ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 23/09/2010 Εάν δεν υπάρξει πολιτικός πολιτισμός δεν θα υπάρξουν Αλλαγές στήν Γλυφάδα

Εάν δεν υπάρξει πολιτικός πολιτισμός δεν θα υπάρξουν Αλλαγές στήν Γλυφάδα, και λυπούμε βαθύτατα για το επίπεδο που επέλεξαν συγκεκριμένα σχεδιαστήρια. Ωφείλετε να γνωρίζετε ότι οι έμπειροι πολιτευτές, οι ανεξάρτητοι πολιτευτές, και οι υγιείς δυνάμεις που δεν βαρύνονται ούτε στο ελάχιστο με τα κακώς κείμενα του παρόντος, έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και κάνουν κινήσεις στρατηγικής όταν απαιτείται. Ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης ο οποίος σήμερα είναι καλός γνώστης όλων, μπορεί να αξιολογεί και να κρίνει για το ποιοί ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για όλα τα αρνητικά. Σε καμμία περίπτωση συνειδητοποιημένοι μορφωμένοι πολίτες δεν θα ολισθήσουν επιλέγοντας άλλη μια πενταετία στασιμότητας. Ο εντυπωσιασμός με χάπενιγκ και φιέστες, και η διαφημιστική προβολή είναι προιόν που επιρεάζει μόνο ημιμαθείς και ελλειπούς μορφώσεως πολίτες. Οι άνθρωποι των γραμμάτων και των επιστημών έχουν υψηλά κριτήρια αξιολόγησης, και πάρα πολλοί και πολλές είναι σε φάση περισυλλογής και αξιολόγησης. Παρακαλώ θερμά μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των συνπολιτών μας διότι μεγάλο κομμάτι πολιτών της Γλυφάδας δεν εχουν καταλήξει ποιό είναι το συμφέρον της Πόλης μας, ούτε και είναι φανατικοί των συνδιασμών του παρόντος.


Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Μην συνχαίουμε την σάτιρα με την πραγματικότητα, υπάρχουν στιγμές που όλοι και όλες επιθυμούμε στιγμές πλάκας, δεν είναι το κοινό χαρακτηριστικό μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 23/09/2010 Εάν δεν υπάρξει πολιτικός πολιτισμός δεν θα υπάρξουν Αλλαγές στήν Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">