ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 22/07/2010 Αυτή Είναι Η Δημοκρατία

Αυτή είναι η Δημοκρατία κυρίες και κύριοι και χαίρομαι αφάνταστα όταν διαπιστώνω ακόμα και τις λεγόμενες μικρές δυνάμεις να κάνουν προσπάθειες. Άσχετος του αποτελέσματος κάποιοι πρέπει τουλάχιστον να πάρουν το μήνυμα οτι οι πρακτικές προηγούμενων τετραετιών ανήκουν στήν ιστορία.Η Δημοκρατία ήταν είναι και θα είναι ρευστή και διαθέσιμη σε όλους να την αξιοποιήσουν βάση των ιδεών τους. Βέβαια εάν μου είχε τεθεί το ερώτημα τι πρέπει να πράξουν σε τοπικό επίπεδο οι αριστερές δυνάμεις θα πρότεινα βάση δικού τους σχεδίου και προτάσεων να επιλέξουν εκπρόσωπο οι εκπροσώπους που θα ταχθούν με το σύνολο της αριστεράς και του ΠΑ.ΣΟ.Κ και ας υπάρχουν τεράστιες διαφορές η αντιθέσεις. Είναι προτιμότερο να υπάρχει σε τοπικό επίπεδο Δήμου εκπρόσωπος οι εκπρόσωποι της Άμεσης Δημοκρατίας Που Και Εγω Πιστεύω με ενεργό συμμετοχή και των ιδεωδών των κατοίκων σε θέση δημοτικού συμβούλου η συμβούλων ώστε να διακινούνται με περισσότερη προβολή οι προτάσεις και θέσεις, απο το να δωθεί μια μάχη που μπορεί να μην φέρει αποτέλεσμα.

Γ.Κ

ΥΣ: Τον οποιοδήποτε ισχυρό αντίπαλο είναι προτιμότερο να τον αντιμετωπίσεις εκ των έσω παρά σε αντιπαράθεση κατά πρόσωπο. Και ενα μήνυμα πρός τους κυρίους του ΠΑ.ΣΟ.Κ και των άλλων δυνάμεων. Αυτά που νομικά εφαρμόζεται θέλετε να ισχύουν εκ των υστέρων η ενοχλείστε; Διότι το μέλλον που εγώ γνωρίζω πολύ καλά είναι με μοντέλο ουσιαστικής Άμεσης Δημοκρατίας.

Τέλος,  η δυναμική ανεξάρτητων οι μικρών κομμάτων αυτόνομα ως συνδιασμός μπορεί να μην φέρει αναμενόμενα αποτελέσματα, βάση της ένταξης σε  δυνάμεις οπως του Πα.σό.κ που γνωρίζω οτι οι διαφορές είναι τεράστιες κερδίζεται μεγαλύτερη δυναμική. Τουλάχιστον μην χαθεί άλλη μια πενταετία ανυπαρξίας έργων, υποδομών, εκπροσώπησης.
ΔΩΣΤΕ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΕΝΕΡΓΑ.

Απλά και μόνο η άποψη μου που μπορεί να είναι συνολικά λάθος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 22/07/2010 Αυτή Είναι Η Δημοκρατία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">