ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνεργασία Μ.Βαρβιτσιώτη Β.Τσατσαράγκου


Η παράταξη Πολιτών Κοινωνία  Η Άλλη Γλυφαδα  με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γλυφάδας των εκλογών του 2006, κο Βασίλη Τσατσαράγκο θα συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο κος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τον κ.Τσατσαράγκο προέβη στην ακόλουθη δήλωση :
Η συνεργασία μας με την  Πολιτών Κοινωνία Η Άλλη Γυφάδα  αποτελεί πράξη ευθύνης απέναντι στην Πόλη μας.

Έχουμε δηλώσει άλλωστε από την αρχή της προσπάθειας μας ότι βάζουμε τη Γλυφάδα πάνω από ιδεοληψίες, κόμματα και παρατάξεις. Είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης Τσατσαράγκος με την πλούσια και πολυμέτωπη δράση του στην πόλη μας, θα αποτελέσει έναν πολύτιμο συνεργάτη στην προσπάθεια μας για την πραγματική αλλαγή της Γλυφάδας.

Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου άνθρωποι που προέρχονται από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα.

Άλλωστε οι ανάγκες της Γλυφάδας και οι προσδοκίες των Γλυφαδιωτών μας επιβάλουν τη μεγαλύτερη δυνατή σύγκλιση και σύνθεση με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής στην πόλη.

Είμαι υποχρεωμένος να υπηρετήσω την πόλη μου δικαιώνοντας τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται, κάνοντάς τους υπερήφανους για την επιλογή τους.

Υ.Γ: Ισως κάποιοι να έχουν την προσδοκία η απαίτηση όλα τα Μ.Μ.Ε έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας να κινούνται στο ίδιο μηκος κύματος ως πανομειότυπα.
Αυτο είναι φύση αδύνατον διότι αυτός που ξεκίνησε απο άλλη διαδρομή και με άλλη στόχευση, δεν μπορεί (αν και είναι πανεύκολη διαδικασία) να ισοσταθμίζει τις πρακτικές του με άλλους.
Ουδέποτε ζήτησα και στο παρελθόν ραδιοφωνικά συνεργασία με τα γραφεία τύπου σε επίπεδο Δήμου, και σε επίπεδο συνδιασμών.

Σίγουρα θα είχα κερδίσει πολλά ακολουθώντας άλλη διαδρομή.
Το παρόν blog αποτελεί κατάθεση προσωπικών απόψεων και ιδεών, και ανεξάρτητης ενημέρωσης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνεργασία Μ.Βαρβιτσιώτη Β.Τσατσαράγκου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">