ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 16/09/2010 Στο παρελθόν είχα κάνει δεκάδες προτάσεις στούς κυβερνώντες

Στο παρελθόν είχα κάνει δεκάδες προτάσεις στούς κυβερνώντες, ωστε να μπορέσουν να βοηθηθούν και να νομοθετήσουν σε απόλυτα Δημοκρατική, και θα το τονίζω μέχρι τέλους, βάση.
Μία απο αυτές ήταν: Κύριοι λόγω του περιορισμένου αριθμού συχνοτήτων του ραδιοφάσματος παρακαλείστε να νομοθετήσετε σε Δημοκρατική βάση και λόγω του περιορισμένου αριθμού συχνοτήτων, παραχωρείστε σε επίπεδο Δήμων Ο.Τ.Α την δυνατότητα απο κοινού να μπορούν να κάνουν χρήση μίας συχνότητας, και να έχουν καθημερινά ο κάθε Δήμος της Ν.Αττικής ενα δύωρο ενημερωτικό πρόγγραμα των πολιτών, απο τα γραφεία τύπου κάθε Δήμου μέσω ενός LING, σε ενα κεντρικό STUDIO, που θα  καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα απο κοινού οι Ο.Τ.Α.
Πόσο παράλογη είναι η συγκεκριμένη πρόταση του πρωτεργάτη;
Εγώ την χαρακτηρίζω ακόμα και σήμερα την πληρέστερη σε Δημοκρατική βάση.
Αντί λοιπόν οι νόμιμα εκλεγμένοι να αφουγκράζονται και να υλοποιούν δημοκρατικές προτάσεις, διαπίστωσα ετεροχρονισμένα ότι Δημιούργησαν το κανάλι της Βουλής, λές και δεν τυνχάνουν καθημερινής προβολής απο όλα τα μέσα, και το ραδιόφωνο της Βουλής.
Εκεί που αποδεδειγμένα ακόμα και σήμερα υπάρχει πρόβλημα πλουραλιστικής ενημέρωσης είναι σε επίπεδο Ο.Τ.Α και ειδικότερα της Νότιας Αθήνας που εκτόπισαν και αποδεδειγμένα δεν έχει μέσα.
Σταδιακά θα περάσω και τις άλλες προτάσεις, και ο κάθε ένας ας κρίνει εάν προσπάθησα σκληρά και πάλεψα μόνος ενάντια σε όλους για καλύτερο επίπεδο Δημοκρατίας, έστω και εάν με υπονόμευσαν,
κρίνονται όλοι.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 16/09/2010 Στο παρελθόν είχα κάνει δεκάδες προτάσεις στούς κυβερνώντες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">