro η ο Σαμαράς δίνει το χρίσμα στον Στάθη Παναγούλη για την Γλυφάδα. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">